Antalya Airport

Antalya Lufthavn, gateway to Tyrkiets store feriested

Antalya Lufthavn er en international lufthavn placeret 13 km nord/øst for centrum af Antalya i Tyrkiet. Antalya Lufthavn ekspederer mere end 20 mill. passagerer årligt. Lufthavnen bruges primært til charterflyvninger med udenlandske turister til den tyrkiske middelhavskyst. Så din Antalya ferie begynder sandsynligvis lige her.

I 2017-2018 kom Antalya Lufthavn for alvor tilbage på kortet med 2 cifrede vækstrater. Turisterne har taget Tyrkiet til sig igen, og der investeres enorme beløb i tyrkiske lufthavne og besøgende. Så kom forbi ?

I 2011 vandt lufthavnen Airport Council Internationals (ACI) prisen for bedste lufthavn i Europa for lufthavne i størrelsen 10-25 millioner årlige rejsende på grund af topkvalitet, høj sikkerhed og social ansvarlighed.

Man skal da heller ikke længere tilbage end 1998 for at finde Antalya Lufthavns åbning, så alt er topmoderne og gearet til millioner af internationale rejsende. Shopping-mulighederne er rigelige med mulighed for at købe legetøj, smykker, ure, solbriller, tørklæder, håndtasker og Turkish delights til den søde tand. Er du på starten eller hjemrejsen for din Antalya ferie på jagt efter lidt mere solid føde, så er der noget for enhver smag blandt de 35 restauranter, caféer og bistroer!

Besøg Antalya Lufthavn ´s CIP lounge, en hel terminal dedikeret til luksus

Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, kan du betale dig ind i CIP Lounge – en hel terminal dedikeret til luksus. Du kommer hurtigere gennem sikkerhedstjeks og kan læne dig tilbage i behagelige sofaer og stole.

Med de mange charterfly fra Danmark kan det måske bedre betale sig at søge fra ’Danmark’ for at sammenligne priser fra alle Danmarks lufthavne – måske er der penge at spare ved at flyve fra en anden lufthavn end den allernærmeste.

Adskillige danske rejsebureauer beflyver Antalya lufthavn.

Læs meget mere im Tyrkiets Riviera, som man kalder den 1000 km kyststrækning langs Middelhavet i Tyrkiet.

Antalya i den smukke bugt

Antalya i den smukke bugt

Book din rejse

Hvor lang tid tager Hvor lang tid tager flyturen til Anlaya til

Lej en bil direkte i lufthavnen

Det nemmeste er altid at booke en bil hjemmefra. Så er det på plads og prisen på billeje er rigtig med traveltalk.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Antalya Airport

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters