Skiferie i Schweiz

Skiferie i Schweiz

Skiferie i Schweiz er omgærdet med en aura af “dyrt og lækkert”; Det kan det også være. Men man glemmer ofte “overkommeligt og lækkert”.  Der er ski til alle i Schweiz. Og så er skiområderne i Schweiz blandt de bedste i Alperne!

Zillertal Østrig præparede pister

Skiferie i Lenzerheide

Turen går til Lenzerheide i Schweiz, en af de bedst bevarede skirejse hemmeligheder i Danmark indtil nu altså, men ikke i Schweiz selv  og udlandet.

Skiferie i Samnaun

Samnaun, dine ski drømme er toldfri. Samnaun i Schweiz og meget tæt på Ischgl i Østrig er et stort skiresort med 42 lifte (23 stole, 19 træklifte, der tilbyder utrolige 1472 vertikale meter af nedkørsel.

Skiferie i Andermatt

Skal dine ski til Andermatt i Schweiz i år? Andermatt er en stærk udfordrer af de måske i Danmark mere kendte skisportsteder: Alle Alpelandene kæmper om dine ski, de skal bare til deres land, synes de naturligt nok, og alle skilande som Østrig, Italien Frankrig og Schweiz leverer en meget fin oplevelse.

Skiferie i St. Moritz

St. Moritz skal prøves mindst en gang i skilivet. St. Moritz er smuk, elegant og eksklusiv med en kosmopolitisk atmosfære og eret af de mest berømte ski resorts i verden. Kendt fra James Bond Film, og stedet hvor de kendte og mindre kendte mingler. Det var her skiferie begyndte for det engelske aristokrati. Få historien her.

Visit St. Moritz

  Skiferie til Alperne, Norge, Sverige, USA, Canada

  Skiferie til over 95% af de skirejse mål, danskerne vælger. Disse links fører dig videre til mere end 100 artikler, videoer og masse info om skiferier

  Skiferie i Østrig

  Skiferie Østrig

  Skiferie i Frankrig

  Skiferie i Frankrig

  Nyeste Rejseartikler