Golf i Sverige lokker danskerne til de skønne baner

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Golf i Sverige er kæmpestort, så stort som skiløb?

Golf i Sverige er for os danskere en af de mest benyttede smutture til de pragtfulde svenske baner og en korv, hotdog,  efter hul 9. Det burde være obligatorisk på enhver respektabel golfbane. 

For de fleste er golf i Sverige det samme som golf i Skåne, og de fleste danske golfspillere kan nævne nogle af banerne som Barsebäck. oG Mange af dem løber på ski også

Skiferie i Sverige

Vi lægger golfudstyret i bagagerummet, kører en tur over Øresundsbron og får en stor golfdag eller weekend i Sverige.

Golf i Sverige
Golf i Sverige

Hvorfor er golf så stort i Skåne?

Regionen har nogle af Europas flotteste golfanlæg, der både inkluderer links-, park- og skovbaner og flere af anlæggene har arrangeret store internationale turneringer som Solheim Cup og European Tour adskillige gange. 

Det milde klima og ofte sandet jord skærmet af høje fyrretræer, og det høje golfbanepleje niveau giver desuden mulighed for, at mange af banerne kan holde åbent næsten hele året rundt.

Skåne er også en kontrastfuld region med stor mangfoldighed, når det kommer til naturoplevelser, mad og kultur. Hvad med at kombinere golfferien med en cykeltur i et bølget, grønt terræn på Österlen og derefter en herskabelig nattesøvn på et af Skånes flotte slotte?

Udvalgte golfbaner i Sverige

Falsterbo Golfklub ligger i det sydvestlige Sverige og er en af ​​landets ældste baner. Det tilbyder en betagende udsigt over havet og er en udfordrende, men retfærdig test af golf.

Falsterbo Golfclub
Falsterbo Golfclub

Ullna Golf & Country Club, lige uden for Stockholm, er en privat klub, men besøgende er velkomne. Banen ligger i et smukt parklandskab og har været vært for flere European Tour-begivenheder.

Ullna Golfclub, Stockholm
Ullna Golfclub, Stockholm

Bro Hof Slott Golf Club, vest for Stockholm, er en af ​​Sveriges nyeste baner. Den er designet af Robert Trent Jones Jr. og har været vært for European Challenge Tour og Solheim Cup.

Bro_Hof_Slott_Bro Golf course, Stockholm
Bro_Hof_Slott_Bro Golf course, Stockholm

Vasatorps Golfklub, nær Gøteborg, er en dejlig parkbane med modne træer langs fairways. Det er et populært valg for firmadage ud og besøge golfspillere. Der er ikke mindre end 54 huller, så måske tage en golf weekend på Vasatorp og nyd disse kvalificerede baner.

Vasatorp Golfclub Sverige
Vasatorp Golfclub Sverige

Djursholms Golfklub, også tæt på Stockholm, har to 18-hullers baner samt en 9-hullers par-3 bane. Østbanen anses for at være en af ​​de bedste i Sverige.

Djursholm Golfklub, Stockholm, Sverige
Djursholm Golfklub, Stockholm, Sverige

Sådan kommer du til Sverige

Hvis du leder efter en golfdestination, der byder på lidt af det hele og er meget nem at komme til, så bør Sverige være øverst på din liste. Kommer du fra Danmark har du Øresundsbron eller en færge fra Helsingør til Helsingborg. Eller du flyve til f.eks. Stockholm med f.eks. SAS

Rejser til Sverige, 10 skarpe bud på en dejlig ferie i store Sverige

Rejser til Sverige året rundt, 10 uforglemmelige rejseforslag

 

 

Kolarbybyn, Primitive living når det er bedst

Kolarbyn Eco-lodge

Oplev Sverige på så mange andre måder

Relaterede rejsetips

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler