VisitDenmark

VisitDenmark

I hjertet af Skandinavien står VisitDenmark som Danmarks levende turismesektor, der lokker rejsende fra nær og fjern til at udforske landets fortryllende landskaber og kulturelle skatte.

Som den officielle turismeorganisation i Danmark dirigerer VisitDenmark en symfoni af marketinginitiativer med det formål at kaste Danmark i rampelyset som en førsteklasses destination for fritids- og forretningsrejsende. Med fokus på at tiltrække feriegæster og konferencedeltagere samarbejder VisitDenmark tæt med interessenter i branchen for at væve en tæppe af oplevelser, der fanger fantasien.

København skyline, Danmark

København skyline

I spidsen for VisitDenmark står en dedikeret bestyrelse, udvalgt af den danske erhvervs- og vækstminister, der styrer skibet mod større horisonter af turismeekspertise. Med en robust budget på 113 millioner kr. (€15 million), styrket af 50/50 medfinansiering fra visionære partnere, udløser VisitDenmark en hvirvelvind af kreativitet for at vise Danmarks tiltrækningskraft på den globale scene.

VisitDenmark og landets turisterhverv

Fra hovedkvarteret gemt væk i de pulserende gader i København spreder VisitDenmark sine vinger ud over kloden, med markedsføringskontorer strategisk placeret i nøglepositioner inklusive Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien, Nederlandene, Italien, USA og Kina. Disse steder fungerer som bastioner for dansk gæstfrihed, der fremmer forbindelser og antænder rejselysten i rejsendes hjerter over hele verden.

VisitDenmark - Opalsøen

Opalsøen

I sin stræben efter fortryllelse identificerer VisitDenmark fire forskellige målgrupper, der hver er i overensstemmelse med Danmarks unikke salgspropositioner og klar til eksponentiel vækst:

Familier, der omfavner sjov og læring: Ledet af børnenes latter og ungdommens nysgerrighed finder familier, der søger immersive oplevelser i børnevenlige miljøer, trøst i Danmarks favn. Fra grønne landskaber til fængslende seværdigheder lokker Danmark familier til at væve uforglemmelige minder midt i naturens favn.

Jagt på det gode liv: For dem der søger hvile fra hverdagens travlhed, tilbyder Danmark en oase af ro og forkælelse. Voksne længes efter ro midt i maleriske udsigter, lækker mad og kulturel rigdom finder trøst i Danmarks favn, hvor hvert øjeblik er en fejring af livets finere ting.

VisitDenmark - København i vinteren

København i vinteren

Byferier for byboere: Midt i de travle gader og arkitektoniske vidundere pulserer Danmarks byer med liv, og inviterer byboerne til at fordybe sig i en hvirvelvind af kultur, gastronomi og udforskning. Fra historiske vartegn til smarte butikker tilbyder Danmarks byer en urban legeplads for den kræsne rejsende.

Forretningsventyr på tværs af grænser: I handelens og samarbejdets rige står Danmark som et fyrtårn for innovation og virksomhed. Internationale mødearrangører, der søger den perfekte blanding af professionalisme og gæstfrihed, finder tilflugt i Danmarks konferencecentre, hvor ideer mødes, og visioner blomstrer.

Dansk mad

Dansk mad

I Danmarks turismelandskab skinner VisitDenmark som den ledende lyskilde, der oplyser stierne til opdagelse og eventyr for rejsende, der søger det ekstraordinære. Med hver dag der går, bekræfter VisitDenmark sit engagement i fremragenhed, væver trådene i Danmarks rige tapestry ind i stoffet af global turisme, en uforglemmelig oplevelse ad gangen.

Gå til deres hjemmeside

Lær om Danmark

Campingpladser i Danmark

Campingpladser i Danmark

Smukke steder i Danmark til din drømmeferie

Smukke steder i Danmark til din drømmeferie

København, Danmarks levende hovedstad kalder

København, Danmarks levende hovedstad kalder

Nyeste Rejseartikler