Hawaii

Rejser til Hawaii, rejsedrømmen for så mange.

Hawaii består af en vulkansk opstået kæde af øer, hvor er er 6 de væsentligste øer at besøge i Hawaii: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui, og selve Big Island. Hawaii Big Island er både den yngste og den største i flokken.

Hawaii, Big Island

Big Island er ikke bare stor, det er en ø som rent bogstaveligt stadig vokser. Øen er den yngste i ø-kæden og også langt den største, hvilket betyder, at der er ekstra mange muligheder for at gå på opdagelse i de enestående vidundere fra vulkaner til vandfald og de smukkeste strande,  naturen her har skabt. For at undgå forveksling med navnet på hele staten, bliver øen ofte blot kaldt “The Big Island”, og hvilket passende navn det er. Øen er næsten dobbelt så stor som alle de andre hawaiianske øer tilsammen, og det alene synes inspirerende, forid du får mange sider af Hawaii på en ø. Den dramatiske størrelse har skabt et mikrokosmos af miljøer og aktiviteter som både vil fascinere og begejstre dig.

Læs om Big Island, se fotos og video, find rejsebureauer

Kauai Hawaii east coast

Kauai Hawaii east coast

Oahu og Honolulu

Oahu er den 3. største ø med ca. en million indbyggere. Den rummer to vulkaner, Waiʻanae and Koʻolau Ranges, og har over 350 km meget smuk kystlinje.

Honolulu

Hvis Oahu er hjertet af Hawaii, så er Honolulu dens puls. I denne kosmopolitiske hovedstad finder du alt fra historiske vartegn til udsøgte restauranter til shopping i verdensklasse. Hjem for størstedelen af Oahu’s befolkning, strækker Honolulu sig over øens sydøstlige kyst, fra Pearl Harbor til Makapuu Point og omfatter verdensberømte Waikiki Beach undervejs.

Oahu skyline, Hawaii

Oahu skyline, Hawaii, med storbyen Honolulu i baggrunden

Læs om Oahu, se fotos og video, find rejsebureauer

Kauai

Kauai er den fjerde største ø og kaldes også “Haveøen”, som faktisk er en meget præcis beskrivelse. Den ældste og nordligste ø i kæden er draperet i smukke dale, forrevne klipper og gabende slugter, formet gennem tiden af vind og vejr. Den frugtbare overfladejord på “Haveøen” er iklædt en betagende kappe af smaragdgrøn vegetation.

Læs om Kauai, se fotos og video, find rejsebureauer

Anini Beach on the island of Kauai Hawaii. Ocean, hiking

Maui

Der er utallige grunde til, at Maui gang på gang bliver kåret som ‘Den bedste ø’.
Byd solen velkommen, mens du står over et hav af skyer på toppen af Haleakala. Se pukkelhvalerne bryde havoverfladen ud for kysten ved Lahaina. Mærk ‘The Mana’ (kraften) fra Haleakala National Park og nyd den naturskønne ‘Road to Hana’. Mens du slentrer gennem gaderne i kystbyen Lahaina og langs Kaanapalis dejlige strande, vil du hurtigt finde dine helt egne grunde til at holde af Maui.

Læs om Maui, se fotos og video, find rejsebureauer

Hawaii fra hesteryg, fantastisk ikke? Eller en biltur rundt på øerne, eller frem med surfbrædtet og endelig book en sighting sejltur?

Hawaii fra hesteryg, fantastisk ikke? Eller tag en biltur rundt på øerne, eller frem med surfbrædtet,og endelig kunne du booke en sightseeing sejltur?

Fakta

Hawaii, er USA´s 50. stat, og omfatter størstedelen af det archipelago (ø hav), som sammenfattende kaldes Hawaii-øerne. Beliggende ca. 3.700 km sydvest for USAs vestkyst i Stillehavet, og den sydligst beliggende stat i USA. Der er 6 væsentlige øer at besøge: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui, og selve Hawaii øen.

Hovedstad i Hawaii: Honolulu
Anerkendt som delstat: 21. august 1959
Blomst: Hibiscus brackenridgei (godt at vide, ikke?)
Befolkningstal: 1,432 million (2015)

Rejs bla. med: Nyhavn Rejser 

Oceanien

Oceanien er et enormt område i Stillehavet med bogstavelig talt 1000 vis af næsten ubeskrivelige rejsemål. Vil du vide mere om Oceanien?

Hvor ligger Hawaii?

Hawaii ligger i Polynesien (læs her om de andre skønne øer som Bora Bora).  Og Polynesien som øgruppe ligger i det  enorme Oceanien sammen med f.eks. Australien og Fiji øerne. Samt New Guinea og området Mikronesien. Gå på opdagelse og find rejseinspiration her.

Hawaii, rejseinspiration

Blue Hawaii, Appetizer til Hawaii. Elvis has left the island, det var en af hans yndlingsøer, ligesom der er Barack Obama’s, men det har turismen ikke. En samling utroligt smukke øer. Kan kombineres med USA besøg.

Polynesien-Bora-Bora, 100 vis af utrolige trope øer foruden Hawaii

Polynesien, Bora-Bora og 100 vis af utrolige trope øer foruden Hawaii.

Andre trope paradis øer uden for Polynesien

Går du efter den perfekte trope ø, så er der nogle, der sikkert kommer tæt på, men de ligger spredt over en st0r del af verden. Her er et par stykker:

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Hawaii

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »