Bedste golfbaner i Tyskland

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Bedste golfbaner i Tyskland ? Der er 750 at vælge mellem.

Golfferie i  Tyskland kræver lidt overblik at arrangere, for der er virkelig mange dejlige golfbaner i det store naboland.
Tyskland ligger i hjertet af det europæiske fastland og deler sine grænser med ni andre lande. Beliggenheden giver Tyskland mulighed for at tilbyde golf på mange excellente golfbaner og med fremragende placeringer. Golfspillere strømmer til fra nær og fjernt. Også fra Danmark.

Intro til ferie i hele i Tyskland

Tyskland er et kæmpe golfland

Ikke så mange ved, at Tyskland er et af de største golflande i Europa med over 750+ golfklubber og over 7.00.000 golfspillere. Det slår lige som vore 150.000 – 200.000 aktive golfspillere. Tyskland har nået et stort antal medlemmer på grund af den ekstraordinært store PR indsats, der støtter op om golfspillet i Tyskland, og fordi man  konstant stræber efter at forbedre golfbaner niveauet generelt.

Hamburger Golf Club

Hamburger Golf Club

Så mange golfspillere har de forskellige golf-nationer i Europa

Golfers in Europe, total numbers per country

Tyskland er på nippet til at have flere medlemmer af golfklubber end England for første gang i historien ifølge den store nye undersøgelse fra KPMG. Se ovenfor.

Bernhard Langer

Bernhard Langer

Golf er stadig lidt en social set elitesport i Tyskland. Mens det traditionelt ikke er et golfland, har fremkomsten af ​​ tyske golfspillere som Bernhard Langer, “Ismanden” og lignende som senere Martin Kaymer, placeret Tyskland solidt på golfkortet.

Spillet nyder stigende popularitet, tiltrækker totalt respektable sponsorpenge og som sagt kan prale af et par af ​​de fineste europæiske golfspillere nogensinde.

Golfbaner i Tyskland er også kendt for deres mangfoldighed. Der er nogle meget gode links-baner i Tyskland trods generel mangel på kyster som eksempel.

Martin Kaymer, tysk top golfspiller

Martin Kaymer, tysk top golfspiller har trukket interessen for golfferie i Tyskland op

Hvad kan du forvente på en golfferie i Tyskland?

Når du tager på en golfferie i Tyskland, kan du regne med attraktive priser på mad, drikkevarer og hoteller. Tilføj golfklubbernes gode kvalitet, og du er sikker på en ret så vellykket golfferie i Tyskland. Der er også nogle meget gode golf resorts i Tyskland. Dem kommer vi til.

Når man leder efter en bestemt golfregion på golfferie i Tyskland, er der dybest set to åbenlyse valg. Måske mindre for os danskere, der typisk leder nord for Hamborg. Der er Nordrhein-Westfalen i vest, hvor 164 golfklubber ligger. I syd har du Bayern og Baden-Württemberg, der er vært for 248 golfklubber sammen.

Når du bevæger dig syd til Bayern-regionen, kommer du ind på nordsiden af ​​de europæiske alper, hvilket fører til nogle fantastiske bjergudsigter, når du spiller golf i Tyskland. (se intro fotoet til denne artikel). Oplevelsen af ​​at spille golf på nogle af de bedste tyske golfbaner bliver endnu bedre med udsigten over disse imponerende bjerge.

Mens fremragende gæstfrihed er universel i hele Tyskland, er dens regioners egenart karakteristisk for at sige det mildt. Besøgende golfspillere på en golfferie i Tyskland kan vælge mellem et udvalg af smukke golbane placeringer til deres golfferie.

Tyskland har et moderat havklima med relativt milde vintre, ingen ekstremt varme somre og nedbør spredt over hele året. På grund af de forskellige bjerge og kuperede områder kan du stadig finde en vis variation i vejret i Tyskland, især i Thüringer Wald, Schwarzwald, Sauerland og de bayerske alper.

Hast du eine Platzreife?

For at spille golf i Tyskland skal de fleste tyske golfspillere have en licens kaldet en Platzreife, før de kan komme på banen.

Platzreife er faktisk et lovkrav for at spille golf i Tyskland, der blev indført for over 40 år siden. Intet andet land i Europa kræver en sådan licens, men tyske golf foreninger siger, at det er nødvendigt at forhindre, at spillere uden golf kunnen ødelægger spillet for andre. Det er lige som vor golf kaninprøve.

Platzreife-kravet består af to dele – en skriftlig test og en praktisk test. Den praktiske test fører dig ud på en golfbane, hvor du er nødt til at bevise dine golf evner, og så spiller du nogle huller med en pro, faktisk 18 huller golf med maksimalt 108 slag.

Den skriftlige test kontrollerer din dygtighed til reglerne for golf og etikette på banen.

Tyskland er virkelig en ægte golf nation, og det gør det til en ideel destination for amatørgolfspillere over hele verden. Det er endnu en grund i en lang liste med grunde til at besøge Tyskland.

Se de bedste golfbaner i Tyskland her og forslag til overnatning: juli 2020.

Besøg Tyskland rejsetips til Tyskland generelt

Brug Frankfurt Airport til din golfture i Tyskland

Golfrejser til andre lande

Og mange flere som Golfbaner i Dubai,  Hong Kong, Malaysia. Italien, Frankrig under Golfrejse tema siden

Golf i Irland, “as green as golf gets”

Golf i Skotland fra Carnoustie til St. Andrews

Golfrejser til England. Back to the grass roots

Golf i Sverige lokker danskerne til de skønne baner

10 store rejsemål i Tyskland

https://www.traveltalk.dk/tyskland/

Golfferie i Tyrkiet? Det er lige ud til Middelhavet, meget smukt og utroligt flotte golfbaner.

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler