Temarejser

 - Sejlerferie

Sejlerferie er for hele familien

Om det er på udflugt til vore egne 700 danske øer eller i det græske øhav, så er sejlerferie eller bådferie en af danskernes foretrukne ferieformer. Jeres sejlerferie kan også designes, så I  hyrer en  kaptajn eller også  er det “bare” farmand ved roret, med stort eller lille sejl. Skal det være stille roligt og smukt, kunne ferien afvikles tøffende afsted på de franske kanaler i en lejet motorbåd. Ikke meget er mere afslappende og forfriskende,  og så er det team-building. så det basker for alle ombord! Traveltalk vil bringe sejlerhistorier fra nær og fjern.

Sejlerferie i hele verden

Du kan leje både i hele verden gennem danske agenter, internationale eller lokale. Traveltalk.dk vil  levere mere info her, så uanset om du  vil sejle i Grækenland, Kroatien Sverige eller til mere eksotiske destinationer som Caribien, Stillehavet og Thailand, kan I  leje en båd, som passer til jeres behov. Typisk lejer folk sejlbåde på 30-60 fod med mellem 2-6 kahytter, så uanset om I et par, en familie på 4-5 personer eller en gruppe på 12 eller flere, er der komfortabel plads til alle. Er du til lidt mindre kompliceret sejlads, så kan du snildt leje yachts i alle prisklasser – alt fra helt nye sejlbåde til lidt ældre motorbåde, der er billigere at leje.

Bådudlejning er ikke bare for folk som kan sejle. Din sejlerferie kan også arrangeres, så I får egen skipper med på jeres udlejningsbåd, som ud over at sejle båden, også er lokalkendt.

Læs mere om sejlerferie 

Sejlerferie rejsebureauer, selerarrangementer og udlejere

Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit? Næppe noget er mere effektivt en en dag på havet i en smuk sejlbåd med dygtig professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Folk er vildt begejstrerede bagefter.

 

 

 

Seatravel

Rejseinspiration fra Sejlerferie

Teamwork på havet er en nødvendighed, og så er det sjovt tilmed

Team building på Øresund
Teambuilding på havet. f.eks. på Øresund? Det giver god mening. Riv en dag ud før jeres næste sejlferie og på pudset viden og form af.
Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit?
Næppe noget er mere effektivt i så fald end en dag på Øresund i en smuk sejlbåd med en dygtig, professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Båden sejler kun, hvis alle samarbejder og skipper udstikker den rigtige kurs! Folk er vildt begejstrerede bagefter…

For fulde sejl i Adriaterhavet mellem Kroatien´s 1000 øer i Dalmatien

På sejlerferie i Kroatien med noget af verdens smukkeste kystlinie: Dalmatien
Sejlerferie i Kroatien er for dig, der er til  saltvand, hav og sommer, så fås det ikke meget bedre end en sejlerferie i Kroatien. Kroatien har de bedste forudsætninger for en dejlig sejerferie, og det har mange sejlere og motorbåds enthusiaster fundet ud af. Sejlerferien går til Kroatien, og bådene lægges ofte op i de charmerende havne over vinteren.
På sejlerferie i Dalmatien: Dalmatiens 1001 charmerende øer i Adriaterhavet
Dalmatien er en del af Kroatien og omfatter Kroatiens kyststrækning med tilhørende øer ved Adriaterhavet. Havarealet udgør rigelige 12.732 km². I al…

Sejlerferie vil bringe dig rundt i verden

Sejlerferie bringer din indre opdagelsesrejsende frem.
Sejlerferie er en af de mest fleksible og eventyrlige af alle rejseformer. Det er måske også den mest afstressende og frisk luft er garanteret. Lad os se lidt på  nogle af de utrolig mange muligheder i dette øjebliksbillede.
Sejlerferie Rønne. Her begynder turen rundt om Bornholm for de fleste sejler besøgende
Danmarks 700 øer venter på din sejlerferie – og Jylland naturligvis
Det er oplagt i egen eller lejet båd at opdage sit eget land på en sejlerferie. Danmark´s mange øer har en utroligt charme, især om sommeren. Har du en søgående båd eller lejer…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK