Safari i Sydafrika – de imponerende safariture

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Safari i Sydafrika, Kruger National Park

Kruger National Park er et top klassisk safari rejsemål i SydAfrika og  ligger i den nordøstlige del af landet, på grænsen til Mozambique, og er den mest berømte af de mange safari parker i Sydafrika. Ud over Big Five er parken hjemsted for den sårbare gepard, den truede vilde hund og flere arter af store katte, der er sikre her.  Dette er en god mulighed for nye besøgende til Afrika med et bredt udvalg af overnatningsmuligheder (fra basale campingpladser til luksushytter). Med sit velholdte vejnet og lette navigation er Kruger også den ideelle safari-destination. Ornitologer bør planlægge et besøg mellem oktober og marts. På nuværende tidspunkt er parken hjemsted for mere end 200 arter af trækfugle.

Hvornår man skal rejse: Hele året rundt; vigtigste regnperiode er november-maj.

Safari in South Africa, a herd of zebras in the Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, the oldest nature reserve established in Africa, in 1895, located in KwaZulu-Natal, the land of the Zulus

Safari in South Africa, en flok zebraer i Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, the oldest nature reserve established in Africa, in 1895, located in KwaZulu-Natal, the land of the Zulus

Imfolozi reservatet, Sydafrika

Safari rejser til Sydafrika rummer også muligheden for at besøge det berømte Imfolozi reservat, der nærmest er synonymt med hvide næsehorn og vilde safari stier ind i det magiske landskab. Det er her Afrikas næststørste landpattedyr blev reddet for udryddelse for et århundrede siden. Det er her vildtbeskytteren Ian Player udviklede sit koncept med vilde trails og opmuntrede til en mere holistisk forståelse af naturen. Ian Player er broderen til den verdenskendte Grand Slam-golfspiller Gary Player. Dr. Player havde en lang og succesrig karriere inden for miljøbeskyttelse og har inspireret mange, der fortsætter has arbejde og arv. i dag ved at arbejde for at redde truede arter og områder, hvor dyrene trives.

Nære møder med hvide næsehorn er almindelige, når du krydser den fascinerende bush. Sorte næsehorn trives også, mens elefant, bøffel og alle større rovdyr er til stede. Campingpladsen er enkel, guiderne ekstraordinære og den totale fordybelse i naturen mindeværdig. Parken er let tilgængelig med gode veje  og stier  og tilbydes ofte til fantastiske priser fra KwaZulu-Natal Parks Council.
Reserver dit sted at overnatte på forhånd.

Hvornår du skal rejse: Følg ruterne, der er lagt  ud (2, 3 eller 4 dage) fra midten af ​​februar til midten af ​​november.

Find de safari rejsemål i Afrika, der passer dig bedst

Her kan du finde en lang række af Afrikas bedste Safari parker. Og det er ikke en “park” som vi kender dem. Det er kæmpe områder af et land, lagt ud til de vilde dyrs beskyttelse. Læs først intro artiklen on hvordan du vælger den rigtige safarirejse.

Safari rejse optioner for første gangs rejsende på safari:

Safari rejser, der er velegnet til dem, der søger flere safari-eventyr:

Safari rejser til den erfarne safari rejsende:

Africa Tours, navnet siger det hele, safari anyone?

Golfrejser i Afrika

Golfrejser i Afrika

Golf i Sydafrika

Flere top golfbaner og golfrejser i Sydafrika

Flere fremragende golfbaner i Sydafrika

 

 

 

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler