Obertauern

Obertauern er høj kvalitet fra november til maj

Obertauern er en lille, hyggelig og ret så luksuriøs by.  Velbeliggende i det høje Østrig, nærmere bestemt i Salzburgerland. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. Her er plads til både familien, svigerfamilien, kæresterne, vennerne og børnene. Det bedste ved Obertauern er, at du ikke behøver at bekymre dig om mangel på sne – uanset om du rejser i november eller maj.

“Skiområdet i Obertauern hænger godt sammen, og det er let at komme rundt i området med det moderne liftsystem. Der er aldrig langt til skiløbet og de 100 pistekilometer, da skiløbet omkredser byen. Faktisk kan du kun se pister og lifter, når du kigger op mod bjerget.”

I Obertauern er der pister for både de øvede, let-øvede begyndere og børn. Der findes en snowpark ‘The Spot’ og et freeride checkpoint, hvor du blandt andet kan prøve kræfter af med 40 forskellige rails og kickers, og teste dit lavineudstyr. Obertauern byder desuden på Østrigs stejleste pukkelpiste – med andre ord; her er noget for alle! 

Fordi byen ligger over trægrænsen er der utroligt snesikkert – og med en fantastisk udsigt over Alperne. I tilfælde af vind i området kan du søge læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. Uanset hvor du bor i Obertauern, har du under 100 meter til pisten – så du er hurtigt på ski hver eneste dag.

Obertauern pistekort

Obertauern pistekort

Tauernrunde

Som om det ikke var nok, så kan du også prøve kræfter med to skiruter der hedder ‘Tauernrunde’. De tager dig igennem hele området, hvor du til sidst ender hvor du startede. Den røde ‘Tauernrunde’ kører med uret rundt i terrænet, og den grønne ‘Tauernrunde’ kører mod uret.  

Der er også to ‘Tauernrunder’ for børn og barnlige sjæle. Den ende runde hedder ‘Bobby-Runde’ og er for de mindste skiløbere. Den anden runde hedder ‘My Track’ og er for de lidt mere øvede børn. Begge runder kommer både forbi en fun-park, tidsmålingspiste og et spøgelsestog. Børnene elsker det! 

Obertauern familie leg i sne

Off-piste mekka i Obertauern

Er du vild med dyb powder og skiløb uden for pisterne? I Obertauern har du nemt adgang til uanede mængder af off-piste. Her er off-pisten lige ved siden af de markerede pister, så du let kan stå i off-pisten og hurtigt komme tilbage på pisten igen. Så ta’ de brede planker med – noget af Østrigs bedste skiløb uden for pisterne venter. 

Er du ikke til off-pisten, men vil gerne på langrend, så er der også 66 kilometer langrendsløjper, som kun venter på dig.

Obertauern børn

Familie skiferie til Obertauern

Obertauern har gode, brede blå pister med masser af plads at lege på for familiens yngste skiløbere. Her er både et børneland, små træklifter, tunneller og slalom – altså helt sikkert noget børnene vil synes er sjovt. Desuden tilbyder vi dansk skiskole i Obertauern.

Tæt på Edelweiss-liften ligger Bibo-Bär familie skipark. Det er et område for de 3-10-årige børn med dyr og andre sjove ting, som kan underholde de mindste skiløbere. Her er der garanteret sjov og ballade, og det er godt område, når børnene skal lære at stå på ski.

To skiområder – ét liftkort

Kan du ikke få nok af skiløb, og vil du have endnu flere pistekilometer? Tag til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, som ligger cirka 15 kilometer fra Obertauern. Her finder du 50 piste kilometer og skiløb i 2.400 meters højde. Det er inklusiv i dit liftkort.

4-stjernede Hotel Marietta

Vil du gerne bo på et godt hotel på skiferien? Lad os anbefale  Hotel Marietta – vores eget hotel i Obertauern. Her er:

 • Pool, spa, dampbad & flere saunaer
 • 100 meter til pisten
 • Dansk skiskole & skiudlejning i kælderen
 • Minibiograf, fitnesscenter & pejsestue
 • Børneklub, legerum og børneguider
 • og meget mere!

Afterski i Obertauern

Kan du alle de klassiske afterski-danse og østrigske sange? Godt. For dem får du brug for på en skiferie til Obertauern. Her finder du nemlig et utal af hyggelige hytter der lokker med lækre drinks og kolde øl efter dagens skiløb. Lad os især anbefale Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm i byen. Her er fulde, glade og øldrikkende skiløbere hver dag fra klokken 15.00. For natteravne er der både cocktailbar og diskotek i Obertauern. Så er du til fest og farver, får du det her.

En by med liv og sjæl

Obertauern er en lang by med bygninger på begge sider af hovedgaden. Der er hoteller, restauranter, barer og butikker samt diverse faciliteter – for eksempel et sportscenter. Her kan du spille bold, bowle, spille dart og pool. Som en hver anden skisportsby findes der også diverse sportsbutikker, hvor du kan købe alt hvad hjertet begærer. Midt på hovedgaden er der et stort supermarked, hvor du kan handle snacks til dagens skiløb.

Rejs til Obertauern med

 • Danski
 • Northlander
 • Slopetrotters

Book din skiferie her

Traveltalk´s store udvalg af skiferier
– book hos førende rejsebureauer med eet klik

Skiferien i Norge

Norge

Skiferien i Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferie uden for Europa:

(På vej 2020, det bliver reelt stort)

 • USA
 • Canada (Whistler bla.)
 • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler