Golfrejser til Spanien

Golfrejser til Spanien, intro til hvor det hele begyndte.

Golfrejser til Spanien og Sydspanien især  er en absolut klassiker som rejsekoncept, for alle der elsker golf.

Costa del Sol´s utallige golfbaner (de kan faktisk tælles, der er mere end 150)  og nogle af dem blandt Europas bedste, har tiltrukket rigtig mange danske golfspillere gennem mange år. Danske golfspillere har ofte fået deres første smag for golf lige her under varmere himmelstrøg og på Bermudagræs med Pil Pil rejer og hvidvin bagefter og en tur i byen efter et bad på hotellet. Det er en af de mest gedigne golfoplevelser i udlandet, der findes. Efter krisen har banerne rejst sig, der kommer nye til og priserne er stadig fornuftige. Golfrejser til Spanien er tilbage igen med mere fair pricing og større forståelse for kvalitet og service.

Læs også vore artikler om Sydspanien, du finder dem her:

Marbella, stadig nummer 1?

Er Marbella det lækreste sted på Costa del Sol?

Valderama er på alle måder topdollar

Dog lægger Valderrama sig i en (pris) klasse for sig selv, selvom Sotogrande er kommer godt med og flere andre er  i pris på vej op. Du skal hoste op med over 2.200 kr.  for en runde på Valderrama,og så indregn  lige en kasse bolde for de fleste af os.  Bare et godt råd fra en der har spillet den. Så der er noget for enhver golfsmag og pengepung på Costa del Sol, når vi taler Golfrejser til Spanien, som jo også kunne går til Barcelona eller Costa Brava. Laveste 18 hullers green-fee i sæson på golfrejser i Spanien er nok fra 300 kr. og op. Kan være sun-down green-fee. Det er oftest billigst.

Valderrama, bedste golfbane i Spanien?

Valderrama hul 3 ser nemt ud ikke

Valderrama hul 3 ser nemt ud, ikke ?

Skynd dig langsomt på banen i Sydspanien

Golfrejser til Spanien er yderst varieret som koncept fra 9 hullers baner nær en losseplads (ingen nævnt, ingen glemt) til guddommelige baner som dem herunder.  Vil du spille en snæver bjergbane eller vil du se Middelhavet fra så mange huller som muligt? Costa del Sol leverer på alle tangenter, men det er også en  forretning. Så de fleste steder skal du ikke lede hele dagen efter din bold eller ikke lukke igennem. Her risikerer du at blive timet. Der skal et bestemt antal spillere igennem hver dag, så betal mere og få mere ro på eller gå lidt hurtigere, men Spanierne og deres golf sheriffer overholder bare reglerne for golf og hvor længe du må lede, værre er det ikke. Danske baner kunne lære noget heraf.

Golfrejser til Spanien fra Malaga til Cadiz

Fra Malaga og vestpå er der golfbaner nærmest hele vejen forbi Gibraltar og øst for Malaga er udbuddet meget mindre. Her er pengene ikke så store og turist boomet har aldrig ramt lige så lukrativt. Der er dog 4-5 gode baner i rimelig afstand fra Øst Malaga. Lad os se lidt på de andre.
Her er en af mange lister over, hvad der er værd at spille af de bedste baner. Ja det er ret subjektivt,  og der er sikkert baner, du savner på inspirationslisten, men der er ikke nogle, som ikke spilles af rigtige mange golfere fra hele verden, og alle er på højt niveau. Senere laver vi en top 11-20, så der er et bredt udvalg, også til en overkommelig penge.

Læs videre her om Spaniens topbaner Valderrama, Sotogrande, Mijas, El Saler. Finca Cortesin, Las Brisas, Real Club Sevilla med flere.

Spaniens topbaner på Costa Del Sol og omegn

Andre artikler om golfrejser til Spanien og andre lande?

Se serien Golf i hele verden: fra Sverige til Sydafrika.

Costa del Sol´s bedste golfbaner.

Sydafrikas lækre golfbaner kalder på din  indre Ernie Els.

Golf ferie i Sydafrika, flere top golfbaner

Skal det være eksotisk, så spil golf i Hong Kong, 4 pragtfulde golfbaner venter uden for den høje by og forbavsende nok i ren natur.

Klar til at spille Ryder Cup banen i Rom i 2023 Ryder Cup i 2023 i Rom ?

Ryder Cup i 2023 i Rom

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler