Utrolige designer hoteller i hele verden

Designer hoteller i hele verden. Opfindsomheden er utrolig.

Designer hoteller generelt er måske mest kendetegnet ved deres indbyrdes forskellighed, og hvor kreative, arkitektoniske konstruktioner, de  i virkeligheden er. Du vil blive forbløffet, tror vi, når du læser denne artikel om nogle af verdens mest utrolige hoteller fra industrielle kraner over luksuslinere lagt på land til sublime arkitektoniske vidundere.
Vi  længes alle indimellem efter noget ekstraordinært på næste ferie. Ja, vi vil gerne grave de kolde danske tæer ned i det gyldne lune sand og det temperede havvand er dejligt. Den klare bjergluft giver energi, god form og glæde. Men problemet er, at du nogle gange bare ønsker noget andet, end det du kender, og det sædvanlige feriested er dermed ikke længere nok. Så kan du søge inspiration fra hele verden for usædvanlige hoteller lige her.

Ice hotel Sverige

Ice hotel Sverige

Icehotel Sweden. Når usædvanlige hoteller genopføres hvert år.

To hundrede kilometer over polcirklen, hvor nordlyset danser på vinterhimlen og midnattssolen skinner i 50 på hinanden følgende dage og nætter i løbet af sommeren, ligger Jukkasjärvi, hvor verdens første hotel lavet af is og sne.

Det 5,500 kvadratmeter store Icehotel Sweden ligger cirka 11 kilometer fra Kiruna og har mere end 65 varme og kolde rum, der hvert år er bygget med is fra den nærliggende flod. Det har også plads til ni Art Suites, elleve Deluxe-suiter med private bade og afslapning og et isgalleri.

Deluxe-suiter foretrækkes ofte, da de tilbyder privat bagageopbevaring, og nogle har endda deres eget bad og sauna. Alle senge i de kolde rum er lavet af isblokke med en træbase og en madras dækket med rensdyrskind.

Du behøver ikke at bo i et værelse på Ice Hotel for at se, hvad det handler om. Hotellet er åbent for offentligheden i løbet af dagen, så du kan besøge alle typer rum, du har uden at skulle booke et værelse om natten.

Ishoteller til en fantastisk oplevelse

bog og seng Tokyo

Bog og Seng Tokyo

“Bog og seng” Tokyo, Japan

Bog og seng, Tokyo opfylder din meget sandsynlige tilbagevendede drøm om at blive en bog. Det opfylder også kriterierne “Usædvanlige hoteller fuldt ud”. Måske her du skulle læse Obama´s bog 1 af 2 på 750 sider? Tokyo Book and Bed Tokyo ligner en brugt men æstetisk boghandel, indtil gæsterne åbner en boghylde, der  afslører et hyggeligt hjørne med en enkeltseng, læselys og stikkontakt. Du skal nok ikke have tendens til klaustrofobi. Der er 30 stablede små rum, hver store nok til en person, bag hylder fyldt med 3,000 titler på japansk og engelsk til enhver boginteresse og sprogindsigt. Badeværelserne deles, og sofaer i hylden giver et fælles læsnings- og samlingsområde.

Dette tema-hotel fokuserer på at skabe et indbydende og inkluderende miljø, hvor det er muligt at slappe af på den mest enkle måde, ja, der er rimeligt bogorienteret. Du er en bogorm, hvis du vil bo her.

Book og seng Tokyo

LIberty Bell Boston, lobby

Liberty Hotel Boston

Du er i fængsel, men det er ok, du har nøglen. Det blev bygget i 1851, beliggende i hjertet af Boston’s Beacon Hill, og lukkede sine døre på grund af overfyldning i 1990. I 2007 konverterede det til et high-end 298-værelses hotel, der stadig viser dele af den originale struktur.

Spis i resterne af de originale fængselsceller på hotellets restaurant, Clink, og nyd en drink på Alibi, baren, der engang blev fængselens beruset tank. Catwalken, en catwalk, der engang blev patruljeret af krigsførende officerer, og en del af den 16-etagers tårnstruktur, huser nu Libertys nyeste bar. Selv “Forstyr ikke” -skiltene siger “Solitaire.” Hvis du vil have den autentiske indesluttede oplevelse, skal du bede om at blive i et af de 18 værelser, der indeholder dele af det kongelige fængsel. Undersøg lokal arkitektur ved at tage en rundvisning i historiske huse som Harrison Gray Otis-huse og Nichols House-museet. Shop på Charles Street, der tilbyder skræmmende unikke butikker. Eller blive våd ved samfundsdocken, som ligger kun syv minutters gang fra hotellet.

Liberty Bell Boston

Hotel Costa Verde, Province of Puntarenas, Costa Rica, usædvanlige hoteller

Mottoet for Costa Verde Hotel i Costa Rica er “Stadig mere sød end mennesker …”, men dets anden hævder at være berømt er, at gæster kan overnatte i en genbrugt Boeing 1965 fra 727, der er blevet omdannet til et hus med to soveværelser gæstehus. Mens den karakteristiske form på flykroppen er intakt, er interiøret helt beklædt i lokal teak. Windows har udsigt over junglen og havet i hele flyet, som hviler på 50 fod høje støtter, og overdækkede terrasser strækker sig over vingerne. Værelserne har aircondition, og hvert har sit eget badeværelse. Spis i køkkenet, eller nyd lokal mad og drikke på El Avión, restauranten og puben på Hotel Costa Verde, der ligger på et C-123 Fairchild-fragtfly, der spillede en rolle i Iran-Contra-affæren i 1980’erne.

Hotel Costa Verde, Costa Rica

Palaciodesal hotel

Palaciodesal hotel

Hotel Palacio de Sal, Bolivia, salt til bygning.

Sandt til sit navn er det bolivianske Palacio de Sal Hotel bygget helt af salt. Dets vægge, lofter og skulpturer samt de fleste af dets møbler, inklusive senge, er lavet af store mursten af ​​salt. Gulvene er i mellemtiden dækket med et tykt, sprødt lag af materialet. Beliggende i højden 12,000 fod tilbyder ejendommen med natrium-tema også en spa med fuld service, en fin spisestue og en intern rejsearrangør, der tager gæster til Uyuni Salt Flat, den største salt lejlighed i planeten . “En anden verdensomspændende hvid ørken destination, som burde være på en vilkårlig liste over enhver seriøs rejsende.”

Palacio de Sal blev bygget i 2007 for at rumme rejsende til Salar de Uyuni i det sydvestlige Bolivia, nær Andes kam. Hotellet er organiseret som et palads med store standardværelser, en bar, en restaurant og spa og 16 private værelser med iglo-lignende badeværelser med hvælvede lofter. Spaen har en tør sauna og dampbad, en saltvandspool og boblebad. Den 9-hullers golfbane er åben fra maj til november og er en unik bane med en hård overflade af salt. Selvskrevne på listen over usædvanlige hoteller.

Salt Palace Hotel

Drøm ved havet. Holland

Dromenaanzee. Holland, usædvanlige hoteller

Dreams By The Sea, Harlingen, Holland

Dromen Aan Zee, oversat til Dreaming by the Sea, tilbyder tre unikke værelser, der fejrer Harlingen maritime kultur. Temmelig usædvanligt hotel. Havenkraan har gæster, der forbliver 56 fod over jorden i en havnekran, der indtil 1996 blev brugt til at losse skibe. Motor- og kontrolrum er ombygget til en elegant lejlighed med panoramaudsigt over Vadehavet. Lyse farver, et komplet underholdningssystem, køkkenområde, komplet badeværelse og tagterrasse føles mere som en Tony-yacht end det industrielle maskiner, der lokalt er kendt som ”edderkoppen”. Nærliggende Vuurtoren er et nedbygget fyrtårn indbygget i 1920, der nu har tre spiralværelser på toppen med alle bekvemmeligheder og 360-graders udsigt over havet og byen fra dens 72 fod høje gårdhave. For noget tættere på jorden eller vandet er Reddingsboot et moderne rum, der drejes om redningsbåden, der kan trækkes ud på to timers krydstogt. Den tidligere Lilla Marras, der reddede 45 liv gennem sin karriere, har nu et komplet badeværelse med et dobbelt badekar i træ, køkken, dobbeltseng og en stue med et underholdningssystem. Nyd måltider på toppen og overhold havnens daglige rutine.

Drømme ved havet

Hotel Marques De Riscal, Spanien

Siden åbningen i 2006 er dette mesterværkhotel skabt af Frank Gehry blevet et efterspurgt moderne og luksuriøst tilflugtssted. Perfekt design, kunst, gastronomi, vin og det frodige landskab kombineres for at skabe et mindeværdigt ophold blandt de middelalderlige byer Elciego. Hotellets luksuriøse interiør bærer det umiskendelige kendetegn ved Gehrys design. De skrå vægge, de buede vinduer, katedralens høje lofter og et væld af skræddersyede detaljer skaber indtryk af indkvartering som et kunstværk i dets 43 værelser og suiter.

Hotel Marques De Riscal, Spanien, usædvanlige hoteller

Hotel Marques De Riscal, Spanien, usædvanlige hoteller

Hotel Marques de Riscal

fairbanks alaska bed and breakfast. usædvanlige hoteller

Fairbanks Alaska. bed and breakfast. Designer hoteller der leger med et stykke berømt historie

Aurora Express Bed & Breakfast, Fairbanks, Alaska

Aurora-Express Bed & Breakfast tilbyder flere togvogne, der er restaureret i forskellige perioder i historien. Togvognerne ligger på 700 fods jernbanespor med udsigt over Fairbanks og Tanana-dalen. Interiører varierer: den ene er blevet omdannet til fire suiter; en anden er konverteret til sin oprindelige brug som en sovende bil. En suite med to soveværelser var tidligere en hospitalbil i 85. verdenskrig, og caboosen er blevet restaureret til at fungere som en privat bil. Den seneste tilføjelse til ejendommen er Diner Car, en 24 fod lang bil med plads til XNUMX personer. Du kan nyde morgenmaden der, undertiden med underholdning. Fairbanks, Alaskas næststørste by, byder på mange udendørs aktiviteter samt shopping og mulighed for at se nordlyset.

Aurora Express Bed & Breakfast, Fairbanks

Conrad Rangali Island, Maldiverne

Berømte designer hoteller: Conrad Rangali Island, Maldiverne

Conrad Maldiverne Rangali Island byder gæsterne velkommen til at fordybe sig i en ekstraordinær oplevelse både over og under overfladen af ​​Det Indiske Ocean i verdens første undervandslandsby, kaldet “Muraka.” Denne villa er en triumf for moderne design og teknologi, der tilbyder en virkelig transformativ rejse der er egnet til at forbløffe de mest sofistikerede opdagelsesrejsende fra hele verden. Muraka ligger over 16 m under havets overflade midt i det glasvæggede Indiske Ocean. Muraka er et to-lags akvarium, hvor du kan falde i søvn og fiske svømme over dit hoved og vågne op med koraller.

Conrad Rangali Island, Maldiverne

Red Caboose Motel, Pennsylvania, toghotel, usædvanlige hoteller

Red Caboose Motel, Pennsylvania, toghotel, usædvanlige hoteller

Designer hoteller: Du ombygger “bare” et tog. Red Caboose Motel, Pennsylvania

Togelskere vil være glade for at vide, at verden har et sæt unikke kroer beliggende på afsondrede lokomotiver. Red Caboose Motel i Pennsylvania har for eksempel forvandlet verdens mest omfattende private varevogns samling til et finurligt hotel omgivet af Amish-gårde, med en restaurantbil kaldet Casey Jones ‘Restaurant og det imponerende Pennsylvania Railroad Museum lige i slutningen. vej. Sovesal ligner grundlæggende motelværelser bortset fra at de er i ægte varevogne.

Red Caboose Motel, Pennsylvania

hulen hotel Aydinli

Usædvanlige hoteller. Hotel Aydinli

Designer hoteller i Tyrkiet: Aydinli Cave House Hotel, Goreme, Tyrkiet

Opdagelsesrejsende, der ønsker at kvæle deres interne spillunker, kan bo på Aydinli Cave House Hotel åbnede i 2008. Beliggende højt oppe i det gamle landsbycentrum i hjertet af Gamle Göreme, Tyrkiet, er det familiedrevne 14-værelses hotel skåret ud fra naturlige klippe og den traditionelle cappadocianske sten, hvor dele af hulens struktur dateres tilbage 750 år. Værelserne er indrettet i naturlig og jordbunden indretning og er opkaldt efter deres oprindelse. Den gamle duehest og madopbevaringsrum, kendt som Divanhorne eller stuen, tilbyder originale skulpturer og en privat terrasse med den bedste udsigt. Sirahane eller vinstedet, der består af to store værelser forbundet med en minitrappe. Den ene blev brugt til knusning af druer til produktion af vin og pekmez, en tyrkisk druemelasse, og den anden, Cardark, er hvor brødet blev bagt. Inden du udforsker Cappadocia, kan du nyde en traditionel tyrkisk morgenbuffet eller tage panoramaudsigt over Göreme og Rose Valley fra hotellets tagterrasse.

Aydinli Cave House Hotel, Goreme, Tyrkiet

Hotel Queen Mary

Designer hoteller, berømte cruise ship Queen MAry får nyt liv som Hotel Queen Mary

Hotel Queen Mary

The Queen Mary Hotel

Dronning Mary er en gigantisk tidligere krydstogtsskib, der begyndte at sejle i 1936, før det blev brugt som en amerikansk troppetransport under 2. verdenskrig. En gigantisk konstruktion, der er lidt større end sin forgænger, The Titanic, Queen Mary lavede over tusind transatlantiske krydsninger inden sin pensionering.

Siden 1967 har denne gigant have været brugt som et hotel og museum i dets Long Beach-hjem, hvor de  3 tårne ​​kaster en flot skygge over Californiens moderne horisont. Mens du er ombord, er der ingen mangel på begivenheder, historiske ture og spisestuer, der imødekommer alle behov.

The Queen Mary Hotel

glade nomader

Designer hoteller. Happy Nomads Village, Karakol, Kirgisistan

Happy Nomads Village, Karakol, Kirgisistan

Oplev traditionelt kirgisisk liv i en af ​​de tre store bozuiser (kirgisisk for “yurt”) i Happy Nomads Village. Omgivet af blomsterhave i varmt vejr har hver traditionelt bygget bozui opvarmede gulve og to enkeltsenge omkring en cirkulær omkreds, der kan rumme fem personer. Enkle interiører har farverige tæpper og vægdesign, Wi-Fi og stikkontakter. Et stort badeværelse med flere brusere deles, og en morgenmad med hjemmebagt brød og syltetøj serveres i en fælles yurt. I løbet af dagen kan du gå på ridning gennem det bjergrige landskab med ejere, der taler engelsk, tysk og russisk, eller om vinteren gå på ski til Karakol skisportssted på 20 minutter.

Happy Nomads Village, Karakol, Kirgisistan

Seaventures Rig Resort, Mabul Island Malaysia

Der er plantet en olierig på toppen af ​​Koralltrekanten, et af de mest spektakulære dykkepladser i verden. Men dette er ikke en miljøkatastrofe, der venter på at ske; snarere er det drømmehotellet for en ivrig dykker. En elevator sænker dykkerne ned til vandet nedenfor for at komme vej gennem revsystemet, og alle dyk er inkluderet i prisen for deres ophold. Men ikke al underholdning er under vandet: Hotellet tilbyder også live bands og grillaftener.

Seventures Rig Resort, Pulau, Mabul, Malaysia

Sol Crucero Resort, Sydkorea

Designer hoteller i Sydkorea. Sol Crucero Resort

Sun Cruise Resort ligger på en kystklippe i Jeongdongjin, en turistdestination, der er kendt for at have den bedste solopgangsudsigt i Sydkorea, og er et af de største turistmål i landet. Hotellet er et specielt designet krydstogtskib i land. Det er bygget højt på kanten af ​​et bjerg, så en tur på terrassen giver sine gæster mulighed for at føle, at de er på havet uden at lide svimmelhed. Sun Cruise Resort har 211 hotel- og condo-værelser, en vestlig og koreansk restaurant, en roterende lounge, en natklub, karaoke og en havvandspool.

Sol Crucero Resort

Giraffe Manor

Giraffe Manor

Designer hoteller i Afrika: Giraffe Mansion, Kenya

Det eksklusive boutiquehotel Giraffe Manor ligger i en af ​​Nairobis mest ikoniske bygninger, og dets tidløse elegance minder om 1930’erne, da europæiske besøgende først flokede til Østafrika for safari. Med sin majestætiske facade, elegante interiør, grønne haver og charmerende gårdspladser kommenterer gæsterne ofte, at det er som at gå ind i filmen Out of Africa. Imidlertid er det fascinerende ved dette usædvanlige hotel dens flok af bosiddende Rothschild-giraffer, der besøger morgen og aften og gemmer deres lange hals i vinduerne i håb om en gave, før de går tilbage til deres skovreservat.

Giraffe Mansion

Luksusrejser til hele verden

Luksusrejser i hele verden – fordi du fortjener det

Rafles Hotel i Singapore

https://www.traveltalk.dk/raffles-hotel-2/

Safari på første klasse i Botswana

Safari i Botswana, noget at det lækreste safari ever

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler