Belize

Belize er et naturparadis med utrolige lange koralrev, perfekt for bla. dykkerferie

Belize er absolut et besøg værd for sin naturskønhed, men også et dykkerparadis for din mulige dykkerferie, snorkel eller scubadiving. Belize har store Mexico som nabo mod nord og mod syd og vest ligger Guatamala, og endelig mod øst ligger landet direkte ud mod Det Caribiske Hav. Landet har den laveste befolkningstæthed i Mellemamerika med kun 14 km per km2. Så der er også plads til dig og din eventyrrejse. Øen er i øvrigt et must for seriøse dykkere. Her finder du et af verdens mest intakte og længste koralrev. Generelt er her billigt, varmt og ustresset på en måde vi har nærmest glemt. Her er nogle rejsetips.

https://youtu.be/-qloraWHe3s

Oplev det rige dyreliv: Mere end 500 fuglearter og sky okapier

Belize toucan fuglen med det lille næb

Belize toucan fuglen med det lille næb

Belize er det næste hotte dykker site med fair priser og store oplevelserDet lille land har et meget interessant økosystem med rigtig mange meget forskellige dyrearter. Langs kysten findes der strækninger af mangrove, hvor tidevandet giver dyrelivet helt specielle levevilkår. Mod syd og vest finder du smukke lave bjerge og bakket landskab. I det indre Belize findes masser af skov, der ikke er ødelagt af skovhugst, du ser wildlife reservater, der kan besøges flere steder, og det største system af grotter i Mellemamerika.

Belize diving.jpeg

Utroligt undersøisk dyreliv ved Belize

Blandt de dyre og plantearter der er at finde er den sjældne sorte orkide, mahogni træer, toucan, fuglen med det flotte næb og den sky men smukke tapir.

Traditional hut on Mayan site of Altun Ha in Belize, CaribbeanTraditional hut on Mayan site of Altun Ha in Belize, Caribbean

Traditione hytte på Mayan site ved Altun Ha i Belize.

Traditional hut on Mayan site of Altun Ha in Belize, CaribbeanØen er altså et paradis for naturelskere, herunder dykkere – og især for alle med interesse i en af verdens mest fascinerende indianerkulturer, Mayakulturen. Landet har 100 vis af ruiner og levn efter mayakulturen.

Din næste dykkerferie ? Verdens næstlængste koralrev

Øens 300 km lange koralrev er verdens næstlængste koralrev. Dykkere kommer fra hele verden for at opleve noget så exceptionelt i undervandsverdenen. I den uberørte jungle findes jaguarer og over mange hundrede fuglearter. belize har mere at byde på end de fleste lande på de kanter af naturoplevelser.

Dykkerferie i Belize

Rejs med Kilroy 

Værd at vide

Øen er tidligere British Honduras og et meget lille selvstændigt land i Mellemamerika ved det Caribiske Hav med grænser til Mexico mod nordvest og Guatemala mod vest og syd. Mod øst over den Honduranske Golf ligger Honduras i en afstand af 75 km, hvor landene er tættest hinanden.

Hovedstad: Belmopan
Areal: 22.966 km²
Valuta: Belize dollar
Kontinent: Nordamerika
Befolkningstal: 359.287 (2015) Verdensbanken
Officielt sprog: English

Officiel Guide

Rejs til Belize med

Dykkerferie i Belize er et stort hit

Cruises med Royal Carribean

albatrosrejser.dk

Book din ferie her med traveltalk

TravelTalk - White suitcaseKort over Belize

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »