St. Moritz, det ultimativt klassiske skisportsted

St. Moritz skal prøves mindst en gang i skilivet

St. Moritz er smuk, elegant og eksklusiv med en kosmopolitisk atmosfære og et af de mest berømte ski resorts i verden. Kendt fra James Bond Film, og stedet hvor de kendte og mindre kendte mingler med kunstnere, aristiokrati og alle os andre, der bare gerne vil have kvalitet i vor sparsomme fritid og et sublimt skiløb. St. Moritz claimer også at være stedet, hvor skisporten og vinterturismen for snart 150 år siden blev født. Og det er sket her på Corviglias bjergsider. Kort sagt det perfekte skisportssted med en utrolig rig historie for jetsettet og os, der bare vil hygge på ski. Alle er velkomne.

St. Mortiz Skipister

Vi ses på Corviglia med 87 verdensmesterskabs pister

Der er intet mindre end fascinerende end at se St. Moritz ‘nærmeste bjerg, smukke Corviglia, dækket af strålende hvidt pulversne. Corviglia er ikke kun fødestedet for alpine vintersport, det er også ansvarligt for starten af ​​den første vinterturisme for over 150 år siden. St. Moritz er en af ​​de bedste vintersportsregioner i verden, så det er ingen overraskelse, at det allerede har været vært for to vinter-olympiske lege og fem alpint ski-verdensmesterskaber. Alt i alt kan regionen prale af utrolige 87 pister, som alle overholder verdensmesterskabets kvalitetsstandarder. Oplev forskellen for dig selv.

I mere end et århundrede har St. Moritz med sin spektakulære natur og fine vejr været legepladsen for de rige og berømte. St. Moritz er fortsat med at forblive et resort i verdensklasse, der tiltrækker vintersportsfans fra hele verden.

Byen er omgivet af Alperes toppe på 3000 meter eller mere og har en befolkning på 5.000 og er et af verdens rigeste steder.

St. Moritz er regionens flagskibsby, og det er her, at forestillingen om vintersportferie blev opfundet sidste århundrede – af briterne, der bestemt ikke kunne have valgt en finere placering overalt i verden.

Selve byen er spredt hen over en solrig bjergside med spektakulær udsigt over Engadine-dalen, er det er det mest fantastiske sted at bo i og se ud over bjergene fra.

St. Moritz har to gange været vært for vinter-OL (1928 og 1948), og skiløbene er gode fra jul til slutning af april. Det var også vært for adskillige boble-slæde og ski-VM.

Fakta om St. Moritz

Sankt Moritz er en alpelandsby med 4.994 indbyggere i den schweiziske kanton Graubünden. Byen er berømt som kursted og vintersportssted. Man arrangerede de olympiske vinterlege i 1928 og 1948 og begyndte som vintersportssted allerede i 1864.

Visit St. Moritz

Besøg Schweiz på skiferie

canazei-skiferie med Danski

Læs og se mere skiferie

Intro til mere end 100 skiartikler og video

Book din skirejse her til bedste priser direkte via førende danske ski rejsebureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters.

Skiferien til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferien til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferien til Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie til Schweiz

Skiferie til Spanien

Skiferien til  Norge

Norge

Skiferien til Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Road trip gennem Maloja passet i det høje Schweiz

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler