Boutique hoteller

Boutique hoteller for det design bevidste publikum

Boutique hoteller er et post modernistisk begreb. Der hvor man begynder at differentiere mellem hoteller, hostels, seaside, sportshoteller osv. Den enkleste definition af, hvad et boutique hotel er “et lille, sofistikeret og moderigtigt hotel”.

Dette betyder ganske enkelt, at et boutique hotel er – et lille, stilfuldt hotel, normalt beliggende på en fashionabel beliggenhed i byens bykvarter, men også nær smuk kyst osv.

Der er ingen streng definition, når det kommer til at beskrive boutique hoteller. Men de fremviser normalt fælles træk, der giver en tydelig karakteristik til disse typer designer influerede overnatningsmuligheder.

Sammenlignet med almindelige hoteller er boutique hoteller generelt mindre, mere intime og har normalt en udviklet design, konceptuel og kunstnerisk sans og fokus.

Desuden ligger dens appel til dets lovende tjenester, Instagram-værdige steder og indretninger, såvel som dets placering. Noget der siger pang & wow, og kommunikerer godt, visuelt især. Samt du føler du er vigtig, der er ikke 500 andre gæster, du får en special attention. Måske du husker dig næste gang osv. Det er også en del af konceptet.

Links til Boutique hoteller stylish living

Boutique hoteller, du vil elske fra hele verdenen

Boutique style i Tyrkiet

Boutique style i Hong Kong

Boutique & din egen gin i London

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Boutique hoteller

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters