Seychellerne

Seychellerne byder på enestående natur

Seychellerne, en ret lille gruppe af øer, ud for Afrikas kyst i Det Indiske Ocean, er også en isoleret tropisk region. Det betyder, at de 115 øer er hjemsted for nogle af de sjældneste vilde dyr i verden.

Se rejser til Seychellerne med rejseleverandører

Hop fra ø til ø med Helikopter og færge

I modsætning til mange andre øgrupper i Det Indiske Ocean er Seychellerne store nok til at rumme en sund population af mange sjældne dyr. Da nogle øer ligger ganske langt fra hinanden, så går der ægte globetrotter i at komme rundt: små fly, færger eller helikoptere er vejen frem. Hvis det at se den mest sjældne natur i Seychellerne er målet, er privat helikoptertransport mellem øerne en dyr men betagende option.

Seychelles beach and wooden pier

Seychellerne, så smukt er det

Victoria Island

På den væsentligste ø Victoria Island er der markeder for kulturel kunst og håndværk, museer med detaljer, der vidner om regionens rige franske kultur, femstjernede restauranter, der tilbyder udsøgte lokale køkkener og endda en golfbane. Mange hoteller og resorts i Seychellerne er interessante destinationer i sig selv. På nogle af de mindre øer er det muligt at booke en lokal guide til en vandretur eller en bådtur rundt om øen. Under disse naturudflugter er et glimt af den alt for sjældne kæmpeskildpadde ikke ualmindeligt. Derudover er øerne kendetegnet ved frodige grønne jungler befolket af lokale fugle. Faktisk ville den kristne version af paradis ifølge flere kilder være placeret i Mai Valley på Praslin Island. Så ved vi det. Sørg for at besøge dette smukke sted. Beskyttelsen af ​​dyrelivet som en naturressource er så vigtig for kulturen på disse øer, at mange er blevet udpeget til beskyttede områder.

Grilled fresh seafood in local market, Mahé - Seychelles Island

Grilled fresh seafood in local market, Mahé – Seychelles Island

Nyd det utrolige indiske Ocean

Der er  mange aktiviteter at opleve på Seychellerne, der har med naturen at gøre. . De fleste af disse øer er skabt af den naturlige udviklingaf korallrev; Opståen, vækst og forandring:  De omkringliggende farvande er fulde af revfisk og smukke levende koraller. Dette miljø tilbyder et ideelt sted for dykkere og snorklere. Mange resorts tilbyder dykker kurser og leje af udstyr for at fordybe sig i det kystnære koralrevs utrolige verden.. For at nyde mere af det Indiske Ocean på bedste er windsurfing og paragliding tilgængelige på mange hoteller og resorts i Seychellerne. Derudover, hvis du vil ud at sejle selv eller med guide, er der en yachtklub i hovedstaden, og mange resorts har sejlbåde til leje om timen. Det er en unik mulighed at navigere i det smukke klare vand og den blide brise, der omgiver disse storslåede øer.

Se Paradis øer med Traveltalk

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Seychellerne

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters