Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

Hong Kong har både brede strande og fede golfbaner

En introduktion til Hong Kongs vilde natur, men er der nogen natur for ikke at sige “vild natur”? Er det ikke bare skyhøje bygninger, der næsten når himlen allesammen ? For de fleste er Hong Kong ensbetydende med en meget tæt befolket “vertikal by”. En travl metropolis med nogle af verdens højeste bygninger samlet på et relativt lille areal med godt 7 millioner indbyggere.

Hong Kongs vilde natur: Take a Walk on the Wild Side

Hong Kongs vilde natur: Take a Walk on the Wild Side

Det er heller ikke forkert, men lige uden for Hong Kong er der faktisk smuk natur fra uberørte strande til bjergene i baglandet med velafmærkede stier for bjergture, bjergvandring eller cykelture. Der er tilmed en geopark på UNESCO Heritage listen. Der er masser at se og opleve – uden for Hong Kong. Så kom med og se Hong Kongs vilde natur.
Der er forbavsende få mennesker herude. De har næsten alle travlt i City. I weekenderne tager de dog ud og nyder Hong Kongs natur og får en god frokost med familie og venner.
Velafmærkede River rafting ture er en af mulighederne eller besøg i en af flere nationalparker,  eller hvad med en kanotur lige uden for Hong Kong. Og så et lille sidespring til golf, fordi det viser Hong Kongs natur fra sin bedste side:

Kau Sai Chau golf hong kongs natur

Kau Sai Chau golf, en anden uventet side af Hong Kongs natur

Golf med vildsvin? Det er på sin vis en del af Hong Kongs vilde natur

For golfspillere er der faktisk 7-8  fantastiske baner, når vi tæller flere baner i samme klub med. Fra den berømte The Hong Kong Golf Club (private baner, der er 2) som hoster den årlige store golfturnering The Hong Kong Open til mere  oplagte mulighed den højtratede golfbane Kau Sai Chau, ca. 45 min,  fra Hong Kong med taxi (kan gøres billigt) og derfra med en kort gratis tur med båd (hvis du skal golfe) til en virkelig smuk ø med 3 x 18 hullers særdeles kvalificerede og smukke baner.  Især Nordbanen ud af de 3 kan anbefales. Banerne har flere interessenter: De besøges også af vildsvin, der svømmer hertil fra naboøerne for at finde føde, men de kommer ikke ind på selve banerne. Kau Sai Chau ejes af The Hong Kong Jockey Club, som er klubben bag den kæmpestore galopbane midt i Hong Kong. I øvrigt et besøg værd. Hong Kong´s indbyggere går højt op i hestesport, og her omsættes enorme beløb ved hvert løb.

En dag i Hong Kongs vilde Natur

Dan dig et første indtryk af Hong Kongs natur her. Se den personlige beretning, som den er givet videre her af en englænder bosiddende i Hong Kong, der har boet der i rigtig mange år, og derfor kender byen og naturen uden for byen ud og ind.
Den tager lidt tid, så meget desto bedre, så sæt kaffen over og og god fornøjelse !

Rejs til Hong Kong

Hong Kongs Boutique hoteller: Lækre små koncepthoteller popper op

Kender du Sydkina og Guangzhou?

Macau, Las Vegas i Kina, eller er det omvendt ?

Mere golf i Asien?

Traveltalk.dk udvider hele tiden sit dækning af golf i Asien.

Malaysias bedste golfbane ligger i Kuala Lumpur

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Er det sikkert at rejse til Hong Kong og Kina 2020

Er det sikkert at rejse til Hong Kong 2020 ?

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler