Rejsen til Bora Bora midt i Polynesien

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Rejsen til Bora Bora. Nærmeste nabo er Tahiti.

Rejsen til Bora Bora øen handler om ægte afslapning. Bora Bora* ligger i Polynesien med de 1000 øer. Den mest kendte er Tahiti.
Den polynesiske livsstil garanterer det. Bora Bora folket har aldrig travlt, og øen repræsenterer bestemt denne hos os næsten uopnåelige afslappede livsstil. Det smitter af, din puls falder, din opmærksomhed vokser. Du lever i nuet for en stund Måske det giver eftertanke til, hvordan vi lever vort liv herhjemme ?

En gang beskrevet som “en lille smaragd i turkis omgivelser omgivet af en strålende perlekæde”, er denne næsten mytiske ø midt i Stillehavet uden tvivl en af ​​de smukkeste øer i verden.

Mange rejsemagasiner og tidsskrifter har forsøgt at fange den ekstraordinære skønhed på øen Bora-Bora på et par sider, et par fotografier, og alligevel er ingen af ​​disse tilstrækkelig til virkelig at reflektere og beskrive, hvad du oplever, når du er der, og absorbere dets tropiske skønhed. Du skal selv prøve. Det tager et lille døgn at nå til denne oase i livet, et pejlemærke for andre måder at leve på. Det der bla. indfangede Troels Kløvedahl. At rejse er også at se andre livsstrategier og måder at forvalte sit liv på.

Bora Bora cabin on the water

Rejsen til Bora Bora, bo direkte på vandet i ret så behagelige rammer. Spis grillede fisk fanget for en time siden?

Øen er omgivet af en lagune og et koralrev

Beliggende i en afstand af næsten 230 kilometer nordvest for Papeete, er øen omgivet af en lagune og et koralrev. Lige midt i øen kan du se resterne af en udslettet vulkan, der monteres på to forskellige toppe kaldet Monte Pahia og Monte Otemanu. Det højeste punkt på toppen er 727 meter. Lidt led under anden verdenskrig, Bora Bora Island i dag er et naturparadis, med de fleste af attraktionerne i din seng.

Øen tilbyder smukke strande, der lokker folk til at udforske flere, flere utrolige resorts og en storslået udsigt, der ikke kan ses andre steder i verden. Virkelig, en ferie på øen Bora-Bora vil tilbyde minder til at vare livet ud. Ord er altid korte til at beskrive eller forklare skønheden på øen. Rul dine øjne til hvor som helst på øen, og du vil se fængslende synspunkter, der beroliger øjnene og sindet for alle mennesker. Som en del af Frankrig tilbyder denne ø næsten alt det, der skal kaldes et paradis. Det er en ideel destination for nygifte par eller nyfundne kærlighedsfugle. Så hvis du er den, skal du ikke spilde tid med at planlægge en destination. Bare pak dine tasker og gå til hende.

Rejsen til Bora-Bora har faktisk mange aktiviteter. Det er helt ærligt en svaghed set med vort moderne rastløse sind, at der skal ske noget og vi tåler ikke bare at slappe af. Men bare rolig.  Nyd at udforske steder til fods og nyd så meget som du kan. Øen har mange fritidsaktiviteter at tilbyde dig på strandene, der strækker sig for at tilbyde en hyggelig atmosfære. Når det kommer til rejser, afhænger det bedste svar af personlig præference. Hvis du er en naturfanatiker, vil Bora-Bora-øerne helt sikkert fascinere dig. På mirakuløs vis har øen så meget charme og attraktioner, at der ikke er nogen i verden, der kan undslippe den. Det bedste tidspunkt at besøge øerne vil være i månederne maj til oktober, hvor polynesiske vintre bringer deres kølige vejr til at appellere til alle.

I løbet af vintersæsonen vil du opdage, at øen næsten er fuld af mange rejsende, der er lidt trængsel her fra forskellige dele af verden.

Bora Bora from above

Rejsen til Bora Bora, indflyvning. “This is your captain speaking, we are now approaching Bora Bora, take a look to your right…..”

Cykle rundt om Bora Bora? Kun 34 km og ikke på vandcykel

Den runde øvej er mindre end 20 miles lang, så mange besøgende går hele vejen eller  på cykler, napper en scooter eller lejer en bil. De findes. Det bedste sted at starte fra er måske Vaitape Pier på vestkysten, øens største by. Undervejs dukker den spektakulære udsigt over Mount Pahia og Otemanu-bjerget, de to uddøde vulkaner i Bora-Bora. En mulighed for at se mere af Bora Bora er at tage en guidet sightseeing-tur. Otemanu Tours, der udføres i en udendørs lastbil, viser turister yderligere spændende steder, der ikke er synlige fra vejen.

Denne ø charme forbedres af en forbløffende farvet lagune, hvis turkisblå ændrer en række forskellige nuancer i løbet af dagen, og af barriererevet, der beskytter den. Du tror nærmest du har de farvede solbriller på med blåfilter, men det er bare sådan det ser ud. En eksplosioon af farver. En del af skønheden på øen er de aktiviteter, som vandet omkring den muliggør. For dem, der leder efter en strand, er Matira Beach, med dens afsondrede kyster, på den sydlige spids af øen, fantastisk.

Dykning og snorkling muligheder er næsten overalt. De største turistcentre giver mulighed for at komme tæt på adskillige arter af tropiske fisk, farverige marine krebsdyr og strålende koraller. Mantaer  er showets stjerner. De største dykkecentre på øen er TOPdive Bora Bora, Blue Nui Dive Center, DiveEasy og Bora Diving Center. Bora Bora handler naturligvis også om dykning.

Intro på Traveltalk til Polynesien´s mange øer, du kan besøge med dansk rejsebureau.

Bora Bora´s turist site

*Bora Bora er en ø tilhørende de såkaldte Selskabsøer i Fransk Polynesien beliggende i  Oceanien en væsetnlig del af Stillehavet ca. midt i mellem Sydamerika og Australien. Øen har ca. 8800 indbyggere og ligger ca. 230 km nordvest for Tahiti som er hovedøen i Fransk Polynesien

Hvor ligger Bora Bora?

Hvor ligger Bora Bora?

Rejsen til Bora-Bora med danske arrangører (2023-24)

Nyhavn Rejser

Kilroy

Stjernegård Rejser

Jesper Hannibal

Albatros Travel

Flere info følger

Oceaniens smukke øer

Intro til Oceanien

Tonga
Samoa
Norfolk
Vanuatu
Tuvalu
Easter Island
Kiribati
Mooera
Papua New Guinea
Cook Islands

Cooks Islands er en af de fantastiske øgrupper du også kan besøge.

Palau, første land i verden uden Corona

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler