Costa del Golf – Golfrejser til Spanien

Scroll

Golfrejser til Spanien, hvor det hele begyndte.

Golfrejser til Spanien er en absolut klassiker som rejsekoncept, for alle der elsker golf: Costa del Sol´s utallige golfbaner (de kan faktisk tælles, der er mere end 150)  og nogle af dem blandt Europas bedste, har tiltrukket rigtig mange danske golfspillere gennem mange år. Danske golfspillere har ofte fået deres første smag for golf lige her under varmere himmelstrøg og på Bermudagræs med Pil Pil rejer og hvidvin bagefter og en tur i byen efter et bad på hotellet. Det er en af de mest gedigne golfoplevelser i udlandet, der findes. Efter krisen har banerne rejst sig, der kommer nye til og priserne er stadig fornuftige. Golfrejser til Spanien er tilbage igen med mere fair pricing og større forståelse for kvalitet og service.
Dog lægger Valderrama sig i en (pris) klasse for sig selv, selvom Sotogrande er kommer godt med og flere andre er  i pris på vej op. Du skal hoste op med over 2.200 kr.  for en runde på Valderrama,og så indregn  lige en kasse bolde for de fleste af os.  Bare et godt råd fra en der har spillet den. Så der er noget for enhver golfsmag og pengepung på Costa del Sol, når vi taler Golfrejser til Spanien, som jo også kunne går til Barcelona eller Costa Brava. Laveste 18 hullers green-fee i sæson på golfrejser i Spanien er nok fra 300 kr. og op. Kan være sun-down green-fee. Det er oftest billigst.

Valderrama hul 3 ser nemt ud ikke

Valderrama hul 3 ser nemt ud, ikke ?

Skynd dig langsomt på banen i Sydspanien

Golfrejser til Spanien er yderst varieret som koncept fra 9 hullers baner nær en losseplads (ingen nævnt, ingen glemt) til guddommelige baner som dem herunder.  Vil du spille en snæver bjergbane eller vil du se Middelhavet fra så mange huller som muligt? Costa del Sol leverer på alle tangenter, men det er også en  forretning. Så de fleste steder skal du ikke lede hele dagen efter din bold eller ikke lukke igennem. Her risikerer du at blive timet. Der skal et bestemt antal spillere igennem hver dag, så betal mere og få mere ro på eller gå lidt hurtigere, men Spanierne og deres golf sheriffer overholder bare reglerne for golf og hvor længe du må lede, værre er det ikke. Danske baner kunne lære noget heraf.

Golfrejser til Spanien fra Malaga til Cadiz

Fra Malaga og vestpå er der golfbaner nærmest hele vejen forbi Gibraltar og øst for Malaga er udbuddet meget mindre. Her er pengene ikke så store og turist boomet har aldrig ramt lige så lukrativt. Der er dog 4-5 gode baner i rimelig afstand fra Øst Malaga. Lad os se lidt på de andre.
Her er en af mange lister over, hvad der er værd at spille af de bedste baner. Ja det er ret subjektivt,  og der er sikkert baner, du savner på inspirationslisten, men der er ikke nogle, som ikke spilles af rigtige mange golfere fra hele verden, og alle er på højt niveau. Senere laver vi en top 11-20, så der er et bredt udvalg, også til en overkommelig penge.

Læs videre her om Spaniens topbaner.

Spaniens topbaner på Costa Del Sol og omegn

Andre artikler om golfrejser til Spanien og andre lande ?

Læs mere om golf i Spanien

Sydspaniens bedste golfbaner ?

Eller hvad med en tur sydpå lidt længere væk? Sydafrika kalder på din  indre Ernie Els.

Golfbaner i Sydafrika, der er en hel rejse værd, del 2

 

Skal det være eksotisk, så spil golf i Hong Kong, 4 pragtfulde golfbaner venter uden for den høje by og forbavsende nok i ren natur.

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side: Hong Kongs vilde natur

 

Kort oversigt

Populære rejseartikler