Østrig

Rejsetips og rejseguide til Østrig året rundt.

Rejsetips til Østrig, som er et af de relativt få rejsemål, vi danskere  besøger hele året rundt. Der er mere end 1.6 mill besøgende om året fra Danmark. Derfor dækker Traveltalk´s rejsetips og rejseartikler for Østrig som rejsemål meget tæt fra skiferie til mountainbiking. Fra kulinariske rejser til city breaks i Wien, Salzburg osv. Østrigs mad endda. Se denne serie med rejsetips til Østrig på masser af måder.

Aktiv ferie i Østrig. Nassfeld Østrig

Aktiv ferie i Østrig. Nassfeld Østrig

Østrigs musikarv er imponerende

Læs her om verden største klassiske musikarv fra Mozart over Straus og Haydn, Beethoven m.fl. Der er meget interessante museer for alle og koncerter med og uden Wienerwaltz og flyvende skørter.

Ludwig_Beethoven

Ludwig Beethoven

Østrigs musikalsk arv er enorm

De store klassikere i Østrigs rige musikarv: Joseph Haydn

Find alle relevante ferie rejsemål i Østrig på traveltalk. Og få masser af rejsetips. 

Ischgl

Ischgl, top skirejsemål i Alperne

Rejsetips til Østrig, vinter og ski

Vinteren i Østrig byder på overvældende mange velplejede skirejsmål med næsten hysterisk velplejede pister, god mad, skøn atmosfære og ikke mindst masser af aktiviteter for hele familien. En tur til Innsbruck tager max 12 timer, måske mindre, og så er du midt i den storslående bjergnatur: Fald ned i gear og bare nyd sneen, skiløbet og afterski med familie og venner. Du kan løbe på ski på så mange måder: Du kan udfordre dine og jeres egne grænser og bruge bjergene i Østrig til oplevelser, du aldrig glemmer. Det handler i højeste grad om ski og snowboard, men også meget andet. Vinterferien er også afterski, wellness, kælketure, isklatring, vintervandring, paragliding, slædeture – ja kun fantasien sætter grænser!

Saalbach freeriders

Saalbach free-riders

Skiferie rejsemål i Østrig

Samnaun ski terrasse

Book din rejse til Østrig & Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser er svaret. Alle de billigste afbudsrejser, sommer og vinter lever traveltalk til dig her.

Book skiferien her. Det store overblik. De største udbydere af skiferie i Danmark samlet eet sted. Nemmere bliver det ikke at book en skiferie.

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister,

Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister.

Bjergvandringer i Østrig

Bjergvandringer i Østrig

Rejsetips til Østrig på sommerferie

Sommeren i Østrig er  “etwas ganz anderes”:  Stadig så tæt på Danmark, at  både fly bus og kør-selv er i spil også. Du kan nyde sommeren i alpeluft ved et svømmebassin og spise lækker mad og lave små familieudflugter til alle mulige sjove og spændende  seværdigheder. Eller du har natuligvis muligheden for at motionere måske på mountainbike for første gang i bjergene under fantastiske og sikre forhold på velafmærkede stier.

Østrig på skiferie

Østrig er det største skiland for danskerne. Vi har Dks største samling af skirejse tips til Østrig lige her. Alle væsentlige skirejsemål i Østrig er dækket med masser af rejsetips til Østrig.

Skiferie i Østrig

Nye overkommelige mountainbiking ruter i Kitzbüheler Alperne

De østrigske alper byder på de rette betingelser for en oplevelsesrig ferie hele året rundt. Bjergvandring er mere og mere populært, især i Østrig der markerer sikre stier tydeligt og virkelig proaktivt udvikler denne motionsform,  og er du klar til næste level, så kan du klatre i sikre rammer eller du kan begynde din karriere som bjergbestiger.  Således kan nogle af Europas højeste bjerge, de dybe dale og de idylliske enge og veje både tilfredsstille lidt mindre krævende friluftsmennesker såvel som særdeles aktive sportsfolk. Mulighederne er nærmest uendelige. Se nu Østrigs Turistbureaus hjemmeside  for mere rejseinspiration.

Storby – og kulturferie i Østrig

Der er mange andre muligheder som wellness ferie og/eller besøge større byer som Wien og Salzburg med et væld af indkøbsmuligheder, fantastisk arkitektur og historie, og kultur i øvrigt samt uimodståelig god mad fra det klassiske østrigske køkken til moderne gastronomi. Den rigtige Sachertorte er et klart must på turen!

Salzburg

Vi skriver om nogle af Østrigs mest seværdige steder og sjoveste og bedste rejseformer. Der er over 100 rejseideer til  Østrig på Traveltalk!
Østrigs information og inspiration er produceret i samarbejde med Østrigs Turistbureau.

Gute Reise.

Rejseinspiration

1 2 3 11

TravelTalk - White suitcaseKort over Østrig

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters