New Zealands skønhed

Scroll

Utrolige New Zealand fra luften

New Zealand fra luften i en fantastisk HD video,  der har taget mere end et år at lave, og vi takker MBM Productions for det fantastiske resultat. New Zealand er og bliver et anderledes rejseland på så mange måder: Det længste du kan rejse i verden fra Danmark. (Regn med godt 30 timer med Singapore Airlines),  den utrolige skønhed, som bla. vist i Lord of the Rings, og forskelligheden fra ø til ø, fra sted til sted. Det er også det yngste land i verden i forhold til at gøre uopdaget land til en nationalstat og lad os minde om en fantastisk vin- og madvareproduktion, du kan diskutere med en  supervenlig engelsktalende befolkning! Welcome. 

Fra vor intro til New Zealand

“New Zealand er helt sin egen og kræver, du kan lide at rejse langt, rigtigt langt, men du kunne jo mellemlande og se et andet land på vej, hvis du har tiden. Hvis du vil rejse til verdens ende (og hjem igen), og hvis du samtidigt vil se en af verdens mest enestående lande, så er New Zealand er rigtigt godt bud. Du kan faktisk ikke komme længere væk fra Danmark på denne klode, og du kan opleve en unik natur på to helt forskellige øer: Den nordlige ø sprudler med vulkaner og gejsere og er karakteriseret af et mildt klima. Her ligger Wellington, der siden 1865 har været hovedstad og det politiske centrum for New Zealand. Wellington er ikke kæmpestor med sine 167.000 indbyggere ud af landets samlede ca. 14 millioner….” Læs mere!

Wellington havde i en sammenlignede undersøgelse af bedste levestandarder i større byer i hele verden gennemført af Deutsche Bank topkarakterer. Så Wellington er udover at være en af verdens absolutte bedste steder at bo også en spændende rejseby, sikker, grøn, seværdig.

New Zealand er hver en km af de 12.000 km derover værd

Læs mere om Wellington her i introen til landet.

Og som eksempel om de 10.000 vis af verdensberømte selvlysende orm der lyser en hel grotte op. Waitomo grotten  For nu at starte et sted.

Nu vi taler om New Zealand fra luften: Singapore Airlines er sponsor for www.traveltalk.dk. Regn med + 30 timer med et stop-over i Singapore, som jo kunne forlænges, så rejsen får den store oplevelse med. Der er masser af club-point at hente på denne tur 🙂

Chatham øerne

Har du hørt om Chatham øerne 800 km fra New Zealand  i Stillehavet? En del af New Zealand de færreste har besøgt, men det er du velkommen til!

Chatham Islands

Byer i verden med højeste levestandard

Kort oversigt

Populære rejseartikler