Europa

 - Portugal

Portugal er et af de mest solsikre rejsemål i Europa

Portugal kender vi som det venlige solbeskinnede sydeuropæiske rejseland beliggende på Den Iberiske Halvø i det sydvestlige Europa. Landet grænser op til Spanien i nord og øst og er ellers omgivet af Atlanterhavet i vest og syd. I Atlanterhavet ligger øgrupperne Madeira og Azorerne, som har udstrakt selvstyre. Især Madeira er et yndet rejsemål for danskerne.
Portugal blev grundlagt i 1139, da Alfonso I proklameredes konge. Det nye kongerige ekspanderede mod syd til Algarve, hvorfra maurerne blev endeligt fordrevet i løbet af det 13. århundrede. I det 15. århundrede begyndte portugisiske søfolk at udforske den afrikanske kyst. Dette blev begyndelsen til landets storhedstid. En ekspansiv periode med udforskning af verdenshavene, hvor søvejene til Indien og Brasilien blev opdaget. Portugisiske kolonier blev grundlagt i både Asien, Sydamerika og Afrika. Handlen med slaver, guld og krydderier gjorde for en tid Portugal til et af verdens rigeste lande, og Lissabon til en af Europas største handelsbyer. Under den senere afkolonisering og industrialisering kom det sydvestligste land i Europa som udpræget landbrugsland og med diktaturstyre til at stå svagt i Europa, men opnåede med demokratiets indførelse i 1974 politisk stabilitet og med optagelsen i EF (EU) i 1986 et økonomisk løft.
Portugal er idag et udviklet land med en avanceret økonomi og høj levestandard. Det er en af ​​verdens mest globaliserede og mest  fredelige nationer.

Læs mere om Portugal som rejseland

Golf i Portugal, flere gange kåret som Europas bedste golfrejsemål.

Azorerne, en fantastisk øgruppe midt i Atlanten.

Rejseinspiration fra Portugal

TAP Air Portugal - din vej til Sydamerika

TAP Air Portugal er Portugal’s nationale flyselskab. Med TAP kan du naturligvis flyve til Lissabon og Algarve, men du kan også flyve til Azorerne, Afrika og Sydamerika. Områder som på grund af Portugals historie er naturlige rejsemål. Da Portugal er meget afhængig af turisme, er TAP Air Portugal vigtig med henblik på at bringe turisterne til Portugal – og ikke kun til Lissabon, som er  hjemmebasen, men til alle afkroge af landet.
Du kan flyve med til Portugal hver dag året rundt. Du kan flyve til Faro på Algarve via Lissabon, til Porto i nord, Funchal på Madeira og til…

Algarve i Portugal: Europas bedste golfrejsemål?

Portugal vinder kategorien “Bedste golfrejse i Europa”
Golfrejse til Portugal? Det er der gode grunde til at  overveje.  Portugal er de seneste år i seriøse golfmedier blevet kåret som “Bedste golf rejsedestination i Europa”.
En af top 10 banerne i Portugal, der er med til at skabe dette ry som bedste golf rejsemål i Europa er Vale do Lobo, Algarve, der med sine 2 første klasses championship baner, trækker godt op i feltet. De to baner er Royal og Ocean. Begge har masser af paraply formerede fyrretræer og figentræer og er din perfekte golfcamp på din Golfrejse til Portugal: Hele 36…

Facts om Portugal

TravelTalk - country fact time icon

09:28 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

European euro

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
10.2 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
16 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Portugal

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK