Zen Luxury Travels

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Zen Luxury Travels – du vil nyde at genopfinde dig selv

Zen Luxury Travels har måske i virkeligheden som den smukke ambition at give os balancen og roen tilbage via rejser, udvikling og oplevelser, der kan fjerne stress, gøre dig stærkere og smukkere udvendigt som indvendigt.

Balinese spa setting, pink frangipani blomster og klar til aromaterapi

Balinese spa setting, pink frangipani blomster og klar til aromaterapi

Zen Luxury Tours rejser med hjertet

I en tid med stort pres i hverdagen er dette en nobel og nødvendig mission.
“Vi skaber rejser med hjertet. Alle vores rejser udspringer fra en drøm om at skabe anderledes og vedkommende rejser til unikke hoteller, hvor sjæl og passion er i højsædet. Vi har udvalgt steder, der tænker bæredygtigt og økologisk. Hoteller, hvor personalet har hjertet med på arbejdet. Steder, man kan mærke. Rejser, der gør en forskel i dit liv. Vi er samtidigt taknemmelige over at kunne tilbyde dig retreats, der viser dig vejen ”hjem”.

Yoga på Bali strand

Yoga på Bali strand

Zen Luxury Tours retreats du aldrig glemmer

Retreats, der sætter sine spor i krop, sind og sjæl. Rejser, der skaber ro, balance og giver dig endnu mere livsglæde. Der vil blive renset ud i “gammel bagage.” Du får nogle nye gode vaner og positive tanker med hjem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi har rejst, prøvet, smagt og lagt krop til hver enkelt oplevelse. Vi er derfor helt sikre på, at vi kan tilbyde dig noget ud over det sædvanlige. Vi gør altid vores bedste – og det gør vores samarbejdspartnere også. Sammen med dig sammensætter vi præcis den rejse, som indfrier dine ønsker og drømme. Vi glæder os til at sende dig afsted på dit livs rejse.”

Link til Zen Luxury Travels

Nyeste Rejseartikler