Afrika

53 fantastisk forskellige rejselande byder jer velkommen til Afrika

Afrika som kontinent er der, vi alle på en måde kommer fra og er på vej til, som madskribenten og globetrotteren Anthony Bourdaine sagde det så rigtigt. Vore øjne åbnes mod det store kontinent som økonomisk og politisk sfære i disse år,  men også som et fantastisk rejsemål fra Tunesien i nord til Sydafrika, ja mod syd. 53 lande og 1.2 mia. mennesker venter.

Nogle lande i dyb krise på grund af tørke, sult og krig og mange andre, der bare kalder på ens inderste rejselyst. Kom se det oprindelige Afrika fra beduiner mod nord til majestætiske elefanter på savannen.

African Lions in the Ngorongoro Crater in Tanzania

African Lions in the Ngorongoro Crater in Tanzania

“I had a farm in Africa” skrev Karen Blixen. Måske på tide vi alle fik en farm i Afrika eller bare en bid, en taste af det store kontinent.

Udvalgte rejsemål:

_ Og listen er meget længere.

Vi udvikler løbende afsnittet om Afrika med mere rejseinspiration og viden og tilbud fra vore rejsepartnere

Find Drømmerejsen

Vil du finde Drømmerejsen, du måske ikke engang vidste eksisterede ? Prøv “Drømmerejsen” som matcher dine ønskede rejsemål med rejsetemaer, som eventyrferie eller herregårdsferie eller golfferie, og se hvad du får af spændende rejseforslag. Ny måde at få rejseips og inspiration på.

Rejseinspiration fra Afrika

Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane, og er ren luksus

Mazagan Golf Resort i Marokko, umanerligt behageligt
Mazagan Golf Resort i El Jadida, Marokko dækker imponerende 250 hektar langs kystlinien med den bedste strand og er spilbar året rundt takket være det milde klima. Og du behøver slet ikke at spille golf for at nyde det lækre sted her. Se videoen, du har Atlanterhavet som din legeplads og masse andre aktiviteter og udflugtsmuligheder.
Resortet tilbyder tilmed en række aktiviteter og underholdning. Børneklub, et større antal restauranter (9) og barer, world class spa og casino for spillefuglene. Senere på aftenen kunne det måske friste med en tur på natklub, måske vender lykken…

Marokko fra hvidklædte snetoppe til to verdenshave

Intro til Marokko, et stort rejseland på grænsen mellem Afrika og Europa
Intro til Marokko, der er landet, som både kysses af Atlanterhavet og Middelhavets bølger, som har en unik geografisk position og et land med en pragtfuld natur fra de høje Atlasbjerge, hvor du kan vandre, hike eller stå på ski til charmerende, exotiske byer og virkelig gode golfbaner. Denne intro  vil blive udviklet løbende, men første step er at se videoen over en kop the eller kaffe og få en fornemmelse for de store rejseoplevelser, der venter.
Petra i Jordan er et andet eventyrligt rejsemål.
Se videoen herunder for en flot…

Bungy jump i Nilen og så i Uganda, vildt nok? Ja næsten...

Når det ikke kan blive vildt nok – så prøv bungy jump i Nilen, Jinja, Uganda
For at krone en veloverstået måned med safarier, storbyvandringer og ophold på landet i Uganda, skulle der skrues op for tempoet med bla. Bungy jump i Nilen. Selvfølgelig skulle adventurehovedstaden i Østafrika have lov til at afslutte en fantastisk rejse; selvfølgelig skulle jeg til Jinja!
Fra Kampala til bredden af Victoriasøen i Jinja, Uganda
Med sin beliggenhed 87 kilometer øst for hovedstaden Kampala, er Jinja et forholdsvist tilgængeligt sted. Placeret på bredden af Victoriasøen og omringet af smuk natur er det et oplagt sted at tage…

Zanzibar, magisk ø i Tanzania

Zanzibar? Sig det højt.  Alene ordet klinger af en blanding af historie,  mystik og moderne luksus. Kridhvide strande strømmer sammen med palmer ind i tankerne som det, der er indeholdt i dette herligt klingende ord. Men hvad er Zanzibar for en størrelse? Og formår den afrikanske ø at leve op til den rolle, den har fået som et attraktivt rejsemål for alle slags rejsende?
Zanzibar women on sandy beach
Zanzibar er synonymt med masser af strande og azurblåt hav
Zanzibar er øen, der kan tiltrække de fleste. Først og fremmest er øen kendt for at være tæt pakket med sandstrande…

Rejs til Afrika med...

Her har vi samlet en række rejsebureauer m.fl., som alle kan levere dig rejser til Afrika, en rejse til det “nye” rejsekontinent Afrika er uforglemmelig, men kræver måske et lidt større forarbejde og tilløb end en chartertur til Spanien. Læs også om de udvalgte afrikanske lande vi dækker.
Rækkefølgen er tilfældig:
Afrika – Find rejser til Afrika hos Spies

https://www.spies.dk/afrika

Rejse til Afrika – Tag på fantastisk safari eller badeferie – Kipling Travel

https://www.kiplingtravel.dk/rejser/afrika

Safarirejser til Afrika – Rejs på safari i Afrika med Africa Tours

https://www.africatours.dk/

Safari – Få et tilbud på en safari rejse til Afrika i dag – Bravo Tours

https://www.bravotours.dk/safari/

Billige rejser til Afrika –…

Ngorongoro i Tanzania byder på det vilde liv

Ngorongoro i Tanzania
Ngorongoro er det vildeste sted på flere niveauer. Den ultimative safaritur? Vulkankrateret Ngorongoro i det nordøstlige Tanzania er blevet en af de helt store attraktioner i området og er for mange blevet et af de steder, som skal opleves. På en safari i Ngorongoro er man så godt som sikker på at spotte vilde dyr, og der er mulighed for at komme helt tæt på nogle af naturens mest berømte og berygtede kæmper.

Turen til Ngorongoro fungerer som kirsebærret på toppen af den kage, der består af tre dages safari i områdes parker. Safari i Lake Manyara og Tarangire…

Golfbaner i Sydafrika, der er en hel rejse værd, del 2

Golfbaner i Sydafrika er ekstraordinært lækre!
Der er måske langt for at spille de bedste golfbaner i Sydafrika, men alle der har gjort turen i golfens hellige navn  siger, det er hele turen værd, og så får du ikke jetlag. da du jo rejser sydpå. Vi har lavet en lille buket af flere af Sydafrikas bedste golfbaner. De er godt nok gode! Læs også første del, så har du i alt 10 golfbaner i Sydafrika at vælge imellem.

Pearl Valley Golf Course
Golfbaner i Sydafrika oversigten er ikke komplet uden Pearl Valley Golf Course, der  ligger for det første utroligt smukt, og…

Golf i Sydafrika

Sydafrika´s bedste golfbaner. Episode 1
Sydafrikanske golfbaner er verdensberømte som de bedste golfspillere fra Gary Player over Ernie Els til Retief Goosen er det. Her følger en introduktion til nogle af de bedste baner med links direkte til deres hjemmesider.
Sydafrikanske golfbaner er lige så legendariske som landets bedste golfspillere og får faktisk en del besøg fra danskere især i vinter halvåret, ivrige og kvalitetsbevidste golfere, der gerne vil rejse lidt længere for en stor oplevelse. Så lad os introducere et par af de sydafrikanske golfbane muligheder, der er:
Oubaai
Oubaii ligger på den berømte Garden Route og er designet af Ernie Els, Der…

Kissama National Parken i Angola

Kissama National Parken i Angola inviterer på en safari oplevelse uden lige
Kun 70 km fra Luanda i Angola mod syd ligger Parque Nacional de Kissama,  et vildt reservat, der er noget af det smukkeste i Afrika, og som arbejder stenhårdt på at beskytte en række truede dyrearter. Parken har været vildt reservat siden 1938 under portugiserne, men blev “forfremmet” til Nationalpark i 1957.
“Moon”, millioner af års erosion skabte dette unikke landskab nær Kissama National Park
Under de mange år med Borgerkrig i landet, var parken forsømt og snigskytterne lå på rad og række og tog for sig af…

Nosy Be på Madagascar: Hakuna Matata!

Nosy Be i Madagascar har dyr nok: kamæleoner, hvalhajer, pukkelhvaler, delfiner og havskildpadder. Kom og se med
Når man først betræder jorden på Nosy Be, det lille ret eksklusive beach resort udfor Madagascar,  er der ingen tvivl; det er en usleben diamant. Den grimme lufthavn, den trykkende varme og den utilfredsstillende langsomme immigrationskontrol får nemt et par ekstra svedperler til at pible. Der skal dog ikke gå længe, før man har lagt førstehåndsindtrykket bag sig.

Mora Mora er det udtryk, der definerer livsstilen i Madagascar. Ligesom det mere velkendte Hakuna Matata lægger det lokale motto op til, at man skal leve…

Facts om Afrika

TravelTalk - country fact time icon

07:39 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Varierer

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
1.3 Billion

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
26 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Afrika

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK