Sejlerferie

Sejlerferie er for hele familien

Om det er på udflugt til vore egne 700 danske øer eller i det græske øhav, så er sejlerferie eller bådferie en af danskernes foretrukne ferieformer. Jeres sejlerferie kan også designes, så I  hyrer en  kaptajn eller også  er det “bare” farmand ved roret, med stort eller lille sejl. Skal det være stille roligt og smukt, kunne ferien afvikles tøffende afsted på de franske kanaler i en lejet motorbåd. Ikke meget er mere afslappende og forfriskende,  og så er det team-building. så det basker for alle ombord! Traveltalk vil bringe sejlerhistorier fra nær og fjern.

Sejlerferie i hele verden

Du kan leje både i hele verden gennem danske agenter, internationale eller lokale. Traveltalk.dk vil  levere mere info her, så uanset om du  vil sejle i Grækenland, Kroatien Sverige eller til mere eksotiske destinationer som Caribien, Stillehavet og Thailand, kan I  leje en båd, som passer til jeres behov. Typisk lejer folk sejlbåde på 30-60 fod med mellem 2-6 kahytter, så uanset om I et par, en familie på 4-5 personer eller en gruppe på 12 eller flere, er der komfortabel plads til alle. Er du til lidt mindre kompliceret sejlads, så kan du snildt leje yachts i alle prisklasser – alt fra helt nye sejlbåde til lidt ældre motorbåde, der er billigere at leje.

Find drømmerejsen her

Du kan søge i

  1. Rejseinteresser
  2. Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
  3. Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Du kan søge på 1, 2 eller alle 3 kriterier.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Bådudlejning er ikke bare for folk som kan sejle. Din sejlerferie kan også arrangeres, så I får egen skipper med på jeres udlejningsbåd, som ud over at sejle båden, også er lokalkendt.

Læs mere om sejlerferie 

Sejlerferie rejsebureauer, sejlerarrangementer og udlejere

Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit? Næppe noget er mere effektivt en en dag på havet i en smuk sejlbåd med dygtig professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Folk er vildt begejstrerede bagefter.

Seatravel

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters