Spaniens Turistkontor for danskerne

Spaniens Turistkontor

Spaniens turistkontor og website giver dig en masse viden om det kæmpe rejsemål Spanien er for danskerne i snart mange år, fra Barcelona over Madrid til Malaga og Mallorca. Et stort land på alle måder. Traveltalk vil dele rejseviden, inspiration og tilbud med vore læsere løbende.

windmils of Spain, Castilla la mancha

Spaniens Turistkontor hjælper dig

Spanien er repræsenteret i Danmark fysisk med et kontor du kan besøge for mere info, et godt sted at besøge før din næste rejse til Spanien. Se mere Spanien som rejseland på Traveltalk. Mere end en mill. danskere tager flyet til Spanien hvert år.

Ifølge World Economic Forum så er dette store land verdens bedste rejseland på en række parametre. Mere end 1 million danske turister besøger landet hvert år, og i alt mere end 46 millioner turister fra hele verden følger trop, så noget skal der nok være om snakken. Rapporten giver landet absolutte topkarakter, når det gælder kultur og kulturarv. Der  scores også højt på underholdning, restauranter, natteliv og attraktioner.

Vi kunne minde om, at landet er kæmpestort og varieret: fra Barcelona i Nord til Gibraltar i syd. Fra Costa del Sol i det absolutte Sydspanien kan man f.eks. se de sneklædte bjergkæder Sierra Nevada, der rummer et af verdens mest interessante skisportsteder. Det er tilmed kun et par timers kørsel derfra.
Spanien er kontrasternes store gæstfrie land.

Kontakt: Se det flotte site fra Spaniens turistkontor for mere rejseinfo. om Spanien.

Rejser til Spanien

Nyeste Rejseartikler