Golf i Irland, “as green as golf gets”

Golf i Irland, “as green as golf gets”

Golf i Irland er en af de mest berigende golfoplevelser overhovedet. Se billederne af banerne nedenfor, de er selvforklarende. Har du nogensinde set noget lignende? De smukkeste og mest historiske baner, alle på højt golfturnerings niveau.  Scroller du længere ned, ser du Tiger Woods. Vi kunne nemt at vist hele verdens eliten, for de har alle spillet her på de smukkeste og ofte piv-svære baner. Og det bør du også, du behøver ikke have scratch golf handicap for at være med. Du skal nok få en kæmpe-oplevelse.

Irland Atlanterhavs-kyst, Golf i Irland

Irland Atlanterhavs-kyst, Golf i Irland

 

Hvor vigtig er Irland på den internationale golfscene?

Irland er en af verdens bedste og mest eftertragtede golfrejemål, med mere end 400 golfbaner i t fantastisk klima for græs og golf, fordelt over hele øen, som giver udfordringer for golfere på alle niveauer. De irske golfbaner er blandt de ældste og bedste i verden, smukt anlagt og designet af nogle af de bedste banearkitekter og spillere i verden.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Du kender de irske top golfbaner fra tv og de store golf turneringer

Leder du efter et fantastisk sted at spille golf? Irland er bestemt et sted at overveje. Her ligger nogle af verdens mest berømte gofbaner. Irlands golfrejser byder på lidt af hvert for alle niveauer af golfspillere. Derfor er det lige meget, om du søger at slappe af og spille nogle runder, eller om du vil finpudse dine evner på en mesterskabsbane. Der er en perfekt golfbane til dig i Irland.

Ireland golfmap, Golf i Irland

Ireland golfmap, Golf i Irland

Golf i Irland byder på de mest fantastiske golf link courses

Der er muligvis ikke nogen mere golfrelevant destination end en golfferie i Irland. Og Irland er bonussen: et af de smukkeste steder at se, en grøn og frodig ø. Den er fuld af en vitalitet, der bare overføres til dig. Læg dertil hoteller, restauranter og pubber. Og hvis du elsker golf, vil du være i himlen på en golfferie i Irland. Golf i Irland er kendt over hele verden. Banerne er virkelig fantastiske at spille, som det fremgår af golfmagasiner, vurderinger og anmeldelser.
Links golfbaner findes normalt rundt om kysten (se kortet), hvor de er blevet omhyggeligt skulptureret i de rigelige klitter, hvor vinden ofte trodser spillere, især på vestsiden af ​​Atlanterhavskysten. Dens designere har også brugt nærheden af ​​vand til at gøre spillet mere interessant.
Park golfbaner er hovedsageligt indlandsbaner i det naturlige landskab af bakker, hvor skovene giver træbeklædte gader, som deres designere bruger til at drage fordel af konkurrencen fra de bedste professionelle.
Vidste du, at Irland har det største antal golfbaner i Europa pr. indbygger?

 

 

Royal County Down, Golf i Irland

Royal County Down, Golf i Irland

Et absolut topbane for din rejse for golf i Irland?

Royal County Down

Det bedste sted at spille golf i Irland er virkeligt svær at svare på. Her er et ret sikkert bud:

Royal County Down ligger i et af de smukkeste linkmiljøer i verden i Murlough Nature Reserve. På den storslåede baggrund af Morne-bjergene strækker forbindelserne sig langs bredden af ​​Dundrum-bugten og zigzagger frem og tilbage for at give en anderledes udsigt fra stort set hvert hul.
De smalleste fairways er omgivet af lilla lyng og gyldne tornebuske, så smukke at se på, men også så straffende for enhver golfspiller, der afviger fra fairway. De “skæggede” bunkere er verdensberømte og skiller sig ud på de hængende sandhjælme, der ligner stive siv, rødsvingel og lyng. Greens er hurtige og mange er kuperede. Dette er en sand test af enhver spiller.
Det niende hul er det mest fotograferede hul i golfens verden. Et par 4 på 486 yards spilles fra siden af ​​en kæmpe høj til en fairway omkring 54 meter under og 220 meter fra tee. Fra bunden af ​​pisten spilles det andet slag på to bunkers til en forhøjet green.
Royal County Down er en seriøs udfordring på den bedste måde, men det er jo det vi søger en gang imellem, og  den irske øl og whiskey i klubhuset bagefter hjælper en de på humøret.

Royal County Down

Her skal du bo nær Royal County Down golfklub

SLIEVE DONARD RESORT OG SPA
Beliggende ved foden af Morne-bjergene, ligger Slieve Donard på seks hektar privat jord og er et af de mest populære hoteller i Nordirland. Den luksuriøse ESPA-spa tilbyder en spektakulær panoramaudsigt over kysten af County Down og Morne-bjergene og tilbyder en perfekt oase af ro, der konkurrerer med enhver spa i Europa i dag. Dette victorianske hotel fremragende vedligeholdt er lige velegnet til en gofferie eller en stor business begivenhed.
Dette røgfrie hotel har en spa med fuld service, en indendørs pool og en restaurant. Rejser du på forretningsrejse? Udnyt business-centeret og gratis trådløs internetadgang på offentlige områder. Nyd helseklubben og gratis fordele såsom komplet morgenmad og gratis parkeringsservice.
Ud over gratis Wi-Fi tilbyder de 180 værelser roomservice og Smart TV. Kaffe-/temaskine, hårtørrer og pengeskab er også tilgængelige.

Slieve Donald Resort

Boulevard Newcastle Hotel

Boulevard Newcastle ligger i Newcastle og tilbyder indkvartering med egen forplejning og terrasse. Ejendommen har udsigt over bjergene og haven.
Ejendommen byder på stort forældresoveværelse, vådrum, køkken/alrum/stue, samt udgang til baghave med terrasseareal. Newcastle Boulevard er et 4-værelses hus med 2 badeværelser (inklusive 1 vådrum) og tilbyder et fuldt udstyret køkken, fjernsyn og lynlåssenge, der kan bruges som 2 enkeltsenge eller som en superstor seng. Sengelinned og håndklæder leveres.
Tollymore Forest Park ligger 2,4 km fra The Boulevard Newcastle. Den nærmeste lufthavn er George Best Belfast City Airport, 58 km derfra.

Enniskeen Country House

Enniskeen Country House Hotel befinder sig i Newcastle. Murlough National Nature Reserve og Tollymore Forest Park afspejler områdets naturlige skønhed, og områdets attraktioner omfatter Tollymore National Outdoor Center og Seaforde Tropical Butterfly House.
Dette hotel har en restaurant og en bar/lounge. Du kan ikke spare på gaver: Gæsterne får gratis komplet morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkeringsservice. Gratis selvstændig parkering, et cafeteria og en terrasse tilbydes også.
Alle 12 værelser har fladskærms-tv med digitale kanaler og tilbyder gratis Wi-Fi og roomservice. Andre faciliteter omfatter hårtørrer, telefon og gratis toiletartikler.
Dette hotel i Newcastle ligger mindre end 2 km fra Tollymore Forest Park, Tollymore National Outdoor Center og Murlough National Nature Reserve. Derudover ligger Newcastle Beach og Royal County Down Golf Course 3 km derfra.
Kæledyr er ikke tilladt i denne ejendom.

Enniskeen Country House

 

Ballybunion golfbane

Golfbanen Ballybunion har en spektakulær beliggenhed ud for Irlands vestkyst. Beliggende på den nordvestlige kyst af Kerry County, på en smuk strækning af klitter med udsigt over Atlanterhavet, vil du finde to smukt udfordrende og unikke link-golfbaner i Ballybunion: Old Course og Cashen Course.

Dette er det perfekte sted til din golfferie i Irland. The Old Course udstråler en majestætisk sensation, der simpelthen ikke kan sammenlignes med nogen anden golfbane på jorden. Med smukt formede fairways gennem et tæppe af græsklædte klitter er det ikke overraskende, at disse udfordrende huller konsekvent er blevet rangeret blandt de bedste baner i verden. Den kendte arkitekt Tom Simpson tilføjede, hvad han kaldte “finishing touches”, idet han erkendte, at naturen havde skabt næsten perfekt terræn uden hjælp. “Hvis ren fornøjelse er kriteriet, så får Ballybunion’s Old Course min stemme som nr. 1 i verden.”

Ballybunion Golf Course 

Where to stay near  the Ballybunion golf course

GOLF HOTEL TEACH DE BROC
With a popular restaurant and a fully stocked bar, Teach de Broc is directly across from the world-famous Ballybunion golf courses and driving range. The Tralee and Dooks golf courses are a 40-minute drive from the house.
The elegantly decorated rooms have a bathroom with free toiletries and a hairdryer, freshly laundered bedding and hypoallergenic pillows. Each room also offers free bottled water, free Wi-Fi and cable TV. The laundry service is available every day.
The award-winning full Irish breakfast and buffet is offered at Teach de Broc, while Strollers Bistro uses fresh ingredients and local seafood in its varied and often changing menu. Baked pizzas are also available every day.
Teach de Broc can be found right next to Ballybunion Cashen Course and Ballybunion Old Course, and can arrange departure times for guests. The beautiful beach is a short walk away.
Please note that this is a seasonal property open from April 1 to November 1.

BALLYBUNION’S MCMUNNS
The McMunns of Ballybunion in Ballybunion offers adults-only accommodation with a restaurant, bar and garden. The accommodation offers nightly entertainment and free Wi-Fi.
All hotel rooms are equipped with a seating area, flat-screen TV with satellite channels and a private bathroom with a hairdryer and shower. All rooms have a desk and kettle.
A continental and buffet breakfast is offered every morning at McMunns of Ballybunion.
The accommodation offers a terrace.
McMunns of Ballybunion offers an ironing service, as well as business facilities such as fax and photocopying.
Ballybunion beach is 100 meters from the hotel. The nearest airport is Kerry, 50 km from McMunns of Ballybunion, and the property offers a shuttle service to the airport for a fee.

WILDE BALLYBUNION
Located in Ballybunion, Wilde Ballybunion offers beachfront accommodation 400 meters from Ballybunion Beach and features various facilities, such as a restaurant, a bar and a shared lounge. The hotel has family rooms. The rooms are equipped with wardrobe, flat screen TV and private bathroom.
Wilde Ballybunion offers a la carte or full English / Irish breakfast.
The area is also a popular spot for cycling, and the accommodation offers bike rental.
The nearest airport is Kerry Airport, 50 km from the Wilde Ballybunion.

CASHEN COURSE
4-star guesthouse in Ballybunion with free parking
In addition to a dry cleaning service, this non-smoking guest house features laundry facilities and a 24-hour front desk. Free Wi-Fi is also made available in public areas and parking without free valet parking. Other facilities include a garden and a picnic area. All 12 rooms offer free Wi-Fi, room service and flat screen TV. Guests will also have an electric kettle, a hairdryer and a safe.
Cashen Course House offers 12 accommodations with safes and hair dryers. Flat screen TV in the rooms.
The bathrooms are furnished with a bath or shower and free toiletries. Guests can surf the web using free wireless Internet access. Maid service is offered daily and an iron and ironing board can be requested.
Cashen Course House has a terrace, a garden and a picnic area. Public areas are equally equipped with complimentary wireless Internet access. This Ballybunion hostel also offers laundry and dry cleaning services. Valet parking is free.
Cashen Course House is a smoke free property.

Lahinch golf course , Golf i Irland

Lahinch golf course, Golf i Irland

The Lahinch golf club

The Lahinch golf club er selvskreven til denne intro til golf i Irland. Den ligger i Clare County has two of the best golf courses with links in the world. Lahinch, one of the many link courses along the Wild Atlantic Way, has played a leading role in Irish golf folklore for many years. Golf at Lahinch dates back to 1892, and unpredictable winds and high dunes have made it a pillar of Irish golf since then.
In 1999, Martin Hawtree successfully re-developed the MacKenzie course, bringing it back to fame, as it now provided the modern player with severe challenges. The change of route of some holes has brought into play more panoramic views of the ocean, which increases the experience even more. Since then it has received a great reception, constantly ranking among the best links courses in the world. It also has two infamous blind holes, the ruins of Dough Castle, as well as a family of goats that roam freely across the land potentially covering your view.
The natural dunes that are around the field offer a fine edge for individual holes.
Lahinch enjoys a wonderful reputation worldwide for the caliber of its courses. It certainly does not disappoint, and it should be a course for all players.

The Lahinch Golf Course

WHERE TO STAY

VAUGHAN LODGE HOTEL
Located in an idyllic location on the shores of Liscanoor Bay, Vaughan Lodge is a small boutique hotel, owned by a family for 4 generations and a 45-minute drive from Shannon Airport.
This non-smoking hotel features a restaurant, a bar / lounge, and a business center. Free Wi-Fi is also available in public areas and free valet parking. The property also offers concierge services, a dry cleaning service and a laundry. The 22 rooms have well-thought-out touches like espresso machines and pillow menus, plus free Wi-Fi, free cable Internet, and flat-screen TVs with digital channels. Other services available to guests include Tempur-Pedic beds, iPod docking stations and room service.
Vaughan Lodge Hotel offers 22 accommodations with an iPod docking station and a laptop safe. Tempur-Pedic beds feature Italian Frette sheets and high quality linens. A pillow menu is available. 42 cm flat screen television with digital channels. The bathrooms are equipped with a shower / bathtub, toiletries and a hairdryer.
Guests can surf the web using complimentary wired and wireless Internet access. Services for business people include desk, free newspapers and telephone. In addition, the rooms include an espresso machine and free mineral water. Cleaning service is provided every day.
The hotel offers a restaurant. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Guests of this 4-star establishment have access to a business center.
Cable and wireless Internet access is free. This business hotel also offers a library, tour or ticket assistance and multilingual staff. Valet parking at the hotel and valet parking are free.
The Vaughan Lodge Hotel is a smoke free property.

ATLANTIC HOTEL
The family-run Atlantic Hotel enjoys a perfect seaside location and offers comfortable accommodation a 2-minute walk from the picturesque Lahinch Beach. The Lahinch Championship golf course is a 5-minute walk away.
This non-smoking hotel features a restaurant, a bar / lounge and a 24-hour front desk. Free Wi-Fi is also available in public areas and parking without free valet parking. The property also offers tour or ticket assistance, a fireplace in the lobby and a safe at the reception. All 13 rooms offer free Wi-Fi, room service and LCD television with digital channels. Guests will also find coffee makers, hair dryers and telephones.
Atlantic Hotel offers 13 accommodations with coffee / tea makers and hair dryers. LCD television with digital channels.
The bathrooms are equipped with a shower / bathtub and toiletries. Guests can browse the web using complimentary wireless Internet access. Maid service is offered daily and an iron and ironing board can be requested.
The hotel offers a restaurant. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Public areas are furnished with complimentary wireless Internet access. This Lahinch hotel also offers tour or ticket assistance, a lobby with a fireplace and room service during limited hours. Free self parking available on site.
Atlantic Hotel is a smoke free property.

LEHINCH LODGE
Lehinch Lodge is a family-run 3-star hostel located just a 5-minute walk from the beach and Lahinch Golf Club. It offers rooms with views of the golf course, free Wi-Fi in public areas and free parking.
In this non-smoking hostel you will find tour and ticket assistance, a lobby with a fireplace and free self parking. All 16 rooms offer free Wi-Fi, coffee and tea making facilities and television with digital channels. Other services available to guests include a hairdryer, shower and desk.
Lehinch Lodge – Guest House offers 16 accommodations with coffee / tea makers and hair dryers. TVs with digital channels.
Bathrooms include showers and complimentary toiletries. This Lahinch hostel offers free Wi-Fi. Cleaning service is provided every day.
Lehinch Lodge – Guest House offers services such as tour or ticket assistance and a lobby with a fireplace. Public areas are furnished with complimentary wireless Internet access. Valet parking is free.
Lehinch Lodge – Guest House is a smoke free property.

SHAMROCK INN HOTEL
In the heart of the picturesque Lahinch, the Shamrock Inn Hotel offers comfortable rooms and a cozy restaurant. The local beaches and the beautiful coast of Clare are a short walk away.
This non-smoking hotel features a restaurant, a bar / lounge, and tour or ticket assistance. Free full breakfast, free Wi-Fi in public areas and parking without free valet parking are also available. The 10 rooms offer free Wi-Fi, room service and television. Guests will also find coffee makers, hair dryers and showers.
Shamrock Inn Hotel offers 10 accommodations with coffee / tea makers and hair dryers. Guests can browse the web using free wireless Internet access. Bathrooms include showers and complimentary toiletries. Maid service is offered daily and an iron and ironing board can be requested.
The hotel offers a restaurant. Bar/lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Guests can enjoy a free breakfast each morning. Public areas are furnished with complimentary wireless Internet access.
This Lahinch hotel also offers tour or ticket assistance and room service during limited hours. Valet parking is free.
Free full breakfast available every day from 8:00 a.m. at 10:00 a.m.

royal-portrush-golf-club-the-finest-links-course-in-northern-ireland

royal-portrush-golf-club-the-finest-links-course-in-northern-ireland

Real Portrush

Royal Portrush is a golf club of great importance. Located near the northernmost point of Ireland, it consists of two championship golf courses. The views over the North Atlantic of Scotland and Donegal are glorious, but golf really is the highlight here. He has regularly hosted the Irish Open, most recently in 2012, when Ryder Cup star Jamie Donaldson emerged triumphant.

The best known course is Dunluce Links, which has been rated as the number 12 golf course in the world by Golf Magazine in recent times. It would be difficult to find a rude one that is more challenging than here, nor one that punishes careless starting punches with such force. Find the fairway and you will find the greens, but therein lies another proof of your skills. The greens are as difficult to judge as anywhere else, but with the right eyes you can find what you need.
The Valley Links is what you can expect. Played among the dunes ahead, the rough is not easier here. Consecutive features holes present a real test of your skills. The 336-yard par four yard sounds short, but the green is full of dunes and bunkers on three sides for protection. Follow that with a three-pair of 237 yards on a partially unseen green, and you will have had real proof of your temper.
Royal Portrush’s stature continues to increase, and it is not largely thanks to its top local winners, Graeme McDowell and Darren Clarke.

Royal Portrush Golf Club,

Læs videre for meget mere Golf i Irland

WHERE TO STAY

PORTRUSH SEAVIEW APARTMENTS
Portrush Seaview Apartments is a 4 bedroom independent penthouse overlooking East Strand. The property is a 2-minute walk from the Royal Portrush Golf Course. There are several bars, restaurants and supermarkets in the surroundings.
The establishment has 3 double rooms and one single room, parking and free Wi-Fi. There is a seating area and a lovely balcony where guests can enjoy the sea view. The two private bathrooms include shower and bathtub.
The kitchen is fully equipped with microwave, fridge and freezer, oven, washer and dryer.
The Old Bushmills Distillery is 9.7 km away and the Giant’s Causeway is 12.1 km away. and the Carrick-a-Rede rope bridge is 30-minute drive. Barry’s Amusements is 10-minute walk from the property and Dunluce Castle is 4.8 km away. Belfast International Airport is 74 km away.
Portrush Seaview Apartments is perfect for a relaxing family vacation.

GOLFLINKS HOTEL
Golflinks Hotel is located a 10-minute walk from the Royal Portrush Golf Club and offers rooms in Portrush. This hotel offers a 24-hour reception and room service. Guests can have a drink at the bar and there is a disco on site on Wednesdays and Saturdays at night.
This hotel offers 2 restaurants, a disco and 2 bars with lounge. Free Wi-Fi is also available in public areas and parking without free valet parking. Other facilities include a cafeteria, coffee or tea in public areas and 24-hour reception service. All 24 rooms offer free Wi-Fi, room service and satellite television. Guests will also find coffee makers, hair dryers and showers.
Golflinks Hotel offers 24 accommodations with coffee / tea makers and hair dryers. Satellite television is provided.
Bathrooms include showers and complimentary toiletries. This Portrush hotel offers free Wi-Fi access. Maid service is offered daily and an iron and ironing board can be requested.
Guests can eat in one of the 2 restaurants of this hotel and have coffee in the cafeteria. Guests can relax with a drink in one of the hotel’s 2 lounge bars. Wireless Internet access is free. This business hotel also offers a disco, coffee or tea in public areas and room service.
Parking is free.
The hotel is 3.1 km from Dunluce Castle and 2.4 km from Waterworld. The nearest airport is Derry City Airport, 38 km from Golflinks Hotel.

STRAND VIEW HOUSE PORTRUSH
Strand View House Portrush offers sea views and accommodation with a patio and kettle about 5 km from Dunluce Castle. The property, 1.1 km from Waterworld, offers a terrace and free WiFi.
The Strand House has a living room with a flat-screen TV, three double bedrooms, a fully equipped kitchen and three bathrooms. The holiday home includes free parking and an outdoor space. Guests can access the Portstewart Strand, the Portstewart Golf Club and the city and the promenade with its bars and restaurants a short walk away. The main attractions in the area, such as Portrush, Giant’s Causeway and Duncluce Castle are a short drive away. This property also has one of the best rated locations in Portstewart! Guests are happier about it compared to other properties in the area. This property is also rated for the best value in Portstewart!
The accommodations in this vacation home offer video game consoles and coffee and tea makers. Accommodations offer separate living rooms. The kitchens offer a refrigerator, hob, microwave and separate dining room. The bathrooms are equipped with shower and hairdryer.
This holiday home offers a garden and limousine or car service.
This vacation home is a smoke free property.

CLOUGHORR ESTATE PORTRUSH
Cloughorr Estate Portrush offers views of the garden and accommodation with a patio and kettle about 8 km from Dunluce Castle. This house features a garden, barbecue facilities, free Wi-Fi and free private parking.
The house has 8 bedrooms, a flat-screen TV with satellite channels, a kitchen equipped with a dishwasher and microwave, a washing machine and 4 bathrooms with a shower. For convenience, the property can provide towels and bed linen for a fee.
Waterworld is 3.6 km from the holiday home. The nearest airport is Derry City Airport, 45 km from Cloughorr Estate Portrush.

the island golf club, Lahinch golf course , Golf i Irland

the island golf club, Lahinch golf course , Golf i Irland

The Island Club

The Island Golf Club is one of the great golf delights of Ireland. Located on the edge of the east coast of Fingal, County Dublin, this superlative link golf course is a classic. The rugged terrain is dominated by huge sand dunes and generally has a healthy swirling wind. The course is in the middle of an impressive landscape, with Donabate Beach, the Broadmeadow Estuary and the Irish Sea surrounding it everywhere.
Enter the golf course and you will find a great selection of holes. It will begin in “Partridge Hollow”, as the first hole is known. It is not the most difficult hole you will face, but the route is beautiful. You drive through the cavern protected by twenty-five-foot dunes and glimpse the sea on your walk to the green. The characteristic hole comes in par thirteenth, with the name “Broadmeadow”. Conservatives will lie down and find themselves in a recoverable position near the green. The most daring player will go through the green in one, but runs the risk of finding the beach and a possible ghost.
This is a wonderful link course that no player should miss. Its popularity is inextricably linked to the tremendous environment on which the course is based. It is a jewel in the Dublin golf circuit.

The Island Golf Club

Se flere forslag til Golf i Irland nedenfor.

Golf i Irland, where to stay near the Island Club

MALDRON HOTEL PEARSE STREET
The Maldron Hotel Pearse Street is perfectly located in the heart of Dublin, just a 5-minute walk from the nearest train station. The hotel has spacious and bright rooms with private bathrooms, in addition to being located near the best and largest sports centers and tourist attractions in the city.
Conveniently located in the heart of Dublin, The Maldron Pearse Hotel offers comfort and an excellent location. With 101 luxurious rooms, it provides the perfect balance of relaxation while exuding a personal touch.
With a luxurious restaurant specializing in traditional Irish food and a traditional Irish pub, The Pearse Hotel Dublin focuses on offering local delicacies of the highest quality. 24-hour room service, a fully equipped gym, secure parking and fantastic service ensure you receive a warm welcome backed by the quality Maldron has made famous.
This is a great place to enjoy Dublin’s delights and local golf.

SANDYHILLS BED AND BREAKFAST
Bag of bags
Just a 5-minute walk from the beach, this 4-star B&B offers spacious and modern rooms. Sandyhills serves hearty home cooking and is only a 20-minute drive from Dublin Airport.
The rooms at Sandyhills B&B are bright and feature natural wood furniture and a private bathroom with a high-pressure shower and a hairdryer. The rooms have free Wi-Fi and TV.
Breakfast is served every day in the bright and elegant dining room, and freshly cooked to order.
Dublin is a 30-minute drive from Sandyhills B&B, or 25 minutes by suburban train. Free parking available.

HILTON DUBLIN
The Hilton Dublin is an elegant 4-star hotel overlooking the historic Grand Canal. With 189 rooms, each beautifully furnished and carefully designed, you are assured of a good night’s sleep at the Hilton Dublin. Although in the heart of the city, the peaceful views over the Grand Canal from many of the rooms will make you feel relaxed, refreshed and ready for next day. The hotel’s Waterfront restaurant offers a wide variety of food, influenced by the best of Irish cuisine, and the Champions Sports Bar is a lively place, popular with both residents and residents of Dublin. Not far from Hilton Dublin is the world famous Temple Bar, an area where coffee shops, bars and restaurants line the streets to attract it with its good atmosphere.

GRAND HOTEL MALAHIDE
Located just 16 km from the center of Dublin, The Grand Hotel Malahide is located on the coast, in the picturesque city of Malahide. Only 15 minutes from Dublin International Airport and 5 minutes from the M50, you can easily access many of the surrounding fields. The rooms facing the front have fantastic views of the estuary towards The Island Golf Club and Corballis Links. With many restaurants and pubs nearby, you will have many options to explore the local area.

County Louth

County Louth Golf Course Ireland

Golf i Irland. County Louth Golf Club. Golf i Irland at its finest

County Louth is one of the best-kept secrets of Irish golf. Sometimes also known as Baltray, this has to be one of the most pleasant links in Ireland and, without a doubt, represents an excellent value. There is no weak hole in the course and some of the holes deserve greatness. ”
The course is presented in two loops covering about 190 acres without two holes in the same direction. The only exception is days 12 and 13 that run along the sea. It speaks very well by the design that there are only fifty bunkers in the defenses of the field, the rest deals with the natural terrain. The 14th hole is considered the characteristic hole, a short four pair that measures only 332 yards, can drive to the green and end up taking six or more, wondering what it was that really made it wrong. This Louth County Golf Club has the tradition of hosting important national and international events.

Interesting Stats:

No. 6 in Ireland 2019 – Irish Golfer Magazine
No. 8 in Ireland – Golf Digest 2019
No. 9 in Ireland IrishCentral.com.
No. 1 Links course of the year IGTOA 2017

County Louth Golf Club

Flere forslag til golf i Irland herunder

Where to stay near County Louth Club

FOUR SEASONS HOTEL, SPA AND LEISURE CLUB
The Four Seasons Hotel overlooks the Cooley Peninsula, with beautiful views of the Cooley Mountains and Carlingford Lough. The hotel is an hour’s drive from Dublin and Belfast.
The Four Seasons Hotel has extensive leisure facilities, including a hot tub, sauna, steam room, modern gym, 18 m pool and children’s pool.
Lough Lounge is a relaxing space for dinner, with stunning views of the Lough and Cooley Mountains.
Guests can enjoy the Luxe spa, which offers a variety of treatments and packages, including stone facials and full body massages.
All comfortable and well furnished rooms have private bathroom and TV. Free Wi-Fi and free parking available at the hotel.
Local leisure activities include golf, horse riding and hiking amidst the beautiful landscape.

 

ARDEN ACCOMMODATION
Located in Baltray, 6 km from Drogheda, Arden Accommodation offers well-equipped accommodation with free Wi-Fi. The property is 8 km from Sonairte Ecology Center and 9 km from Monasterboice.
This non-smoking bed and breakfast has a beach bar, a TV in common areas and free breakfast. Parking without valet is free. All 5 rooms offer free Wi-Fi and an electric kettle.
Arden B&B offers 5 accommodations. Guests can browse the web using complimentary wireless Internet access. The bathrooms include a bath and shower. Cleaning service is provided every day.
There is a beach bar where guests can relax with a drink. A complimentary breakfast is offered every morning. On-site parking is free. A total renovation of this property was completed in March 2017.
Arden B&B is a smoke free property.

FLYNNS OF TERMONFECKIN
Flynns of Termonfeckin Boutique Hotel is located on the banks of the Ballywater River, a 10-minute walk from the beach and a 5-minute drive from Drogheda. This historic 19th-century building offers luxury accommodation. Free parking is available on site.
The room overlooks the courtyard or the river and a private bathroom with a shower and bathtub. All rooms have flat screen TV and telephone. A full Irish breakfast is prepared to order and served in the restaurant overlooking the Ballywater River.
Flynns of Termonfeckin Boutique Hotel is an excellent location for those exploring the region surrounding Drogheda and Dundalk. For golf lovers, the challenging golf courses of Seapoint Golf Club and County Louth Golf Club in Baltray are within easy reach. Dublin Airport is 25 minutes away by car.
Flynns of Termonfeckin has a terrace, a garden and a picnic area. A computer station is located on the site and wireless Internet access is free. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. On-site parking is free.
Flynns of Termonfeckin is a smoke free property.

BALLYMASCANLON HOUSE HOTEL
The family-run Ballymascanlon House Hotel is located in Dundalk, 130 acres of green areas. It has an 18-hole golf course and a health club, as well as a sauna, indoor pool and hot tub.
Overlooking the historic estate, the individually designed rooms are located inside the impressive Victorian house. The spacious rooms with bathroom have free Wi-Fi, which is available in all areas.
In the morning, the Ballymascanlon serves a full Irish breakfast in the elegant dining rooms. The hotel also serves classic meals for lunch and dinner, along with an extensive wine list. The attentive room service is available 24 hours a day.
Packed with history, the estate’s grounds house the 4,000-year-old Proleek Stone and offer ample free private parking. Surrounded by national forests and mountain ranges, the Ballymascanlon House Hotel is located between Dublin and Belfast.
Ballymascanlon House Hotel has a golf course and outdoor tennis courts. Wireless Internet access is free. This Dundalk hotel also features a terrace, a garden and laundry facilities. On-site parking is free.

Ballyliffin_Golf_Club

Ballyliffin Golf Club Ireland

Ballyliffin Golf Club

Ballyliffin Golf Club is actually two outstanding championship links on the North Atlantic coast. It is the northernmost golf resort in Ireland and is located on the Inishowen Peninsula, in the north of Donegal, just 40 kilometers from the city of Derry. The 36-hole complex in Ballyliffin stands out for its challenging opening of three pairs and its bunker riveted bunkers and is ranked among the best link courses in the world, while having the warmest welcome in golf.
The course has a long history and slowly developed over many years to give golfers the greatest possible enjoyment, eventually in 1973 the eighteen holes of the course were at stake. The Old Links optimizes the glory of its natural terrain, creating an immensely enjoyable challenge for all golfers. The work was recently done by architect Nick Faldo, a movement that has only served to strengthen The Old Links course and has been well received by visitors and members alike.

Ballyliffin Golf Club 

Where to stay near Ballyliffin Golf Club

ROE PARK
One of the main golf and spa resorts in Northern Ireland. Overlooking its own 18-hole golf course and located amidst the beautiful surroundings of the Roe Valley Country Park, this 4-star luxury hotel features a selection of two quality restaurants and 118 elegant en-suite rooms that combine the charm of a country house with luxuries and modern comforts.
According to the elegance of the traditional country house, all our rooms and suites have been beautifully decorated to complement the original building and offer fabulous views of the golf course or the courtyard garden.
Together, they provide the perfect environment to relax after a busy day visiting the sites of Causeway Coast or the nearby historic city of Derry-Londonderry, playing some holes in some of the best golf courses in Northern Ireland, enjoying the facilities of leisure or pampering in our Elemis Spa.

Ballyliffin hotel and Lodge

Ballyliffin hotel and Lodge

BALLYLIFFIN LODGE, HOTEL & SPA
Located on its own two-and-a-half-acre lot within the town of Ballyliffin, this fantastic hotel has stunning panoramic views of Malin Head and the Inishowen coast. Only two wedges of sand are the two incredible golf courses at the Ballyliffin Golf Club and each of the 40 rooms is elegantly furnished with a series of original works of art that adorn the walls to make your stay a little more special . The main dining experience is at the Holly Tree gourmet restaurant, which serves delicious cuisine at breakfast and dinner along with excellent views. The bar is decorated like a traditional Irish pub should be and offers high quality food in a less formal setting. Wonderful leisure facilities are offered, including a gym, an aerobics studio and a health and beauty spa with seven treatment rooms to meet all your needs.

MOUNT ERRIGAL HOTEL
The Mount Errigal Hotel is a high-end three-star hotel located on the outskirts of the vibrant Letterkenny. Offering guests superior accommodation and service, the Mount Errigal hotel offers 139 rooms, 9 conference and meeting rooms, 2 banquet suites and leisure facilities consisting of a 20-meter pool, sauna, jacuzzi and fully equipped gym .
Offering a range of rooms from standard doubles, doubles, family, executive doubles, superior doubles and luxury suites, you are guaranteed to find accommodation that fits your budget. We offer two exquisite dining options, from relaxed dinners in our Café Boulevard to elegant dinners in our Heat. The Mount Errigal Hotel is a high-end three-star hotel located on the outskirts of the vibrant Letterkenny. Offering guests superior accommodation and service, the Mount Errigal hotel offers 139 rooms, 9 conference and meeting rooms, 2 banquet suites and leisure facilities including a 20-meter swimming pool, sauna, jacuzzi and fully equipped gym.
Offering a range of rooms from standard doubles, doubles, family, executive doubles, superior doubles and luxury suites, you are guaranteed to find accommodation that fits your budget. We offer two options of exquisite meals, from relaxed meals in our Café Boulevard to elegant meals in our Heather restaurant.

THE RED DOOR COTTAGE
Renowned for its relaxed restaurants, intimate weddings, luxury accommodations and breathtaking views, The Red Door Country House is located on a 4-acre site overlooking Lough Swilly in Inishowen, Co. Donegal in northwestern Ireland.
Located between Derry and Buncrana, along the Wild Atlantic Way, the cottage is easily accessible by car.
Built in 1789, the tradition of a country house today is intelligently combined with contemporary luxury and style. Beyond the landscaped environment there are gardens of vegetables and herbs that provide the restaurant with delicious fresh ingredients.
The Red Door Country House stands proudly on the shores of Lake Swilly in Inishowen, County Donegal. This entrance to the sea became famous for the anthem “Amazing Grace” written in 1700 by John Newton. Newton was a slave ship captain who had a spiritual epiphany after finding refuge from an Atlantic storm in Lough Swilly and later became a cleric in the Church of England.

The European Club Ireland

The European Club Ireland

European Golf Club

The European Golf Club is located in Brittas Bay, County Wicklow, in the sunny southeast of Ireland. It is a club that establishes its own path, with a route of more than 7000 yards. That is accompanied by the non-traditional holes of the 19th and 20th centuries, but these whims are a large part of what makes the European Club such a famous part of Irish golf.
A central element of The European Club’s appeal is the quality of the holes offered. It is home to some of the best individual holes anywhere, as reviews often testify. The exciting land of dunes and the views of the Irish Sea are found in almost every hole, and add greatly to the design. The seventh hole is one of the most appreciated par fours in the world. A powerful straight unit will see it well seated, but the sandy dunes are on the right, with a rough thickness on the left. Your approach should be a good blow, an aspect of your game that will be tested throughout the course. If you go by plane, you might end up looking for your ball on the golden sand beach behind the green.

The European Golf Club

Where to stay near European Golf Club

TALBOT HOTEL WEXFORD
Overlooking Wexford Harbor, the Talbot Hotel features local art and features an indoor pool and hot tub. The property offers free parking and the Wexford Golf Club is just a 5-minute drive away. Fresh local products are served in the Oyster Lane restaurant. Guests can enjoy an informal lunch or an evening drink at the hotel’s Ballast Bank Bar and Grill. Wexford Harbor and its ferry connections to South Wales are less than a 20-minute drive from the Talbot Hotel Wexford. The center of Wexford with its train station is a 10-minute walk away. All the rooms are air conditioned and include tea and coffee making facilities. Some rooms have views of the Slaney River.

FERRYCARRIG HOTEL
Overlooking the impressive Slaney River estuary, the Ferrycarrig Hotel is 4.8 km from Wexford and offers rooms with panoramic river views. Guests can enjoy the health club with a 20-meter (65-foot) pool, while the city of Wexford is only a 7-minute drive away. The spacious and bright Reeds restaurant overlooks the river and serves Irish and international cuisine. The award-winning Dry Docks Bar has an extensive bar food menu, an outdoor terrace area and live entertainment on weekends. The Active Health & Fitness Club includes a hot tub, steam room and sauna. There is a modern gym and a variety of treatments available at the Beauty Lodge. Ferrycarrig’s spacious rooms have a flat-screen satellite TV and desk. The rooms have a private bathroom with slippers and a hairdryer. There is free Wi-Fi in the public areas of Ferrycarrig, and there is free parking at the hotel. Guests can enjoy complimentary morning newspapers at the hotel.

GOLF COURSE RATHASPECK MANOR COUNTRY HOME B&B & PAR 3
Rathaspeck Manor Country Home B&B is a 300-year-old Georgian-style house, located on private and mature grounds and surrounded by its own par 3 golf course. Free Wi-Fi and free private parking available to all guests. Rathaspeck’s rooms have a private bathroom, mineral water, bathrobes and slippers. A full Irish breakfast is available every morning for most months, as well as lighter options, such as smoked Irish salmon, fresh seasonal fruit and eggs. Guests can relax in the lounge, which houses an original Robert Adams fireplace, one of the few remaining in Ireland. Hook Lighthouse and the peninsula are 45 minutes away by car and offer guided tours. A 35-acre heritage trail can be explored in the Irish National Heritage Park, which is just 6 km from the B&B.
No pets allowed.

FAYTHE GUESTHOUSE
In an 18th-century building, the Faythe Guest family house is built on the grounds of an old castle. Offering rooms with private bathrooms, the Faythe offers delicious breakfasts. All rooms are well equipped and have satellite TV, hairdryer, telephone and tea and coffee making facilities. There is free Wi-Fi and some rooms have beautiful views of the harbor. Relax in the living room, which has been decorated in vintage style, with an open fireplace and a glass dome ceiling for added light. Free parking available at the Faythe. Wexford city center is a short walk and has many charming shops and restaurants. Faythe staff can always provide a good recommendation. The city of Wexford is a good base to reach Kilkenny Castle, Waterford Crystal and Hook Lighthouse. The ferry port of Rosslare for ferries to the United Kingdom / France is a 15-minute drive away.

Enniscrone Golf Club Ireland

Enniscrone Golf Club Ireland

Enniscrone Golf Club

Enniscrone Golf Club is a sumptuous liaison camp in Sligo County. Sitting on the shores of Killala Bay, it is right at the mouth of the Moy River estuary. It was originally designed by the famous Irish architect Eddie Hackett, which gave him instant credibility in the golf community. The addition of more holes over the years has solidified its position, and Enniscrone stands out as one of the gems of the west coast.
The course presented is known as “Las Dunas” due to the outstanding natural dunes found throughout the area. They are believed to be among the most impressive in Europe, and it can be seen that they run along the perimeter of most holes. This mountainous natural climate makes it an ideal setting for a link golf course.
The duel between the player and the course starts from the beginning, with a dogleg test shot from the first tee. The second street is extremely narrow, making it a difficult shot for players of all sizes. However, it is a pair five, so if you can find that street, a low score is probably your reward. Holes three and four are par three and five respectively, so there is an opportunity for a good start, if you can negotiate the dunes. The twelfth hole, known as “Cnoc na gCorp”, is another daring dogleg hit, but it was played in a magnificent setting, surrounded by mounds of dunes and long straw grass. The last four holes are equally surprising, as they show the variety of images in Enniscrone while playing towards the Atlantic Ocean.

Enniscrone Golf Club

Where to stay near Enniscrone Golf Club

GOLF HOTEL DIAMOND COAST HOTEL
Located in the spectacular Enniscrone region, Killala Bay, Sligo, this luxurious new hotel overlooks the impressive Enniscrone championship golf course and 5 km from golden beaches and dune lands.
The position of the Costa del Diamante, a few steps from the beach, is ideal for enjoying a variety of water sports, swimming and long walks. The surroundings are also perfect for all country activities, from cycling to hiking.
Ensuring a comfortable stay in an elegant and luxurious environment, the Diamond Coast hotel has 98 well-appointed rooms, excellent cuisine in the Coral restaurant and the relaxing Stir Bar & Bistro.

WATERFRONT HOUSE & RESTAURANT
In addition to a water park (for a fee), this non-smoking inn features a restaurant and a bar / lounge. Free Wi-Fi is also available in public areas and parking without free valet parking. Other amenities include coffee shop, Turkish bath and coffee or tea in public areas. The 16 individually decorated rooms offer free Wi-Fi, free wired internet and room service. Other services available to guests include a television, high quality bedding and a coffee maker.
Waterfront House & Restaurant offers 16 accommodations with free mineral water and coffee and tea makers. These accommodations with different decorations include a desk. Guests can surf the web using complimentary wired and wireless Internet access. The bathrooms are equipped with a shower / bathtub, toiletries and a hairdryer. Rooms also include irons and ironing boards and blackout curtains. Housekeeping is offered daily and refrigerators can be requested.
In addition to a water park (for a fee), Waterfront House & Restaurant features a water slide and Turkish bath. The inn offers a restaurant and a cafeteria. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Public areas are equipped with complimentary wireless and wired Internet access.
This beach inn also has a terrace, tour or ticket assistance and a garden. Guests can use the indoor pool and gym on an associated property. Valet parking is free. The property may grant extended parking privileges to guests after check-out (surcharge).
Waterfront House & Restaurant is a smoke free property.
Leisure and recreation services at this inn include a water park (for a fee) and a Turkish bath.

THE OLD DEANERY
Guests of this beach hut will appreciate the hotel’s convenient amenities, such as grills and picnic areas. The 8 accommodations have 3 bedrooms and have free Wi-Fi. Guests can enjoy fireplaces, and other standard amenities include kitchens with refrigerators and ovens. Limited cleaning available.
The Old Deanery Holiday Cottages offers 8 accommodations with fireplaces and washers / dryers. Accommodations offer separate living rooms. The rooms in this 3.5-star cabin have a kitchen with a large fridge / freezer, hob, microwave and separate dining room. The bathrooms are furnished with shower / bathtub and hairdryer.
Guests can surf the web using free wireless Internet access. Flat screen TV with satellite channels and DVD player. Rooms also include coffee and tea makers and irons and ironing boards. The cleaning service is provided on a limited basis.
The Old Deanery Holiday Cottages offers services such as tour or ticket assistance, barbecue grills and a picnic area. Public areas are equipped with complimentary wireless Internet access. Valet parking is free.

CAWLEY’S GUESTHOUSE
In addition to a restaurant, this non-smoking guest house features a bar / lounge and a meeting room. Free Wi-Fi is also available in public areas and parking without free valet parking. In addition, the establishment has multilingual staff, a garden and barbecue grills. The 14 rooms offer free Wi-Fi.
Cawley’s Guesthouse offers 14 accommodations. This Tubbercurry hostel offers free Wi-Fi access.
The hostel offers a restaurant. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Public areas are equipped with complimentary wireless Internet access. This Tubbercurry hostel also has a terrace, barbecue grills and multilingual staff. Valet parking is free.
Cawley’s Guesthouse is a smoke free property.

Waterville_Links

Waterville golf course, Links

WATERVILLE GOLF
For those looking for a golf course with top-notch links in Ireland, look no further than the Waterville golf course. Lying in situ in the radiant Ring of Kerry, Waterville is immersed in Irish mythology. The origins of the course date from 1889 and are imbued with a sense of prestige and presence.
The course was assembled by the legendary Irish architect Eddie Hackett, who has had a wonderful contribution in so many golf courses. It is a typical Hackett design, as it presents different challenges in each hole, with a culminating finish ahead. The seventeenth hole is probably the best known in the field. The tee for this par three hole is 250 feet above sea level, giving customers the opportunity to contemplate the splendid beaches that surround the countryside and beyond the Atlantic.

Waterville_Links, Ireland Tiger Woods

Waterville_Links, Ireland Tiger Woods

With the game in the Ring of Kerry, a player could not wish for a more pleasant place for a round of golf. The eleventh pair five is another incredible hole. This 500-yard pit is played between large dunes with flourishing straw grass on each side. The stillness that people find when walking on the street is unparalleled anywhere else. It is properly called “Tranquility.” The eleventh hole is “the most beautiful and satisfying pair five of all”.
Waterville is truly a first class golf course. With the caliber, of course, combined with the incomparable sights and sounds, Waterville promises an unforgettable experience. The amazing views of the seventeenth will only make your trip extraordinary.

Waterville Golf Club

Where to stay near Waterville Golf Club

THE SMUGGLERS INN
Beach hotel with free breakfast and restaurant.
This non-smoking hotel features a restaurant, a bar/lounge, and wedding services. Free full breakfast, free Wi-Fi in public areas and parking without free valet parking are also available. Other amenities include a garden. All 13 rooms offer free Wi-Fi, coffee and tea making facilities and TV.
The Smugglers Inn offers 13 accommodations with coffee / tea makers and hair dryers. This Waterville hotel offers free Wi-Fi access. Bathrooms include bathtubs or showers.
The hotel offers a restaurant. Bar / lounge is located within the premises, where guests can relax with a drink. Guests can enjoy a free breakfast. Wireless Internet access is free.
The Smugglers Inn is a smoke free property.

BUTLER’S ARMS
The Butler Arms is directly across from the beach at Ballinskelligs Bay, Waterville. The hotel overlooks the Atlantic Ocean and offers spacious rooms, a seafood restaurant and free parking.
The rooms at The Butler Arms Hotel have a private bathroom with a bath and shower. The rooms also feature satellite TV and seating areas.
A sumptuous traditional Irish breakfast is served every morning. The restaurant has a varied menu and daily fish specialties using the catch of the day. A traditional bar menu is offered at the Fisherman’s Bar.
The Butlers Arms was one of Charlie Chaplin’s favorite vacation destinations. Enjoy a drink in the lounge where Chaplin’s photos decorate the walls.
Waterville Golf Links and Skellig Bay Golf Course are less than 5 minutes’ drive from the hotel. Salmon and marine trout fishing is available at Lough Currane in Waterville.

WATERVILLE HOLIDAY HOMES
Waterville Holiday Homes is located 600 meters from Waterville Beach, and offers a patio, garden and free WiFi.
This house is equipped with 4 bedrooms, a kitchen with a dishwasher and a microwave, a TV, a seating are and a bathroom.
There is a terrace available at the hotel and you can play golf very close to the holiday home.
Reenroe Beach is 2.7 km from this hotel. The nearest airport is Kerry Airport, 79 km from the accommodation.

THE OLD CABLE HISTORIC HOUSE
The Old Cable Historic House is located in the city center and next to the ocean. The history of Waterville Cable Station Exhibition and Derrynane House are cultural highlights, and some of the area’s activities can be experienced at Skellig Bay Golf Club and Waterville Golf Links.
Guests of this hostel on the beach will appreciate convenient on-site amenities, such as limousine / car service and complimentary wireless Internet access. The 10 soundproofed rooms have free Wi-Fi and double-padded beds. Guests can enjoy fireplaces, and other standard amenities include dining areas, room service, and Egyptian cotton sheets.
The Old Cable Historic House offers 10 air-conditioned accommodations with fireplaces. Accommodations offer separate dining rooms. Select Comfort beds feature Egyptian cotton sheets. Guests can browse the web using complimentary wireless Internet access. The bathrooms include showers.
Dining options at the pension include a restaurant, cafeteria and snack bar or deli. Public areas are furnished with complimentary wireless Internet access. As a paid service, the property offers an airport shuttle service (on request) and a commuter transportation service. This beach hostel also offers a terrace, tour or ticket assistance and multilingual staff. Concierge services and limousine or car service can be provided. Limited parking at the courtesy location is available upon arrival.
The Old Cable Historic House has specific areas for smoking.

Golf i Irland er en meget længere historie! Vi kommer tilbage med flere golfbaner i Irland og golfoplevelser!

Irish Open 2023 skal spilles på K Clubs bane!

Irish Open 2023 skal spilles på K Clubs bane!

 

Flere rejsetips til Irland

Rejsen til Irland

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler