Jesper Hannibal

Jesper Hannibal – rejser, der er skræddersyet til dig

Jesper Hannibal, rejsebureau i Århus fortæller “Her hos os laver vi ”individuelle skræddersyede rejser”. Det betyder egentlig bare, at vi laver det, du vil have. Vi bruger rutefly og lokale samarbejdspartnere ude i verden. Du kan rejse præcis den dag, du vil, være væk lige så længe du vil og få præcis de oplevelser, du drømmer om. Ruten er op til dig – men vi hjælper naturligvis gerne med planlægningen. Om du vil have ti dages badeferie eller en seks ugers kompliceret rundrejse, så hjælper vi.

Et exotisk rejsemål er Bolivia.

Grupperejse eller nicherejse?

Vi hjælper også gerne, hvis I er en gruppe, der skal afsted sammen. Er I en gruppe med en special-interesse (arkitekter, skovriddere, ornitologer osv) kan vi – med vores meget specifikke specialviden – rådgive indgående og sammensætte et program, som passer præcis til jeres ønsker.

Ansvarligt rejsebureau

Hvad vil det overhovedet sige, at et rejsebureau er “ansvarligt”? Ja, hos os betyder det, at vi som et af de første rejsebureauer i Danmark, blev certificeret partner hos Travelife. Vi lever af verden og vil gerne bidrage til at bevare den! Det kan du læse mere om under vores Grønne Rejser. Her kan du også læse mere om de andre forskellige projekter, vi støtter. Vi har f.eks. skrevet under på, at vi ikke sælger udflugter, hvor dyr bliver misbrugt for underholdningens skyld.

Er det ikke dyrt at handle hos et rejsebureau?

Tid er penge. Vi er en forretning. Vi tjener penge på, at du sparer tid. Vi laver arbejdet for dig før rejsen, og går der noget galt undervejs, så løser vi det også. Du kan tage en drink ved poolen – vi skal nok få styr på det. Du slipper for utallige aftener foran computeren, hvor du forsøger at finde ud af, hvilket hotel, der har den bedste beliggenhed, og hvordan du finder en guidet tur i regnskoven, hvor guiden rent faktisk ved noget om det, han skal fortælle dig om.

Derudover har vi allerede filtreret mellem de uendeligt mange produkter, der tilbydes i verden. Vi ved, om noget er godt – eller om billederne på hjemmesiden bare er virkelig flotte. Vi er din garant for en god rejse.

Jesper Hannibal 0g rejsefilosofi

Vi vil ikke afvise, at du sommetider kan finde næsten tilsvarende produkter billigere på nettet. Men nogle gange er vi billigst – og andre gange er prisen den samme. Vi kan til gengæld love, at hos os stiger prisen ikke, bare fordi du besøger vores hjemmeside flere gange. Det er heller ikke billigere om tirsdagen end om torsdagen, og så tilbyder vi noget, du aldrig kan få på en søgemaskine: individuel rådgivning. Vi taler med dig. Vi lytter til dig – og vi laver tingene præcis, som du vil have det. Ikke baseret på hvad andre har søgt på, eller hvor mange gange du har brugt et bestemt søgeord, men baseret på, hvad der er rigtigt for DIG og dine medrejsende. Rejser betyder nemlig noget her hos os. Vi ved, at en rejse kan ændre hele måden, hvorpå man opfatter verden. Vi ved, at det er et afbræk i en travl hverdag og en mulighed for at få fornyet energi. Vi forbeholder os derfor også ret til at udfordre dig. Vi ved faktisk noget om det, vi laver. Vi kalder os endda eksperter. Efter vores opfattelse følger der et ansvar med en sådan betegnelse. Så vi udfordrer dig, hvis vi har en god ide, som kan gøre din rejse endnu bedre.

Vi kan også love, at vi kun tilbyder dig produkter, vi ved, er i orden, og som vi kan stå inde for. Om det er hotellets beliggenhed, bilernes kvalitet eller guidernes sprogkundskaber – vi ved, det er i orden. Der ER faktisk ting, vi ikke vil sælge, fordi det simpelt hen ikke er i orden. I bund og grund vil vi have glade kunder og vise dig den verden, vi selv holder så meget af! På den måde er vi måske lidt af “den gamle skole”.

Så vi lytter til dig, og matcher dine ønsker med det rette produkt.

Det er vel en drømmerejse, du skal på.”

Gå til Jesper Hannibal´s hjemmeside

Find din rejseleverandør på Traveltalk

Gå til oversigten over danske rejsebureauer på små 50 bureauer og flyselskaber her på traveltalk med links til rejseartikler og rejser.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler