Luksusrejser i hele verden – fordi I fortjener det

Scroll

Luksusrejser i hele verden, forslag til lækker selvforkælelse

Luksusrejser i hele verden som begreb  er ikke nødvendigvis det samme for alle: Det kan være luksus at have en chauffør for sig selv en hel dag og se Maderia fra a-z.

Det kan også være at bo en luksusrejse på Raffles Hotel i Singapore til en lille formue og sige been there, done that.

Eller en luksusrejse kan være en safari i Kenya i en top lækker lodge med løver og elefanter i dekorativ afstand over en sun-downer.

Safari i Bortswana. Okavango delta.

Safari i Bortswana. Okavango delta.

Eller en weekend på Bandholm. Det  europæisk, nr 1. topratede sea-side hotel med egen strand og badeanstalt på Lolland. Denmark rules!

Bandholm Badehotel front

Bandholm Badehotel front med den lækre terasse lige ud til stranden

Det kan også være at bo på exceptionelle hoteller, som dem vi har plukket her. Se indledningen her og klik videre nedenfor.
“Designer hoteller generelt er måske mest kendetegnet ved deres indbyrdes forskellighed og  hvor kreative, arkitektoniske konstruktioner, de er. Du vil blive forbløffet, tror vi, når du læser denne artikel om nogle af verdens mest utrolige hoteller fra industrielle kraner over luksuslinere lagt på land til sublime arkitektoniske vidundere.

Rejser til Dubai. Golf på Creek Golf Course?

Luksusrejser til Dubai. Business-class med Emirates

Vi  længes alle indimellem efter noget ekstraordinært på næste ferie. Ja, vi vil gerne sætte de kolde tæer i det gyldne lune sand og det temperede havvand er dejligt. Den klare bjergluft giver energi, god form og glæde. Men problemet er, at du nogle gange bare ønsker noget andet, end det du kender, og det sædvanlige feriested er dermed ikke længere nok. Så kan du søge inspiration fra hele verden for usædvanlige hoteller lige her.”

Læs mere her:

Designerhoteller i hele verden

Utrolige designer hoteller i hele verden

Antigua Bay Aerial View, Falmouth Bay, English Harbour, Antigua

Antigua Bay Aerial View, Falmouth Bay, English Harbour, Antigua

Se også intro til Luksusrejser på traveltalk som rejsetema.

 

Populære rejseartikler