Golf ferie i Sydafrika, flere top golfbaner

Golf ferie i Sydafrika. Flere golfbaner for en top golf ferie i Sydafrika

Golf ferie i Sydafrika er ret sikkert et af de bedste golfrejse valg i verden, trods at Sydafrika ikke ligger lige om hjørnet. De er heller ikke helt så billige som en dansk green-fee. Til gengæld er de en del af en rejse til det fantastiske rejseland, Sydafrika med savannens vilde dyr, dramatiske kyster og bjerge, storby puls og bare så meget at se generelt.

Der er jo langt at rejse for at spille de bedste golfbaner i Sydafrika. Det tager 13 -16 timer og koster fra 4000 kr t/r og op fra København til Johannesburg, men alle der har gjort turen i golfens hellige navn  siger, det er hele turen værd, og så får du ikke jetlag, da du jo rejser nærmest direkte sydpå.  Turen tager ca. 13 timer, så lidt mere end til Thailand som eksempel. Vi har lavet en lille buket af flere af Sydafrikas bedste golfbaner. De er godt nok gode! Læs også første del om sydafrikansk golf ferie, så har du i alt 10 store golfbaner i Sydafrika at vælge imellem. Alle i rimelig afstand fra hinanden.

Pearl Valley golfbane Sydafrika, på golfferie i Sydafrika

Pearl Valley golfbane Sydafrika. På golfferie i Sydafrika

Pearl Valley Golf Course, først på listen over golfbaner i Sydafrika

Golf ferie i Sydafrika oversigten er ikke komplet uden et besøg på Pearl Valley Golf Course, der  ligger for det første utroligt smukt, og så har banen en ret uimodståelig track record. Det er en karakteristisk Jack Nicklaus bane med store udfordringer, men fair og oplevelsen er stor, uanset scoren på kortet også er det. Banen er “moden”, og det gør noget godt ved enhver golfbane, tilvokset tilspillet og tilrettet. Jack Nicklaus og Sydafrikas største golfspiller gennem tiderne, still going strong, Gary Player åbnede banen i november 2003, og fra 2006 og frem har den altid ligget i top 10 i Sydafrika. en stor oplevelse venter.

Gå til Pearl Valley golfbanens hjemmeside

 Sct Francis golf course sydafrika

Golf ferie i Sydafrika bør inkludere The St Francis Links Golf Course, på listen” Top 10 Golfbaner i Sydafrika”

En anden selvskreven top 10 bane på listen over golfbaner i Sydafrika, og også “Bedste nye bane”, da den åbnede  i 2007og velsignet med placeringer og omtaler lige siden.  Jack Nicklaus signerede også denne bane. Well done.

Gå til St. Francis golfbanens hjemmeside

Sydafrikanske golfbaner.

Gary Player Golf Course, et golf ikon tegner golfbaner i Sydafrika

Den utroligt populære Gary Player er manden bag dette golf resort, som fra a-z udstråler kvalitet. Er selvskrevet på vor liste bedste golfbaner i Sydafrika.

Banen er naturligvis designet af golf legenden selv, Gary Player, og ligger foran the Soho Hotel og  Cascades Hotel. Den er vært for den årlige Nedbank Golf Challenge med en første pris på $2-million, så forståeligt, at de bedste pro golfspillere på turen tager et smut til Sydafrika for at være med. Det er en meget kreativt udtænkt bane med strategiske bunkers og flere rækker  tee steder, der gør banen spilbar for langt de fleste. Kikuyu fairways græs og “bent-grass greens”giver optimale spilleforhold. Klarer top 10 listen over golfbaner i Sydafrika uden at løfte en finger.

Gå til Gary Player golfbanens hjemmeside

Golfferie i Sydafrika: wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Golfferie i Sydafrika: wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Wild Coast Sun Course på din golfferie i Sydafrika

Vi fortsætter vor golfferie i Sydafrika: Der er noget magisk over The Wild Coast Sun Country Club. Det er en tilsyneladende ikke så svær bane i et mildt bakket område og designet af den allestedsnærværende Robert Trent Jones Jr, der er det måske bedst kendte navn i golfbane design og også har lavet baner i Danmark. Den fortjener klart at være med i vor oversigt bedste golfbaner i Sydafrika. Wild Coast Course er meget smuk og spiller som en links bane, hvilket det er taget hensyn til. Selv den mindste forandring i vindretning kan komplet ændre spillet, så det handler om enten at spille den på en vindstille dag eller virkelig have sin golfstrategi på plads og kunne “slå under vinden”. Du vil kunne glæde dig over at se det Indiske  Ocean fra flere huller og det er tilmed et vandfald ved banen.

Golfferie i Sydafrika: wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Golfferie i Sydafrika: wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Link til Wild Coast Sun golfbanen

Rejs på golf ferie i Sydafrika

Nyati safarirejser, specialister i Afrika

Mere om golf ferie i Afrika

Læs om de første 6 sydafrikanske baner på Top 10 Golfbaner 

Golf i Sydafrika

 

Har du spillet golf i Marokko?

Fine golfbaner, flere lige ved Atlanterhavet og i overkommelig afstand fra Danmark. Denne er vort bedste forslag: Mesterskabsbanen Mazagan

Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane, og er ren luksus

Afrikanske rejseeventyr

Rejser til Afrika

Afrikansk mad er det nye kulinariske kapitel

https://www.traveltalk.dk/safari-i-afrika

https://www.traveltalk.dk/afrika/sydafrika/

https://www.traveltalk.dk/afrika/sydafrika/

https://www.traveltalk.dk/afrika/sydafrika/

Ngorongoro safari i kæmpe udslukt vulkan

 

Africa Tours, navnet siger det hele, safari anyone?

Blixen Tours – rejser fra øverste hylde, du aldrig glemmer

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler