Passo Tonale

Passo Tonale perfekt skiferie for bambini

Passo Tonale er indbegrebet af børnevenlighed. Italienerne er verdensberømte for at forgude deres “bambini”, og det mærker man tydeligt her. Skiområdet er ikke et enormt virvar af pister, men en dejlig kompakt perle, det er utroligt nemt at overskue for store og små. Den velfungerende skibørnehave hjælper til med at de små får en sjov og god introduktion til skiløb. 

Passo Tonale pistekort

Passo Tonale Pistekort

Snesikre pister 

Det, der gør Passo Tonale så unikt er, at der er leveringssikkerhed af det, det hele handler om, nemlig sneen. Selv i perioder, hvor nogle af de andre skidestinationer i regionen melder om underskud af sne, er der rigelige mængder i Passo Tonale.  

Oven i hatten er her meget varieret skiløb, for der er pister til såvel eksperterne og de øvede, men i særdeleshed er området velegnet til skiferiens nybegynderne og børnene. Det er netop derfor, at Passo Tonale er så populært blandt børnefamilier. Alle pister ender i byen, hvilket gør stedet til et helt naturligt og ideelt samlingspunkt for hele familien til frokost eller når dagen på ski er slut.

Passo tonale udsigt over området

Højt skiløb

Passo Tonale er et af Italiens højst placerede skiområder i 1.800 meters højde, og der findes skiløb helt op til 3.000 meters højde på PresenaGletscheren. For dem, der tager liften helt op til toppen, er der den smukkeste udsigt som belønning.  Samlet set er der 100 kilometerpister at boltre sig på, der hænger sammen med nabobyen Ponte di Legno (Træbroen), som bestemt er et besøg værd.

Passo Tonale er også ensbetydende med off piste. Der er nemlig virkelig flotte muligheder for at nyde puddersneen uden for de præparerede pister. Der er i den grad noget for enhver smag i dette skønne, italienske område.

Børnevenligt skiløb

Skibørnehaven i Passo Tonale er et paradis for de små. I området ved skiskolen ligger et fint afskærmet område med et rullebånd til de små skiløbere, så de sikkert og nemt kan øve sig i at stå på ski. Skiskolen arrangerer masser af lege og sørger generelt for at børn på alle skiniveauer får en givende og positiv oplevelse i Passo Tonale – og der er naturligvis Dansk Skiskole. Så, ud over at området er nemt overskueligt og praktisk taget umuligt at fare vild i, er skiglade børn meget velkomne i Passo Tonale.

Book din skiferie til Passo Tonale her

Skiferien. Komplet liste over skiferie i Alperne

Du kan finde over 100 skirejse inspirations- og fakta artikler, der hjælper dig med at vælge skiferien til årets skisæson.  Søg f.eks. Østrig. Her er alene ca.  50 skisport tips.

Som dette afsnit af www.traveltalk.dk har udviklet sig, har vi udbygget med masser af links til skirejsearrangører og til flere skirejsedestinationer, og endeligt men ikke mindst: Konkret skirejse booking med helt friske priser, vi håndplukker dagligt.

Saalbach freeriders

Saalbach freeriders

Check ind på Temasiden Skiferie for at komme godt igang.

Og book din skiferie her hos Dks bedste skirejsebureauer

Skiferie i Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferie i Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferie i Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie i Schweiz

Skiferie i Spanien

Skiferien i Norge

Norge

Skiferien i Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferie uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning. Det er bare nemt.

If you want to read about ski holidays in English, please go here Traveltalk.talk

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler