Islandsrejser

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Islandsrejser er en erfaren rejsearrangør til Island.

Islandsrejser introducerer sig selv:

Citat: “Islandsrejser er en af de mest erfarne rejsearrangører til Island. Her er deres egen rejse introduktion til det utrolige Island.

Færøerne

Færøerne

Rejser til Island og Færøerne

Når du rejser til Island kan du forvente helt ekstraordinære naturoplevelser. Oplev gletsjere, gejsere, vulkaner, geotermiske bade, søpapegøjer, hvaler, polarræve… og meget mere – det hele i storslåede omgivelser! Den islandske natur har uendeligt meget at byde på – og i tilgift den reneste luft man finder noget sted. Og som en lille bonus ligger Island for mere end 10 år i træk, nr. 1 på Global Peace Index. Med andre ord, det fredeligste land i verden at besøge.

Jökulsárlón, Iceland. Tourists and locals enjoying the Jökulsárlón iceberg lagoon with glacier in the background in Iceland

Jökulsárlón, Island

Bedste årstid at rejse til Island

Hvornår skal man rejse til Island? Det spørgsmål får vi ofte. Det lidt kække svar er mellem 1. januar og 31. december. Men det er et svar med masser af sandhed. For Island ”holder åbent” hele året og der er masser at opleve hele året rundt. Vi plejer at spørge; ”er du til søpapegøjer eller nordlys” – for netop denne kombination kan være vanskelig at ramme – så det er et sjovt lille pejlemærke for os. Sandheden er, at naturen – altså hovedattraktionen i Island – efter vores mening, er storslået året rundt – hvad enten den nydes på de lange lyse dage (og nætter) om sommeren – eller de ofte milde vintre, og med chancer for nordlys når mørket falder på, over den smukke ø langt deroppe i Nordatlanten.

Mykines, Faroe Islands

Mykines, Færøerne

Hvornår er Islandsrejser fra?

Vi har eksisteret siden 2011 og vi kan ikke løbe fra at Island er vores helt store passion – så vores slogan ”Dit eventyr er vores passion” valgte næsten sig selv. Vi er et helt igennem dansk- og danskejet rejsebureau med kontor i Aarhus. Vi holder meget af at snakke med vores kunder så vi kan vejlede bedst muligt – derfor har vi ofte besøg på kontoret. Af samme grund holder vi også foredrag med infomøder i vores lokaler lidt nord for Aarhus (og også i København og Odense). Med andre ord, du og I er altid velkomne her hos os i vores lille hyggelige Café Søpapegøjen.

Islandsrejser har også rejser til Færøerne

Vi kan i 2021 fejre 10 års jubilæum, både med rejser til Island og rejser til Færøerne. Disse smukke og egenartede steder oppe i Nordatlanten giver kærlighed ved første blik – og den varer ved. Vi har mange kunder der på samme rejse kombinerer både Færøerne og Island, da der er rutefly fra Færøerne direkte til Island og den anden vej.” Citat slut

Find vej til Islandsrejsers hjemmeside

 

Læs mere om Island og Færøerne

Island som rejseland

Rejser til Færøerne

Færøerne de milde og grønne øer med de store rejseoplevelser

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler