Safari i Uganda

Safari i Uganda, hvor gorillaerne venter dig.

Safari i Uganda er kendt for sine  gorillaer og med Kenya og Tanzania, der er vært for de fleste safaribesøgere i Østafrika, overses Uganda´s  dyre parker ofte. Mens Queen Elizabeth National Park har lidt meget under krybskytteri. Men  efter de senere års ro i landet, er dyrelivet vendt tilbage med en forbløffende hastighed.
I dag strejfer elefanter og bøfler ved bredden af ​​søen, mens flodheste fylder Kazinga-kanalen, og løver i Ishasha-træerne lever af rigeligt kød som vandbuk og antiloper. Der er mad nok til alle og rigeligt at se på.

Cob Antelope in Queen Elizabeth National Park Uganda with the Rwenzori mountains in the background

Cob Antelope  Queen Elizabeth National Park Uganda med Rwenzori bjergene i baggrunden

Safari i Uganda rummer big game, men også 600 fuglearter

Selv nybegyndere på safari rejse i Uganda garanteres at se big game. De mere erfarne safarigæster vil  opdage den usædvanlige mangfoldighed af levesteder for en relativt lille park, der altså  tilbyder en imponerende mangfoldighed. Dette går fra de elskede chimpanser i de skovklædte kløfter til de  truede sjældne fugle i sumperne. Fuglelisten over 610 arter er usædvanlig på alle måder.

En komplet vifte af aktiviteter og indkvartering er tilgængelig, inklusive bådcruise, alt sammen meden spektakulær baggrund af Rwenzori-bjergene.
Hvornår rejser du optimalt på safari i Uganda: De vådeste måneder fra april til maj og fra oktober til november, hvor nogle veje er uudnyttelige.

Find de safari rejsemål i Afrika, der passer dig bedst

Her kan du finde en lang række af Afrikas bedste Safari parker. Og det er ikke en “park” som vi kender dem. Det er kæmpe områder af et land, lagt ud til de vilde dyrs beskyttelse. Læs først intro artiklen on hvordan du vælger den rigtige safarirejse.

Safari rejse optioner for første gangs rejsende på safari:

Safari rejser, der er velegnet til dem, der søger flere safari-eventyr:

Safari rejser til den erfarne safari rejsende:

20 rejser til Afrika, som du aldrig glemmer

Rejser til Afrika, 20 nye rejselande

Safari i Namibia

Safari i Botswana, noget at det lækreste safari ever

 

Safari i Namibia

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler