USA

USA giver dig overvældende rejseoplevelser fra New York til California

USA er som det fjerdestørste land i denne verden vanskeligt at pakke ned i én kasse, der står “forstå mig ” på. Som rejseland byder det på ærkevestlig kultur i alskens forklædninger. Metropolen over dem alle, New York City, er symbolet på østkysten og på USA´s rolle som den vestlige verdens fanebærer. Det kulturelle aftryk fra USA til os, er også betydeligt, omend af nyere tid. Broadway som eksempel i New York har været med til at sætte en høj overlægger for teater og live performances, siden forestillingen Oklahoma kom ud i 50’erne. De gule taxier iblandt horder af mennesker er et velkendt snapshot af det urbane liv i det 21. århundrede. Life in the fast lane!

Se også the real America, Midtvesten

Kontrasten til USA´s kæmpebyer øst og vest og ja midt imellem som Chicago kan næsten ikke blive større, hvis man tager turen ind i landet mod Arkansas, Kansas og Oklahoma; områder med true farmland. Her finder du en stærk kærlighed til ens rødder, by og stat, men også en overstrømmende gæstfrihed. Disse områder lagde land til folkevandringen mod Californien i 1930’erne under den store depression og er alene af den grund en utrolig vigtig del af det USA, vi kender idag.

Sunny California mod vest i USA

Helt mod vest ligger Californien. Staten, der indtil for mylig var styret af en tidligere østrigsk bodybuilder, har nogle af de strammeste våbenregler i USA samt en befolkning verdenskendt for dens ”laid-back” tilgang til livet. Summa summarum er der som rejsende nok at tage fat i, hvis man beslutter sig for at gæste burgerens hjemland og popkulturens hovedmotor. Bjergene i Colorado, ræset i New York, hipsterne i Chicago, de søde piger i Californien og badehotellerne i Florida er alle mulige temaer for en rejse til USA. Mange muligheder er godt, men for mange kan lede til overskuelige beslutninger. Derfor håber vi, at du her finder inspiration såvel som afklaring på, hvilken del af landets alsidige personlighed, der trækker mest.

Rejs til USA

Der kommer hele tiden nyt

Rejseinspiration

1 2 3 5

TravelTalk - White suitcaseKort over USA

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »