Rejser til Vanuatu i Melanesien i det sydlige Stillehav

Scroll

Rejser til Vanuatu

Vanuatu, som er en øgruppe og et land, ligger i en af Stillehavets største øgrupper i Oceanien, dvs i det sydligste Stillehav. Et enormt område med et lige så stort antal mere eller mindre tilgængelige øer. Flere af dem er blevet kendte pga Troels Kløvedahl´s bøger og tv-programmer. Før hans tid var det et nærmest utænkeligt rejsemål. Det er stadig en lang eventyr rejse, men nu kan du komme til en del øer i Oceanien med dansk rejsearrangører.
Rejser til Vanuatu fra Danmark er faktisk muligt uden den helt store personlige planlægning og risikotagning. Flere danske velrenommerede rejsebureauer har Vanuatu på programmet, når man ellers må flyve så langt igen.

Det bliver ikke jordens billigste rejse, men en rejse for livet uanset næsten, hvor den går hen i det enorme øhav. Læs også  om de mange andre feriemuligheder, hvis du er til uspolerede paradisøer langt fra Danmark. Måske er de bedst kendte herhjemme Fiji og Palua og naturligvis Hawaii.

Vanuatu kids at play on the jetty. Panngi-Pentecost island-Vanuatu. 6583

Børn leger på badebroen. Panngi-Pentecost island-Vanuatu.

Rejser til Vanuatu

Jysk Rejsebureau

Jysk Rejsebureau specialiserer sig i oversøiske rejsemål med høj wow faktor. Herunder flere rejsemuligheder til Vanuatu,

“Dette er en øhop tur til 3 udvalgte øer. Vanuatu er et paradis i Stillehavet med farverige koralrev, jungle, vulkaner, afslappet ø-stemning, vragdyk, stammefolk og meget mere. Med sine 83 øer er Vanuatu oplagt til ø-hop, specielt fordi der er stor forskel på kultur og landskab på de mange øer. Derfor har vi udvalgt øerne Efate, Tanna og Santo, som vi mener er det bedste af Vanuatu!
Fra Danmark går rejsen til Stillehavet og hovedstaden i Vanuatu, Port Villa. Her kan du slappe af på Coconut Palms Resort efter den lange rejse. Efter en god nats søvn venter der dig en ziplining tur i Efates frodige jungle. Mærk suset og adrenalinen pumpe i kroppen, mens du svæver mellem trækronerne.
Fra Efate går turen med fly til vulkanøen Tanna. Her bliver du afhentet i lufthavnen og kørt på homestay ved foden af Yasur vulkanen. Forholdene på homestay er simple, men oplevelserne er helt unikke, da du er tæt på en lavaspydende vulkan og den lokale landsby. Fra Yasur-vulkanen går turen til de lokale stammefolk på øen, som vil give dig et indblik i deres traditioner og levemåde – en unik oplevelse, hvor du føler dig sat flere årtier tilbage i tiden. Efter besøget ved stammefolkene køres du til det charmerende resort, Whitegrass, som ligger smukt blandt palmertræer og lavaklipper ud til kysten. Her er rig mulighed for afslapning eller dagsture til f.eks. områdets fantastiske grotter eller farverige lokalmarked…..”

Læs mere her om Jysk Rejsebureau´s rejser til Vanuatu.

Priser 2020 for denne tur fra -ca 29.000 kr./pers. Startpriser for Vanuatu på egen hånd fra godt 12.000 kr.

Få information og fakta om Vanuatu her

Læs også om de 3 store øgrupper i Oceanien

Melanesien, en af Oceaniens største øgrupper
Mikronesien, 300 øer, og en af Troels Kløvedahls favoritter
Polynesien, også en stor ø gruppe i Stillehavet med  bla. Hawaii, New Zealand og Påskeøen

Intro til Vanuatu på traveltalk

 

Visit Vanuatu website

Kort oversigt

Populære rejseartikler