Safari i Namibia

Safari i Namibia. Oplev Etosha National Park på safari.

Safari i Namibia rummer både en stor kendt safaripark og samtidigt noget af det mest urørte safari natur i Afrika.
Etosha er som en udgave af Kruger i Namibia, med veje og faciliteter, der er egnede til den effektive bil safari. Du kommer rimeligt nemt frem. Det ru, halvtørre terræn er ikke efter alles smag med det tornede krat, dets kalkholdige jord og dets enorme skinnende saltsøer. Uden floder kan du dog glemme flodheste.

Chalet interior of the Kaoko Bush Lodge in Kamanjab. This desert lodge is located near the Galton Gate of Etosha National Park.

Chalet interior of the Kaoko Bush Lodge in Kamanjab. This desert lodge is located near the Galton Gate of Etosha National Park.

Den bedste strategi her er at satse en af ​​de mange vandhuller i parken og vente på dyrenes ankomst. Afslutningen af ​​den tørre sæson trækker tørstige vildtyroptog fra den tørre busk. Zebra, giraff, oryx og andre kæmper om de bedste positioner og giver plads til flokke af elefanter og sorte næsehorn. Løven skjuler sig for at angribe ethvert forvillet dyr.
Hver offentlige lejr har udsigt til et travlt vandhul oplyst om natten. Den regnfulde sæson bringer frodig vækst, og flamingoer flokker til de midlertidige laguner. En række private udbydere i den sydlige og vestlige del af parken tilbyder mere guidet safari af høj kvalitet.

Hvornår man skal rejse: Viser det største antal vilde dyr, der ankommer mellem juni og november; nogle oversvømmer januar-marts

 

Grootberg Canyon in Northern Namibia taken in January 2018

Safari rejsemål i Afrika. Grootberg Canyon i det nordlige Namibia, luksus safari rejse i Afrika

Den bedste safari for kendere går til Namibia

Disse safarier er for dem, der har opnået alle større safarioplevelser og ønsker at gå endnu længere på jagten efter usædvanligt dyreliv eller en ekstraordinær oplevelse i naturen.

Safari i Namibia går også til det exotiske nordlige Damaraland

Det kuperede og halvørkenagtige landskab i Damaraland, i det nordvestlige Namibia, strækker sig ud over enhver nationalpark, vi kender. Det er et land, hvor spektakulær geologi, gammel bjergkunst og unik flora og en række eksotiske vilde dyr kan opleves. Ikke desto mindre er et godt udvalg af vilde vildtespor i stenede sletter og sandede områder, hvor elefanten og sorte næsehorn er specielt tilpasset ørkenen.
Giraffen, oryxen, bjergsebraen og lejlighedsvis rovdyr, inklusive geparder og sjældne brune hyener, skal også opdages.
En række floddale, som normalt er tørre, giver besøgende mulighed for at trænge dybt ind i det barske terræn; adskillige eksklusive hytter tilbyder safari både til fods og 4×4. Forvent at se en imponerende dosis af ægte vildmark, med den sjældne mulighed for at jage en sort næsehorn og slå lejr under stjernerne.

Hvornår  skal man rejse: Maj-november (lejre lukket under regnen)

Find de safari rejsemål i Afrika, der passer dig bedst

Her kan du finde en lang række af Afrikas bedste Safari parker. Og det er ikke en “park” som vi kender dem. Det er kæmpe områder af et land, lagt ud til de vilde dyrs beskyttelse. Læs først intro artiklen on hvordan du vælger den rigtige safarirejse.

Safari rejse optioner for første gangs rejsende på safari:

Safari i Kenya fra Masai Mara til Laikipia

Safari rejser, der er velegnet til dem, der søger flere safari-eventyr:

Safari i Tanzania byder på det vilde liv

Safari rejser til den erfarne safari rejsende:

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler