Sölden, hvor James Bond dystede mod Spectre !

Sölden står udover suverænt skiløb for legendarisk partystemning

Sölden står for  en helt legendarisk skiparty stemning,  som fejres med top arrangementer som Electric Mountain Festival og alle former for natteliv. Kulinariske topoplevelser finder du blandt andet i designer restauranten ice Q på Gaislachkogl i 3.048 m højde over havet.

Denne mangfoldighed viste sig bla. i november 2015 også at ryste og røre Daniel Craig alias James Bond – i den nye blockbuster “Spectre”, hvor vinteren lagde scene til de sejeste actionscener.

Når det gælder kapacitet og komfort tegner  der sig med den nye Giggijochbane et kvantespring i fra 2017 sæsonen og frem. Den nye bjergbaner øger infrastrukturens kvalitet med flere niveauer. Med den nye Giggijochbane realiseres den 10-personers enkeltwire-rundbane med den højeste transportkapacitet i verden! Den er et tovbaneteknisk mesterværk og et arkitektonisk statement. Men vigtigst af alt: Når det gælder komfort for brugerne, findes det ikke bedre. Winterwunderland Ötztal

Sölden extreme skisport

Flere end 400.000 danskere rejser hvert år på en skirejse for årets måske bedste ferieoplevelse. Din skirejse er vigtig for både dig og os.
Traveltalk har en forkærlighed for Alperne og dækker langt de fleste skirejsemål i Alperne. Du kan læse om dem alle, eller du kan bare se de bedste skiferier her og booke din skiferie ud fra et af de største samlede skirejseudbud herhjemme. Over 100.000 skirejsekombinationer.

Nye skirejsemål

Men nye skirejsemål dukker op hele tiden. Fra exotiske Japan eller Sydkorea til f.eks USA, Argentina for dem, der ikke kan få ski nok i vinter 1/2 året. Herfra lægger vi løbende nogle skirejsetips, ski blogs og skirejse eventyr op. Og skiferien til Alperne kan du altså købe lige her Book din skirejse. Se priser, afgange, rejsemål. Vi formidler skirejsen, du linkes direkte til et anerkendt skirejsebureau og booker på deres side, helt som du plejer.

Din skiferie i Alperne

Du kan finde over 100 skirejse inspirations- og fakta artikler, der hjælper dig med at vælge din skiferie til årets skisæson.  Søg f.eks. i Østrig. Her er alene ca.  50 skirejse tips, ski artikler og gode skirejse råd.

Ischgl skilte til Schweiz

Ischgl, et af Østrigs absoliut bedste skiområder: skilte til Schweiz

Last minute skiferie, klar?

Som dette afsnit af www.traveltalk.dk har udviklet sig, har vi udbygget med masser af links til din skiferie med de bedste skirejsearrangører og til flere skirejsedestinationer, og endeligt men ikke mindst: Last minute! I gamle dage hed det afbudsrejser, men når hylderne skal ryddes, så kan du gøre en god handel. Last minute skiferie, se hvor lidt, det koster!

Saalbach freeriders

Din skiferie i Saalbach, freeriders

Skiferie i Østrig (link)

Arlberg – verdens femte største sammenhængende skiområde

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler