Golf i Sydafrika

Sydafrika´s bedste golfbaner.

Sydafrikanske golfbaner er verdensberømte som de bedste golfspillere fra Gary Player over Ernie Els til Retief Goosen er det. Her følger en introduktion til nogle af de bedste baner med links direkte til deres hjemmesider.

Pearl Valley golfbane Sydafrika

Pearl Valley golfbane Sydafrika

Se review af top golfbaner i Sydafrika

Sydafrikanske golfbaner er lige så legendariske som landets bedste golfspillere og får faktisk en del besøg fra danskere især i vinter halvåret, ivrige og kvalitetsbevidste golfere, der gerne vil rejse lidt længere for en stor oplevelse. Så lad os introducere et par af de sydafrikanske golfbane muligheder, der er:

Oubaii golfclub sydafrika

Oubaai
Oubaii ligger på den berømte Garden Route og er designet af Ernie Els, Der er direkte udsigt over det indiske ocean og signaturhullet er et par 3 hul som er nr 17 med havet i baggrunden. Se mere her.

Leopard Creek
Ejet af milliardæren Johann Rupert er dette banen, der har lagt navn og græs til de mest berømte golfturneringer i Sydafrika gennem tiderne. Banen ligger ved Crocodile River, man kan endda se ind i den berømte Nationalpark Kruger Park. Et absolut must. Se mere her.

Montagu Golf Course
Listen over sydafrikanske golfbaner er ikke komplet uden Montagu, der er designet af Gary Player og er en berømt parkbane, der flere gange har været nummer 1 i Sydafrika på listen over bedste golfbane. Den er i enestående god stand altid og dækker et stort område midt i Fancort, i det smukkeste ondulerende landskab. Masser af flotte gamle træer, blomster og vandhazarder. Læs mere her.

Fancourt (Links)
Gary Player mener selv det er hans største bedrift som bane arkitekt . Den blev åbnet i 2000 og er dybt inspireret af de links baner i Skotland og Irland, som GAry Player har vundet på så mange gange. Det er ikke en nem bane, men de tager sig rigtigy pænt af dig i spa og i restauranten bagefter og der skorter heller ikke på god sydafrikansk rødvin. High class hele vejen. Læs mere her.

Durban Country Club
The Royal Durban Golf Club er en top 100 bane, ikke alene på listen over bedste sydafrikanske golfbaner, men rangerer højt  i den internationale golfverden! Der er forskellige opgørelser, men der ligger Durban oftest i top 100. Den ligger lige uden for Durban, Sydafrikas 3.  største by. Du spiller en topbane  med masser af sandklitter i spil, frodig vegetation, og udsigt over det Indiske Ocean. 3. hul som er et par 5 er verdensberømt for sit layout: Højt Teested og så ned til en snæver fairway og med tæt lav trevlet vegetation på begge sider. Se mere her.

Arabella
Arabella, med det smukke navn, ligger omgivet af Kogelberg bjergkæden og beskyttet and Bot floden.  Det er en bane, der har været spillet af rigtig mange af de største golfspiler som  Jack Nicklaus, Samuel L Jackson, Ernie Els og Retief Goosen. Navnene fortæller også, at det er en fin, moden bane, ikke fra igår, men fra 1999. 8. hul siges at være en af de smukkeste i Sydafrika og 18. hul har væreet rated som en af de fineste “finishing” huller i verden. Se mere her.

Pearl Valley Golf Course

The St Francis Links Golf Course

Gary Player Golf Course

Wild Coast Course

Vi kommer tilbage her med mere golfinspiration og flere sydafrikanske golfbaner

Læs mere om golfrejser her  til mange lande som Spanien, Thailand, Malaysia, Portugal.

Er du til en fantastisk “udflugt” til et naturparadis som Madagascar, nu du er i Afrikaovevejelser ?

https://www.traveltalk.dk/golfbaner-i-sydafrika/

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler