Golfrejser til England. Back to the grass roots

Bedste golfrejser til England

Golfrejser til England er en klassiker inden for golfrejser: England alene har imponerende over 2,500 golfbaner, der dækker omkring 1,500 km2. Det er slet ikke let at vælge, hvilke der skal spilles på et golfbreak med 5-7 runder. Og så er der 2.493 baner tilbage. Det er bare stort. Planlægning af din golfferie over en kop kaffe er vist nødvendig? Så læs kun videre.

Langt de fleste af golfbaner i Storbritannien er omhyggeligt plejede, har en imponerende golfhistorie og vil med sikkerhed give dig en fremragende golfoplevelse enhver dag i sæsonen. Folk er høflige og hjælpsomme, og mange drikker gerne en pint Lager med dig efter runden.

Der er bare så mange smukke golfbaner i hele England, vi dækker nogle af de mest berømte til at begynde med. Golfspillere og turister kan vælge mellem en lang række golfbaner og planlægge deres golfferie i overensstemmelse hermed.
Så lad os komme igang og foreslå et udvalgt antal af de bedste golf  breaks i England, og vi tilføjer hoteller og kroer, så du bor i nærheden, steder, der er fremragende til prisen.

Golfbanerne tilbyder golfoplevelser i høj klasse, som giver ekstra værdi til din golf ferie. Alt hvad du skal gøre er at booke en golfbane og hotel ved hjælp af nedenstående links, og du vil bo under meget komfortable forhold, og oftere end ikke lige ved siden af ​​en pragtfuld golfbane.

Englands 100 bedste baner? Her er top 10

Du kan finde flere af banerne nedenfor på listen over Englands 100 bedste baner. Her er top 10 som Golf World ranker dem. Vi dækker de fleste af dem her. Læs videre og se hvor imponerende engelske golfbaner er.

 1. Royal Birkdale
 2. Sunningdale (old)
 3. Royal Lytham & St Annes
 4. Woodhall Spa (Hotchkin)
 5. Royal St Georges
 6. Walton Heath (old)
 7. Royal Liverpool
 8. Sunningdale (new)
 9. Ganton
 10. Saunton (East)

Sunningdale Golf Club

Sunningdale Golf Club er en populær golfbane beliggende i Sunningdale, Berkshire, cirka 30 minutters kørsel fra Londons centrum. Klubben har to baner: Old course og new course. Ret logisk. Golfklubben blev selv grundlagt i 1900 i et område af Chobham Common, der oprindeligt tilhørte St. John’s College, Cambridge. Banen er selvskreven på listen bedste “Golf breaks i England”.

Den gamle bane i Sunningdale er sandsynligvis det tætteste på golf perfektion, du lige kan komme i England, og det siger så ikke så lidt. Personalet i denne traditionelle klub er virkelig venlige, og caddierne er velinformerede og entusiastiske. Landskabet er smukt med grønne områder og vidunderlig udsigt med et rigt udvalg af træer, der ligger langs golfhullerne.

The Old Course er en af de bedste parkbaner i Storbritannien. Med mange muligheder for birdies er golfbanen et vidunderligt sted for en runde golf og har en speciel atmosfære omkring sig. Man  kunne klassificere den som lidt  kort i disse dage med langslående drivers, men det fjerner ikke den visuelle appel, som karakteriserer de bedste baner, og så nem er den altså heller ikke!

Det nye Sunningdale course er en par 70 bane og er lidt sværere end det gamle, med flere bunkers og tættere træer om banen. Der er dog mange, der  siger, at det er en hårdere golf test end den gamle bane.

Sunningdale er uden tvivl en af de mest prestigefyldte og ærværdige golfbaner i England.

Sunningdale Golf Club

Hvor kan man bo i nærheden af ​​Sunningdale Golf Club

Royal Berkshire

Royal Berkshire i Ascot:

Dette elegante landlige hotel ligger i en 15 hektar smuk park i hjertet af Berkshire-landskabet. Royal Berkshire er fuld af karakter og blev oprindeligt bygget i 1705 til Churchill-familien. Ja den familie med Winston Churchill.
Royal Berkshire har 63 værelser og en smuk blanding af traditionelle og moderne stilarter. Herregården inkluderer traditionelle værelser i enkelt stil, mens den nye fløj er helt moderne.
Med udsigt over haven er der en spændende ny restaurant, der serverer fremragende eksekveret mad i elegante omgivelser. Polo Bar and Lounge har en hyggelig pejs til at have en brandy ved siden af, eller en udendørs terrasse til at nyde lidt engelsk tradition med eftermiddagste.

Stoke Park
Den luksuriøse Stoke Park har 300 hektar smukke parker med boutique-værelser, en prisbelønnet restaurant og en overdådig spa. Hotellet ligger i Buckinghamshire-landskabet, 2 miles fra Slough. Det luksuriøse spa har også en swimmingpool, italiensk marmorbad og et skønhedscenter. Elegant dekoreret med antikviteter, kunstværker og håndlavede møbler, har værelserne på Stoke Park Hotel også store fladskærms-tv, så du kan følge med i den internationale golf-scene. Værelserne har også marmorbadeværelser og bløde badekåber. Der er også et motionscenter, tennisbaner med flere overflader og den imponerende 27-hullers Stoke Poges golfbane. Med 3 AA-rosetter, restauranten Stoke Park, serverer Humphry’s moderne britiske retter og fine vine. Der er også en autentisk italiensk restaurant og en juicebar, og den uformelle Orangery tilbyder morgenmad og eftermiddagste. Stoke Park er omgivet af historiske haver og søer, kun 15 minutters kørsel fra Windsor med dets berømte slot og racerbane. London Heathrow lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra.

Highclere Hotel

Dette familiedrevne hotel ligger i landlige Sunninghill, 1.6 km fra Ascot, 2 minutters gang fra butikker, restauranter og pubber. Heathrow lufthavn ligger kun 20 minutters kørsel fra Highclere Hotel. Hvert værelse har fladskærms-tv, eget badeværelse med bruser og te- og kaffefaciliteter.

Mange golfbaner ligger 10 minutters kørsel fra Highclere Hotel, inklusive den 18-hullers Sunningdale golfbane kun 2 miles fra ejendommen.

Donnington Valley Hotel and Spa

Donnington Valley Hotel har udsigt over en malerisk golfbane og et luksuriøst motionscenter og spa sammen med en prisbelønnet restaurant. Dens elegante værelser ligger i et smukt landskab, men kun 2 miles fra centrum af Newbury. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, gratis te og kaffe, værdiboks til bærbar computer og sengetøj i egyptisk bomuld. Alle marmorbadeværelser har hårtørrer, mens nogle også har badekåber og hjemmesko. Donnington Valley’s Spa har en 18-meters pool, et moderne fitnesscenter og et dansestudio. Ja why not. Gæsterne kan også slappe af i boblebadet, saunaen, dampbadet, aromaterapirummet eller i en af ​​de 7 behandlingssuiter. Vinpresserestauranten er berømt for sin vinkort med mere end 300 vine samt for sin varierede sæsonbetonede menu. Donnington Valley Golf Club ligger ved siden af ​​hotellet og tilbyder en udfordrende 18 hullers bane. Parkens stille kurs er indstillet mod det katalogiserede klubhus i klasse II.

Bedste golfrejser til England. Royal Birkdale Golf Course

Bedste golfrejser til England. Royal Birkdale Golf Course

Royal Birkdale Golf Club – i toppen over bedste golfrejserti England

Royal Birkdale er den næste top banen på listen Golf breaks i England og ligger i den smukke by Southport på den nordvestlige kyst af England, og mange ser denne imponerende region i landet som “golfhovedstaden i England”. Banen er anlagt i 1889 og flyttede til Southport 5 år senere.

Royal Birkdale Golf Club blev bygget på land genvundet fra havet.

Bedste golfrejser til England. . Royal Birkdale Golf Club

Bedste golfrejser til England. Royal Birkdale Golf Club

Ud over at tilvejebringe en imponerende ramme for det ypperlige golfspil er der også  masser  af ​​plads fra det ene hul til det næste i de magiske omgivelser, som altid får 5 ud af fem stjerner in golf course ratings.

Vegetation afhænger af årstiden mest og vejrforholdene. Royal Birkdale Golf Club kan ofte opleves som frodig, grøn og levende. Blanding mellem de meget høje klitter og skovpartier kræver forskellige slag. Kig i en retning, så ser du intet andet end græs og sandstrande; drej dig mod den anden side, så ser du dig selv mod en mur af tæt vegetation.

Royal Birkdale Golf Club har det sværeste åbningshul hul samt et særligt krævende finishhul. I det første passerer fairway til venstre ud over en bunker, der er skåret på siden af ​​landingsområdet og derefter til landingsområdet med bunkere på begge sider.

En række ændringer af banen blev foretaget af Hawtrees søn Fred Jr i 1960’erne. Faderen havde stor indflydelse på banens arkitektur. Sønnens mest markante arbejde var at tilføje det fantastiske Par tre 12. hul, som var en del af hans fars oprindelige plan, men ikke bygget på det tidspunkt på grund af utilstrækkelige midler. Han føjede også flere hundrede meter til layoutet ved at placere et par greens og tees og rådgav om fjernelse af et angiveligt langt par tre som hul 17. Utroligt fordi klubben mente, at et kort hul i slutningen af en turnering var uegnet. En tredje generation Hawtree, Fred Jrs søn Martin, hjalp senere klubben med at omforme og redesigne alle atten greens efter the Open (1991). Med mål for det rigtige slag, der ofte er skåret i kløfter mod klitterne og afskærmet mod vinden, er der nogle meget attraktive grønne steder her, som takket være opgraderingen nu er i fremragende form året rundt.

Royal Birkdale Golf Club

Hvor kan man bo i nærheden af ​​Royal Birkdale

The Stamford

Stamford-boutique-pensionatet ligger i hjertet af Southport, kun få minutters gang fra strandpromenaden, den berømte Lord Street Boulevard i Southport og konferencecentret.

Værelserne tilbyder lydløs luksuriøs ro; Smukt designet, rummelig og med high-end senge og puder. Badeværelset leveres som standard i alle vores værelser på The Stamford.

For golfgæster, Stamford tilbyder individuelle golfskabe og  tørretumbler i et sikkert kælderområde.
Stamford tilbyder en fleksibel selvindtjekning via smartphones, som giver direkte adgang til dit værelse.

Shelbourne Hotel

Shelbourne Apartments ligger i Southport. Little Theatre Southport og Southport Theatre er kulturelle seværdigheder, og nogle af områdets attraktioner inkluderer Splash World og Southport Pier.

Den Shelbourne Lejligheder tilbyder 7 værelser med vaskemaskine / tørretumbler og dvd-afspillere. Disse individuelt indrettede værelser har separate stuer og inkluderer sovesofaer. Værelserne i denne 4-stjernede lejlighed har køkken med stort køleskab/fryser, komfur, mikroovn og separat spisestue.

Royal Birkdale Golf Club ligger ca. 7 minutter i bil.

Scarisbrick Hotel Southport

Scarisbrick-Hotellet i Southport er ideelt beliggende i hjertet af byen, på Lord Street vigtigste gade midt i Southports livlige natteliv.

Denne traditionelle karakteristiske bygning har en førsteklasses beliggenhed og giver adgang til alt, hvad Southport har at byde på, mens den kombinerer elegant og stilfuld indretning med moderne luksus.

Den elegante Knightsbridge-restaurant serverer en europæisk menu og en verdensvinliste. Knights ‘Cocktail Bar har en fastboende pianist, og Maloney’s Kitchen tilbyder friske kaffe og eftermiddagste.

De rummelige og lyse værelser på Scarisbrick Hotel har et skrivebord og trådløst internet. Alle værelser har eget badeværelse, te- og kaffefaciliteter og tv med satellitkanaler.

The Prince of Wales Hotel

Prince of Wales Hotel i Southport er en smuk påmindelse om Storbritanniens viktorianske arv, en elegant bygning med anlagte haver. Gennem receptionen, stuen og soveværelserne har dekorationen forblevet intakt i henhold til bygningens elegante og stilfulde karakter.

Colonial-restauranten serverer fremragende traditionelle fayre-retter, og klubhuset bar, inspireret af ægte golfstil, har en behagelig atmosfære. WIFI er gratis for alle gæster og er tilgængeligt i alle offentlige områder på hotellet.

The Prince Of Wales Hotel er omgivet af et stort antal attraktioner, der appellerer til enhver smag. Det er virkelig et paradis for golfspillere med seks forskellige baner at vælge imellem, herunder det verdensberømte mesterskab i Royal Birkdale og Royal Lytham St. Annes.

Bedste golfrejser til England. Royal-St-Georges-Golf-Club

Bedste golfrejser til England. Royal-St-Georges-Golf-Club

Royal St George golfklub
– vært for the Open 2020

Royal St George’s Golf Club er en af de fineste golfklubber i Storbritannien og en af de baner, som skiftes til at være vært for The Open Championship. St. George´s er faktisk for the Open i 2020.Banen har lagt græs til 13 udgaver af The Open siden 1894, da den blev den første klub uden for Skotland, der var vært for mesterskabet.

Royal St George’s i Kent har dermed spillet en vigtig rolle i golfhistorien. I 1894 blev det den første klub uden for Skotland, der var vært for det åbne mesterskab. Til dato har banen afholdt 14 åbne mesterskaber, hvilket stadig er mere end nogen anden klub uden for Skotland i the UK.

Royal-St-Georges-Golf-Club 18 th hole

Royal St. George’s har et klassisk linkdesign, der tilbyder en ægte golftest, og kræver du har hele baggen i spil. De fire 3 par er decideret  fremragende.

Klubben pga dens prestige og berømte historie blev tildelt kongelig status af kong Edward VII, der har været medvirkende til at gøre den til en vigtig golfbane for golfspillere overalt i verden.

På 495 yards, the Royal St George er en skræmmende udsigt, især når man står over for den imponerende bunker på bakken foran tee. Når man først er på faireay, skal et mellemjern eller 5 køller  håndtere en dyb fordybning i venstre forkant af greenen.

De magiske huller er udskåret i bakker og dal, hvilket giver en utrolig mangfoldig udfordring; bunkerne er dybe og pænt straffende, Ja de kan koste hele scorekortet den dag,  og de storslåede bølgende greener er upåklagelige. Det første ni huller er de mest maleriske, mens d er et af e sdiste ni huller de blandt de mest krævende i verdensgolf, der præsenterer en virkelig unik udfordring.

Royal St George Golf Club

The Open 2020

Hvor man kan bo nær Royal St. George?

The Sands Hotel

Sands Hotel tilbyder indkvartering i boutiquestil og fantastisk udsigt over Thanet-kysten. Lige rundt om hjørnet fra den revitaliserede gamle bydel tilbyder dette hotel ved havet gratis trådløs internetadgang og middage i høj kvalitet på den elegante Bay-restaurant.

Alle værelser The Sands Hotel har aircondition, fladskærms-tv, klædeskab, skrivebord og pengeskab, og mange har havudsigt. Alle har et elegant badeværelse, alle med badekar og nogle med walk-in bruser.

Den moderne Sands Hotelairy og Bay-restaurant og bar tilbyder en række forskellige morgenmad, inklusive fuld engelsk og vegetarisk. Der er også en kontinental buffet med kager, korn, yoghurt og pølser og oste.

Hilsen (ja det hedder det)

Luksus pensionat i Sandwich med gratis parkering

Foruden en bar / lounge har dette ikke-ryger gæstehus et mødelokale og en flersproget medarbejderstab. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Andre faciliteter inkluderer havegrill og picnicområder. Alle 17 værelser har gratis trådløs internetadgang.

Hilsen tilbyder 17 værelser. Dette hostel i Sandwich tilbyder gratis trådløs internetadgang.

The Kings Arms Hotel

Kings Arms Hotel er en 3-stjernet kro med gratis morgenmad og restaurant.

I denne kro finder du en restaurant, gratis morgenmad og gratis selvstændig parkering. WiFi-forbindelsen i fællesområder er gratis. Alle 6 værelser har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv med digitale kanaler og gratis toiletartikler.

The Kings Arms Hotel tilbyder 6 værelser med gratis toiletartikler. Fladskærms-tv med digitale kanaler. Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang.

St. Enodoc Golf Club

Bedste golfrejser til England. St. Enodoc Golf Club, England

St. Enodoc Golf Club

St Enodoc Church golfbanen med w x 18 huller er et James Braid-design, der har et berettiget omdømme som en af ​​West Country’s fineste links -layouts. Det ser måske ikke ud som vanskeligt ud fra start, men 1. golfhul, par 5 er et af de lettere huller, selvom du er nødt til at finde din vej omhyggeligt mellem klitterne. Pars er sværere at komme med på de lange par 4 huller ikke mindst fra 2. og 3. hul. Et ægte indtryk af golfbanen kan opnås ved at se vores kursoverflyvninger på hjememsiden nedenfor.

Den niende er et hul, hvor du rammer det over et næste 50 graders link, og du kan skyde genvej ind i en lækker park fairway.

St. Enodoc Golf Club. England

Bedste golfrejser til England. St. Enodoc Golf Club. England

Holywell Course: Et perfekt tip til Golf breaks i England. Næsten siden golf først blev spillet her har der været huller på nordsiden af ​​det nuværende klubhus, til tider en del af den nuværende kirkebane og til tider del af en kortere ni hullers bane. Nogle af de originale huller var af Braid’s design; efter at der blev erhvervet yderligere jord blev den udvidet i 1982 med opførelsen af ​​de nuværende huller 5 til 12 for at gøre hele 18 huller. Med nogle yderligere ændringer og tilføjelsen af ​​nogle bunkere har vi det nuværende layout på 9 par 3s og 9 par 4s i en samlet længde på 4082 yards

Den niende er et hul, hvor du rammer det over et link, og du kan skyde genvej ind i en lækker park fairway.

Holywell Fly over video

Church-course: Det er et James Braid-design, der har et berettiget omdømme som et af vestlandets fineste linkslayouts. Det ser måske ikke ud, men første golf hul. par 5 er et af de lettere huller, selvom du skal planlægge din vej omhyggeligt mellem klitterne. At få pars er sværere på de lange par 4 golfhuller. 2. og 3. huller. En ægte smag af guldbanens vanskeligheder kan opnås ved at se vores golfbane fly-overs.

Church Course Fly over

Det 6. golfhul sidder virkelig fast i sindet længe efter banen er spillet  – et 378-yard dogleg golfhul, som skal rammes helt præcist i “knækket” .Derefter klatrer golfbanen opad mod green, så meget det er nemt at fejlbedømme afstanden. En skjult fairway-bunker kan fange din golfball, hvis du slår for langt, men hvis du lægger kort op til højre, får du et blindt slag over den giftige “Himalaya” -bunker, du bare ikke ønsker at havne i.  Rygtet siger, at det er den største bunker i Europa, men det har nogle få rivaler til titlen. Brug dit hoved på denne, fordi det her er meget let at lave en “dyr” fejltagelse på.

St. Enodoc golf club

Hvor kan man bo i nærheden af ​​St. Enodoc

St Enodoc-hotellet

St Enodoc Hotel ligger i Wadebridge, ved siden af ​​en golfbane og ved siden af ​​havet.

Hotellet har en dejlig terrasse og udsigt over floden. Gæsterne kan nyde en drink i baren. Der tilbydes gratis privat parkering på stedet.

Den St Enodoc Hotel tilbyder 20 værelser med pengeskab og gratis mineralvand. Sengene har premium-sengetøj. Fladskærms-tv med digitale kanaler.

Badeværelserne er udstyret med bruser / badekar, toiletartikler og hårtørrer. Dette hotel i Wadebridge tilbyder gratis trådløs internetadgang. Der tilbydes rengøring dagligt, og du kan anmode om strygejern og strygebræt.

Gæster værdsætter den rolige beliggenhed af hotellet.

Padstow Harbour Hotel

Dette ikke-ryger hotel har en bar / lounge og kaffe eller te i fællesområder. Gratis fuld morgenmad, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis betjent parkering er også tilgængelige. Andre faciliteter inkluderer en sæsonbestemt udendørs pool, en renseriservice og gratis aviser. De 58 værelser med forskellige dekorationer har gratis trådløs internetadgang og roomservice.

Padstow Harbor Hotel har 58 værelser med kaffe- / temaskine og hårtørrer. Hver bolig er møbleret og indrettet individuelt. Der leveres digitalt tv. Badeværelserne er udstyret med bruser / badekar og toiletartikler.

Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. Services til forretningsfolk inkluderer skrivebord og telefon.

Padstow Harbour restauranter, inklusive dem fra den berømte kok Rick Stein, ligger kun få minutters gang væk.

En sæsonbestemt udendørs pool er åben i juli og august, mens hotellet også har smukke haver, hvor gæsterne kan slappe af.

St Moritz Hotel

Omgivet af den betagende Cornwall-kyst, lige uden for det blomstrende badeby Polzeath, er hotellets samling af luksuriøse værelser, suiter, lejligheder og villaer kun en kort gåtur fra kysten. Tag en dukkert i de indendørs eller udendørs pools, nyd restauranten og barerne, slap af i Cowshed spa og oplev alt det spektakulære North Cornwall kyst har at byde på.

St Moritz har et elegant udvalg af boliger at vælge imellem med værelser, suiter, penthouselejligheder og lejligheder og villaer med køkkener.

St Moritz tilbyder sine gæster en eksklusiv bolthole, der ligger på nordkysten af ​​Cornwall og er det perfekte sted at skabe minder. Finishen er super elegant og moderne, placeringen er uovertruffen, og Guest Host-teamet er altid tilgængeligt for at planlægge dit ophold fra begyndelse til slutning.

St Moritz Hotel ligger 2.3 km fra St Enodoc Golf Club

Ganton Golf Club, England

Bedste golfrejser til England. Ganton Golf Club, England

Ganton Golf Club

Ganton Golf Club ligger mellem imponerende heder i hjertet af Yorkshire og ligger på Vale of Pickering mellem York og Scarborough, ni miles fra havet. Ganton som golfbane er præget af  dybe bunkere, der strækker sig over hele banen. Klassificeret som en hede golffbane og klar deltager på Golf breaks i England.

Ganton har mere end 100 djævelske bunkere. Hullernes retning ændrer sig konstant, de kan gå mod nord, næste hul, vest, så øst, osv., så vinden er virkelig i spil. Det er en seriøs test af dit golfspil, dog du vil se mange af golfspillets største spillere på tavlerne i klubben, der alle er gået lidt ydmyge derfra.

Denne skønhed af en golfbane  i Yorkshire tilbyder en sjælden blanding af golf heaven  og uberørt hedeland med et udvalg af attraktive links huller.

Ganton har været vært for Ryder Cup, Walker Cup og Curtis Cup, og hvis du tager golf alvorligt, er Ganton et sted, man ikke må gå glip af.

Hvor kan man bo i nærheden af ​​Ganton Golf Club

Crown Spa Hotel

Crown Spa Hotel, det første Scarborough-hotel, der blev bygget i 1845. Hotellets indre indeholder stadig mange af de originale arkitektoniske træk, som vises ofte i mange film- og tv-produktioner. Sammen med en fremragende restaurant inkluderer hotellet Crown Spa til spa-behandlinger og fitnessfaciliteter, der inkluderer en 40-fods pool, et stort boblebad, 5 “varmeopplevelsesrum” og et veludstyret fitnesscenter og studie.

The Crown Spa Hotellet har et luksuriøst fritidscenter, europæisk restaurant, spa-behandling og moderne fitnesscenter.
Værelserne er fordelt på 4 etager, hvor der er adgang til moderne elevatorer og korridorer dekoreret med god smag.

Ox Pasture Hall Hotel

Ox Pasture Hall Hotel Scarborough og Yorkshire Coast er et af de bedste luksushoteller i Yorkshire. Hotellet ligger på 17 hektar dejlige park agtig grund  i den storslåede North York Moors National Park. Ox Pasture Hall Hotel er elegant, elegant og unikt med meget rustik stil og charme. En varm og hyggelig tilflugt i et landsted, hvor du bliver taget hånd om fra det øjeblik, du ankommer, indtil det er tid til at sige farvel. Ved Ox Pasture Hall Hotel du vil finde ekstrem komfort, frugterne af et gennemtænkt køkken og en smuk landlig omgivelse ud over sammenligning. Ox Pasture Hall er også et hundevenligt hotel.

Royal Hotel Scarborough

Royal Hotel stammer fra 1830’erne, og dens storslåede imponerende arkitektur, inklusive den berømte trappe og The Royal atrium, bevarer stadig alle kendetegnene for Regency Period.

Royal Hotel Scarborough Værelserne er rummelige, rummelige og lyse og bevarer mange vintage funktioner, som ældre fyrretrægulve og originale loftsdetaljer. Værelserne er moderniseret med store fladskærms-tv, gratis trådløs internetadgang og effektiv centralvarme.

Alle lokale Scarborough attraktioner og faciliteter ligger inden for gåafstand fra hotellet.

 

Formby Golf Club

Bedste golfrejser til England. Formby Golf Club

Formby Golf Club

Grundlagt i 1884 er Formby Golf Club i Merseyside adskilt fra resten af ​​Storbritannien af ​​en jernbanelinje, der kører nord til Southport. Banen flankerer østsiden af ​​banen, og du vil næsten helt sikkert se tog, mens du spiller de første tre huller. Det er en cocktail af forskellige golfbaner med forskellige egenskaber, der gør Formby unik og adskiller den.

Som de fleste af de bedste baner er hvert hul i Formby interessant at spille. Det er også udfordrende nok for de bedste spillere i verden, og Formby nydes bedst af dem, der med rimelighed er kompetente nok til at holde bolden i spil.

Formby s smuk lyng nydes bedst fra fairway fra snarere end midt i den. Out of bounds medfører tæt på desperate forsøg på at få din bold ud af de filtrerede rødder og grene. Heldigvis er de tusinder af fyrretræer, der indrammer ejendommen, sjældent i spil. Imidlertid finder de fleste golfspillere sandsynligvis at Formby en meget udfordrende golfbane.

Formby er meget mere end et linkskursus med hede, dels parker og dels skov.

Nogle af Formby s bedste golfhuller er også nogle af de vanskeligste. Sektionen fra hul fem til hul ni er den mest fremtrædende del af banen, der begynder med et herligt og udfordrende par 3, med en beskyttet green  af tre dybe bunkere til venstre og en til højre.

Mere om Formby´s golbanes historie

Den originale 18-hullersbane blev redesignet af den berømte Willie Park, og en plan for banen (dateret 1912) vises i Hall Bar. Ved siden af ​​er 1994-planen, der viser de ændringer, der har fundet sted i de mellemliggende år.

James Braid ændrede det originale 15. – 18. layout i 1922 for at give ekstra længde og for at flytte det 17., da det blev klar over, at Shireburn Road og husene skulle bygges til højre side. Et område med nåletræer blev plantet, hvoraf nogle stadig er der i dag.

Mindre ændringer blev indført af mester Hawtree & Taylor i 1933, men den seneste større ændring fandt sted i de tidlige 1970’ere. Konstruktion af containerdokene i Liverpool påvirkede strømmen af ​​floden Mersey, og det blev tydeligt, at erosionen ville påvirke kystlinjen nær 8. og 9. greener. I 1972 undergravede det høje ækvivalente fjeder tidevand sandbakkerne og kulingvindene blæste regelmæssigt det løsnede sand over det 8. grønt. Rådet undersøgte måder at bekæmpe erosionen på, men besluttede i sidste ende at konstruere nye huller, der fører banen væk fra kystlinjen.

Nye huller på 7, 8 og 9 blev designet af Donald Steel fra Frank Pennick & Partners, og en ny 10. tee, der spillede til den eksisterende 10. Green, gjorde dette til et kort hul. Disse huller kom i spil i de tidlige 80’ere og blev brugt til de engelske amatørmesterskaber i 1984.

De nyeste ændringer på Formby´s golfbaner

I de senere år er der foretaget et par ændringer, men de fleste er af en “finjusterende” karakter; træer blev plantet i de tidlige 70’ere til højre for 1., 2. og 3. huller, således screening af jernbanen Nye bunkere er oprettet i 4., 6. og 11. og andre redesignet I 1997 blev fairway vanding introduceret på 5 huller og omfatter nu alle 18 huller. I 1998 blev nye back Tees bygget for at give en ”blå” bane, der har udvidet længden til 7028 yards (SSS 75), men endnu vigtigere har gjort banen længere for scratch golfspilleren.

For nylig blev der i 2005 anlagt en ny, større, praksisbane på stedet for hele det 14. huls område. Dette har været en markant forbedring med hensyn til medlemmernes og besøgendees faciliteter. Den nye 14. ligger umiddelbart syd for den tidligere og giver en anden, men betydelig udfordring.

Formby er virkelig en af ​​de bedste golfbaner i verden og sselvskreven på Golf breaks i England.

Formby Golf Club

Hvor kan man bo i nærheden af ​​Formby Golf Club

Bliss Hotel Southport

Dette moderne hotel tilbyder 133 luksuriøse værelser, der er dekoreret med brugerdefinerede møbler og smukke bløde møbler. Hvert værelse har strygefaciliteter, WiFi, minibar, pengeskab, udvalg af meget succesrige film og te- og kaffefaciliteter.

Restauranten Marine Brassiere er det perfekte sted at spise med et stort udvalg af mad og drikke at vælge imellem. Brug friske lokale produkter til at skabe varierede og spændende retter på højeste niveau, og i sommermånederne kan disse retter nydes i solen på terrassen i Marine Brassiere.

The Bliss Hotel Southport er en fantastisk overnatningsmulighed, når du tager en golfferie i Southport, der tilføjer et strejf af luksus og et behageligt og afslappende ophold.

Nyd retter af lokal oprindelse, lavet med kærlighed og fuld af smag, klassiske cocktails, der vil prikke dine smagsløg og en G&T-menu, der får dig til at besvime.

Fra morgenmad til middag har BlissKitchen det dækket.

Formby Hall Golf Resort & Spa

Formby Hall ligger på 200 hektar grønne områder på den nordvestlige kyst og tilbyder det bedste inden for udvej, golf, spa, restauranter og begivenheder.

Formby Hall er hjemsted for en 18-hullers mesterskabsbane, en 9-hullers Woodhey Dunes-bane og PGA Academy, og garanterer erfarne fagfolk såvel som begyndere føler sig velkomne.

Formby Hall Golf Resort and Spa tilbyder 76 moderne værelser med eget badeværelse, en restaurant med fuld service, en luksuriøs spa og en 20 m opvarmet pool. Der er også et motionscenter og en fritidsklub, gratis parkering og trådløst internet.

Værelserne er individuelt designet og har smukt indrettede opholdsrum med udsigt til at tiltrække det udefra, men komfort for at holde det inde.

Dukes Folly Hotel

Det elegante Dukes Folly Hotel ligger på hjørnet af den berømte Lord Street i Southport og tilbyder gratis trådløs internetadgang og tæt på butikker.

Der er 20 værelser, hvoraf 6 er temarum. Hvert værelse har tv og te- og kaffefaciliteter plus et badeværelse med bruser. Nogle værelser har badeværelse eller himmelseng.

Der er en moderne loungebar, og en fremragende morgenmad serveres indtil 10.30. Dukes Folly tilbyder en afgangstid på 12.00, så du kan nyde en pause, hvis du ønsker det.

Dukes Folly Hotel er åben året rundt for golfweekender, familieferier, forretningsrejser, konferencer.

Historisk og moderne, ren og venlig, gratis morgenmad og gratis WIFI, parkering og udskrivning er tilgængelige for alle gæster.

Woodhall Spa Golf

Bedste golfrejser til England. Woodhall Spa Golf

Woodhall Spa Golf Club (Hotchkin Course)

National Golf Center ved Woodhall Spa Golf Club, Home of England Golf, beliggende dybt i det majestætiske Lincolnshire-landskab, tilbyder to storslåede golf designs: The Hotchkin Course, som konstant rangeres blandt verdens bedste lyng og hede baner og den fremragende Bracken Course. Dette er en af ​​de bedste golf rejsemål i England, og med dens trænings og golf faciliteter på plads er det let at se hvorfor.

Klubben er fra 1891, men de første to ni-hullers bane design gav plads til golfferie bebyggelse. Herunder spa faciliteterne.

The Hotchkin Course på National Golf Center, Woodhall Spa, er rangeret blandt verdens 100 bedste golfbaner af Golf World magasinet (25.), og den er konsekvent bedømt blandt verdens fineste hedeland  golfoplevelser og en favoritdestination for golfferier.

I mere end et århundrede er golfrejsende velkomne til denne udsøgte hedekursus, berømt for sin naturlige skønhed, dramatiske bunkers og ikke ubetydelige taktiske udfordringer.

Hver af Hotchkin banens 18 huller er individuelt mindeværdig, mens glæden ved hvert drev og skarpt slået jernslag fra fast, hedelands tørv græs giver en uforglemmelig oplevelse.

Beliggende i udkanten af den grønne Edwardian spa-by Woodhall Spa, 20 miles fra det historiske Lincoln, er der en række komfortable, indbydende hoteller med specielle golfpakker til rådighed.

National Golf Center byder velkommen til green fee-spillere, golfgrupper, golfsamfund og firmagolfdage.

Woodhall Spa Golf Club

Overnatning Woodhall Spa Golf Club

Woodhall Spa Golf Hotel

Golf Hotel Woodhall Spa blev bygget i 1880 og ligger på 7 hektar velplejede haver, græsplæner og skove i hjertet af Lincolnshire.

Værelser på The Golf Hotel Woodhall Spa har mørke træmøbler, satellit-tv, buksepresse og gratis te og kaffe. Hvert eget badeværelse har en hårtørrer.

Gæsterne ligger ved siden af ​​golfbanen kun 0.3 km fra byens restauranter. Golf Hotel ligger 32.2 km fra den historiske Lincoln med sin imponerende katedral i byens centrum.

National Golf Center, der ligger ved Woodhall Spa Golf Club, er hjemsted for engelsk amatørgolf.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret menu, der inkluderer lokale produkter i elegante omgivelser. Et stort fladskærms-tv i hotellets bar viser live sport og naturligvis masser af golf. Der er gratis trådløs internetadgang i lounge- og barområderne.

Bortset fra golf tilbyder det idylliske hotelmiljø en perfekt baggrund for en virkelig afslappende ferie eller forretningsbesøg.

The Dower Hotel

Dower House Hotel, som ligger en kort gåtur fra Woodhall Spa Golf Club og Kinema in the Woods, tilbyder luksuriøse værelser med gratis parkering og gratis trådløs internetadgang. Dette landlige hotel i Lincolnshire ligger på 2 ha haver og skove og har sin egen bar og restaurant.

The Dower House Hotel er et elegant og intimt landligt hotel, fuld af karakter og charme. Omgivet af to hektar rolige haver beliggende i en smuk skov og ombordstødt af en privat træbelagt vej er hotellets idylliske omgivelser de perfekte rammer for et romantisk bryllup, en afslappende ferie, et forretningsbesøg eller et spil golf .

Alle værelser på Dower House er elegant møbleret og har fladskærms-tv, vækkeur, telefon, buksepresse og te- og kaffefaciliteter med hjemmelavede cookies. Der er også et badeværelse med bruser eller badekar med hårtørrer.

Hotellets Seasons restaurant har udsigt over haven og tilbyder en række frisklavede retter. Lette måltider serveres også i baren.

Admiral Rodney Hotel

I den attraktive by Horncastle tilbyder denne kro, der er anført i klasse II, værelser med eget bad og en restaurant. Det er placeret halvvejs mellem byen Lincoln-katedralen og kyststederne på østkysten.

Alle værelser på Admiral Rodney Hotel er dekoreret i elegante og lyse farver og har fladskærms-tv. Andre funktioner inkluderer et skrivebord og te- og kaffefaciliteter.

Gæster på Admiral Rodney Hotel kan spise i restauranten Courtyard eller nyde den afslappede atmosfære i baren Rodney. Køkkenet bruger friske lokale ingredienser til at fremstille à la carte-engelske og traditionelle pubklassikere.

Admiral Rodney Hotel har rigelig gratis parkering for gæster med 24-timers overvågningskameraer i drift.

Walton Heath Golf Club

Walton Heath Golf Club med masser af hede og lynglandskab

Walton Heath Golfklub

Denne lange bane med små svære greens (jamen den størrelse er klassiske greens, så det er helt fair and square)  ligger i Surrey-hedelandskabet. Old course i Walton Heath er blandt de bedste i England og er et klassisk lyngdesign, noget vi ikek har så meget af i Danmark, men der et et par jyske baner, der er i den stil. Med en klar indflydelse på linkene har banen  et robust udseende, men gennem lyngen skæres 18 bemærkelsesværdige huller, som kombineres for at skabeen af ​​de mest udfordrende mesterskabs baner i England.

De første 9 kan spille “svær” i en stiv vind med svært beregnelige links. Par 5 16 er muligvis signaturhullet. Fremgangsmåden kræver kort nøjagtighed med lyng til venstre og en enorm bunker, der absorberer en del slag til højre eller skærer i kanten af ​​green.

Den gamle bane starter virkelig på den fjerde tee. Ja, hul 2 på 461 yards vil være en god start for de britiske mestere, og den tredje af 289 yards er en dejlig kort risikobelønning par 4, men det er først 4, at den fulde skala af dette enorme og udsatte hul virkelig gør rammer dig, og du begynder at værdsætte golfens tidløse natur her.

Når runden skrider frem, vil du indse, at det her Walton Heath spartansk landskab gør at hvert hul bliver mindeværdigt. Der er ingen distraktioner kun en yderst lækker golfbane.

Det er sandsynligvis fair at sige, at den besøgende golfspiller føler sig tryg ved at modtage en varm velkomst i de mest prestigefyldte og traditionelle klubber i Storbritannien, for  atmosfæren omkring Walton Heath Golf Club, en af ​​de bedste golfbaner i England, er varm, åben og inkluderende. For besøgende er der en hcp grænse på 20, men klubben pålægger den ikke rigtig. Du er også fri til at spille, hvad du vil.
Walton Heath Golf Club

Hvor man kan bo nær Walton Heath Club

Holiday Inn London – Epsom Downs
Et familiehotel beliggende på grund af Epsom Downs racerbane, 3.2 km fra centrum af Epsom, med gratis parkering og morgenmad inkluderet.

Hver af de 120 værelser på Holiday Inn Express London Epsom Downs er moderne, lys og rummelig med en behagelig seng, der gør det lettere at falde i søvn end nogensinde. De farverige værelser har fladskærms-tv med Freeview-kanaler og et skrivebord. Alle værelser har aircondition og et badeværelse med hydromassagebruser.

Standard hotelværelserne i Epsom har en dobbeltseng og en sammenfoldelig sovesofa til plads til 2 voksne og op til 2 børn op til 18 år. Holiday Inn Express London – Epsom Downs dobbeltværelser har to enkeltsenge til op til 2 personer.

Cranleigh Hotel

Dette viktorianske hus ligger i hjertet af Reigate og er nu et lille og charmerende hotel, der tilbyder gratis parkering, gratis trådløs internetadgang og fuldt renoverede værelser med badeværelser.

Med en fremragende beliggenhed midt i centrum af denne historiske købstad, Cranleigh Hotel ligger kun få minutters gang fra Reigate med mange golfbaner. Vi er ved foden af ​​North Downs.

Dette fantastiske victorianske hus har en smuk og fredelig have. De velindrettede værelser i boutiquestil er rummelige og komfortable med fladskærms-tv og komfortable king-size senge. Den komplette traditionelle engelske morgenmad er frisk tilberedt efter ordre, og der tilbydes lettere kontinentale indstillinger.

Mens du er i Reigate, kan du også besøge nogle af restauranterne i gåafstand fra The Cranleigh Hotel.

Den Arora Gatwick / Crawley Hotel

Arora Hotel Gatwick / Crawley ligger i hjertet af Crawley centrum. Dette prisbelønnede firestjernede luksushotel tilbyder elegant indkvartering med 432 superior-, premier- og familieværelser, fremragende møde-, konference-, trænings- og banketfaciliteter, en restaurant og to barer, internetcafé og atrium med gratis WIFI-adgang, en luksuriøs sundhed og Fitnessklub og parkering på stedet samt pakker med Park & ​​Fly i 4, 8 eller 15 dage.

Kombineret med storslåede springvand ved indgangen og en imponerende 4-etagers vandfaldskaskade i atriet, er Arora Hotel Gatwick / Crawley et imponerende sted for alle dine forretnings- og fritidsrejserbehov.

Arora Gatwick / Crawley Hotel Grill er en moderne lokal restaurant, der fejrer de produkter, som Sussex og de omkringliggende amter er berømte for. Morgan’s Pub viser levende sportsgrene og serverer rig pub-mad. Gæsterne kan også nyde en drink med udsigt i Palm Bar eller slappe af i Coffee Real Bar Lounge.

West Sussex Golf Club

West Sussex Golf Club

West Sussex Golf Club

Med et baggrund af Sussex Downs indrammet af fyrretræer finder vi Vest Sussex Golf Club. Denne skønhed fortsætter på selve golfbanen. Faktisk anerkendes det som en af ​​de mest attraktive golfklubber i landet takket være indarbejdelsen af ​​naturen såsom lyng og de blide bakker.

Du kan spille i West Sussex Golf Club når som helst på året, da det næsten altid er åbent. Efter regn tørrer den sandede undergrund hurtigt. Derudover betyder det husly, Downs tilbyder, at sne og frost næsten aldrig er et problem. Hvis kurset skal lukkes, varer det normalt et par timer maksimalt, intet der ødelægger din ferie. Dette gør West Sussex til et fremragende valg, hvis du vil fortsætte med at spille sent i sæsonen, eller hvis du vil starte tidligt.
Det er svært at sige, hvilket er den bedste hul på  West Sussex, fordi det niende muligvis er det eneste beskedne hul på kortet. Den mest spektakulære rækkefølge begynder dog med det andet slag i det fjerde og slutter med et  herligt syvende. Greenen er elegant beliggende på en baggrund af høje fyrretræer. Derefter kommer det femte, et meget attraktivt kort hul.  Den sjette er en kolossal og skræmmende par 3, hvor du virkelig slår ned af bakke: du skal undgå at ramme et hav af lyng og en naturlig dam for at finde et tilsyneladende lille green. Det syvende kræver et langt drive for at “carry”  lyng og tykke buske, for ikke at nævne en enorm sandbunker. Jeg tror ikke, det er en hyperbole, der antyder, at denne hulstrækning sammenlignes med den fjerde til syvende i Pine Valley. Tro mig, den sjette i Pulborough er lige så hård som den femte i Pine Valley.

Det 12. hul er en vidunderlig “one-shooter”, et par 3.

Besøgende er velkomne de fleste dage på  West Sussex Golf Club. Det eneste krav er, at du er gæst hos et klubbmedlem eller du selv er medlem af en anden golfklub, hvad enten det er i Storbritannien eller i udlandet. Husk som altid DGU kortet.

Hvor man kan bo

Rundkørsel Hotel

Omgivet af smukke bakker i South Downs er de smukke haver i dette konverterede Tudor-hus isoleret af høje træer. Hotellet ligger i udkanten af ​​West Chiltington, en charmerende by med 3 vinmarker, hvor prisvindende vin produceres.

Rundkørsel hotel serverer god mad med et traditionelt præg i restauranten med lokale råvarer. Gæsterne kan nyde eftermiddagste og snacks i den separate lounge og bar med brændeovne pejse, synlige træbjælker og udsigt over haven.

Mærke toiletartikler, gratis Wi-Fi og fladskærms-tv i hvert individuelt designet værelse. Te- og kaffefaciliteter er også inkluderet.

The Roundabout Hotel har 24 værelser med kaffe- / temaskine og gratis toiletartikler. Sengene har egyptiske bomuldslagner. Fladskærms-tv med digitale kanaler.

Chequers Hotel

Checkers Hotel ligger i den store by Pulborough lige uden for South Downs National Park. Det tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis parkering. Det lokale område er berømt for hestevæddeløb og motorsport samt at være et populært fiskeredestination.
Værelserne på Checkers Hotel har eget badeværelse, fladskærms-tv og te- og kaffefaciliteter.
En varieret fuld engelsk morgenmad tilbydes i den varierede morgenmads-menu og serveres i det lyse og rummelige drivhus. Gæsterne kan også slappe af i haven og skygge under det smukke Magnolia-træ.

Antikviteter, samlerobjekter, smykker, møbler fås i The Corn Store, som ligger 5 minutters gang derfra.

Tyrol House

Det smukt indrettede familiehus med sin blanding af antikviteter og moderne møbler har tekstiler og vægge af høj kvalitet pyntet med malerier og malerier. En stor og elegant lounge til brug for gæster har et tv, en åben pejs og franske vinduer, der åbner mod den smukke aflukkede have, hvor gæsterne kan slappe af.

Den Tyrol House Værelserne (eget eller med eget badeværelse) er elegant møbleret med ultra-komfortable madrasser, sengetøj i egyptisk bomuld, bløde håndklæder, smart TV (komplet med Netflix og Amazon Prime) og er dekoreret med luksuriøse toiletartikler, friske blomster og andre detaljer. – Typisk for den pleje og opmærksomhed, der er overdrevet af disse Wolsey Lodge-værter.

Spisestuen er indstillingen for lækker morgenmad, som er parat til at bestille. Du kan nyde to-retters middage efter aftale med udsigt over haven, og i godt vejr kan gæsterne spise udendørs. Denne dejlige B & B indrømmer hunde, regn med, at dine kæledyr er så velkomne som du er!

Tag på golf ferie med Traveltalk

Bonus info til Golf breaks i England

Liste over golfbaner i nærheden af ​​London med en bedømmelse fra 4 og derover.

 1. Richmond Park golfbane

https://www.glendalegolf.co.uk/richmond-park-golf-course/

 1. Hendon Golf Club

https://www.hendongolf.com/

 1. Highgate Golfklub

https://www.highgategc.co.uk/

 1. Finchley Golf Club

https://www.finchleygolfclub.com/

 1. Royal Wimbledon Golf Club

https://www.rwgc.co.uk/

 1. Shooters Hill Golf Club

http://www.shgc.uk.com/

 1. Royal Blackheath Golf Club

https://www.royalblackheath.com/

 1. Metro Golf Center

https://www.metrogolfcentre.co.uk/
9.Hampstead Golfklub
http://www.hampsteadgolfclub.co.uk/
10.Ealing Golfklub
https://www.ealinggolfclub.com/

Liste over golfbaner i Nord England med en bedømmelse fra 4 og derover.

 1. Dunstanburgh Castle Golf Course

https://www.dunstanburgh.com/

 1. Alnmouth Golf Club

https://www.alnmouthgolfclub.com/

 1. Hillside Golf Club

https://www.hillside-golfclub.co.uk/

 1. Hesketh Golfklub

https://www.heskethgolfclub.co.uk/

 1. Seaton Carew Golf Club

https://www.seatoncarewgolfclub.co.uk/

 1. St Annes Old Links Golf Club

https://www.stannesoldlinks.com/

 1. Lavender Park Golf Center

http://www.lavenderparkgolf.co.uk/

 1. Rockliffe Hall Golf

https://www.rockliffehall.com/golf

 1. Birchwood Golf Club

https://www.birchwoodgolfclub.co.uk/

 1. The Grove

https://www.thegrove.co.uk/

Liste over golfbaner i Syd England med en vurdering fra 4 og derover.

 1. Royal Cinque Ports Golf Club

https://www.royalcinqueports.com/

 1. Figur Hills Golf Club

https://www.charthills.co.uk/

 1. Bearwood Lakes

https://www.bearwoodlakes.co.

 1. Ashford Manor Golf Club

https://www.amgc.co.uk/

 1. Prinsens Golfklub

https://www.princesgolfclub.co.uk/

 1. Slot Royle Golf & Country Club

https://www.castleroyle.com/

 1. Sandford Springs Hotel & Golf Club

https://www.sandfordsprings.co.uk/

 1. Frilford Heath Golf Club, Oxfordshire

https://www.frilfordheath.co.uk/

 1. Tandridge Golfklub

http://www.tandridgegolfclub.com/

 1. Woldingham Golfklub

https://woldinghamgc.co.uk/

Kortoversigt

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler