Slopetrotter

Slopetrotter på Traveltalk

Alle skal have råd til skiferie

Slopetrotter har en mission, der går ud på at alle skal have råd til skiferie. Siden de første universitetsstuderende tog afsted i 2005, har Slopetrotter sendt tusindvis af glade skiturister til de italienske, østrigske og franske alper. Slopetrotter tror på at skiløb er en af livets store glæder, og derfor skal det være muligt for alle at komme på ski. De har specialiseret sig i at tilbyde skirejser til de bedste skiområder i Alperne til bedste priser.

Slopetrotter er for dig der gerne vil have en billig skiferie! Uanset om du vil på ski med familien, vennerne eller din udkårne, arrangerer Slopetrotter jeres billige skirejse til Italien, Østrig og Frankrig. Det er skiløbet, der er i fokus, og derfor tilbyder de ordentlige og billige hoteller og lejligheder i Europas bedste skiområder.

Se hvad Italien har at byde på

Slopetrotter er eksperter i Italien. De sendte deres første skiglade gæster til Canazei i midten af 00’erne. Sidenhen har de fulgt op på succesen ved at udvide til en lang række andre destinationer i alperne.

Det er ikke for ingenting at Canazei bliver kaldt Slopetrotters højborg. Rejsebureauet byder årligt tusindvis af skientusiaster velkommen til Dolomitterne, hvor de udforsker de mange afkroge i verdens største skiområde.

Slopetrotter tilbyder også rejser til en anden af danskernes italienske favoritter- nemlig toldfrie Livigno. Ud over at Livigno er kendt for at være en billig destination, finder du også rigtig godt og velpræpareret skiløb.

Stå på ski i Frankrig og Østrig

Med tiden har Slopetrotter udvidet horisonten og er gået uden for Italiens grænser til Frankrig og Østrig. De to lande har såvel som Italien utroligt meget at byde på.

Østrig er lig med sublim afterski og varieret skiløb. Østrig er et slaraffenland af familievenlige områder, hvor Wagrain, Saalbach-Hinterglemm og Zell am See især bør fremhæves.

De franske destinationer ligger typisk højere end de italienske og østrigske og er derfor mere snesikre. Områderne Val Thorens, Avoriaz og Alpe d’Huez er kæmpestore og lægger derfor op til at sætte skiløbet i fokus.

Val Thorens er flere år i træk blevet kåret til verdens bedste skisportssted og Alpe d´huez har 300 solskinsdage om året. Der er derfor rigeligt med muligheder for at få en forrygende skiferie i de Franske Alper.

Tag på safari i sneen

Hvis skiløb fra morgen til aften, nye skiområder hver dag, god mad og overnatning i terrænet med fantastisk udsigt lyder som noget for dig, bør du seriøst overveje Slopetrotters Skisafari.

På en guidet skisafari rejser du kun med det mest nødvendige, som du kan have med i din rygsæk hele turen rundt i Dolomiti Superski, og du overnatter et nyt sted hver aften.
Slopetrotters Skisafari er for den trænede og eventyrlystne skiløber, der vil have det maksimale ud af skiferien.

Når du rejser med Slopetrotter får du altid:

  • Skiferie, der er til at betale
  • Prisgaranti
  • Skiløbet i fokus
  • Liftkort og guideservice
  • Transferbus til og fra lufthavn ved køb af flyrejse

Glæd dig til at stå billigt på ski med Slopetrotter i Alperne!

Skiferie i Italien

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler