Golfbaner på Algarve kysten, Vale do Lobo

Vale do Lobo og andre top golfbaner på Algarve kysten

Vale do Lobo på listen til din golfrejse til Portugal? Det er der gode grunde til at  overveje.  Portugal og det vil sige Algarve her, er de seneste år i seriøse golf- og rejsemedier blevet kåret som “Bedste golf rejsedestination i Europa”. Også i 2020.

Vale do Lobo Royal Golf Course

Vale do Lobo Royal Golf Course i Portugal

En af top 10 banerne i Portugal, der er med til at skabe dette ry som bedste golf rejsemål i Europa er Vale do Lobo, Algarve, der med sine 2 første klasses championship baner, trækker godt op i feltet. De to golfbaner er Royal og Ocean. Begge har masser af paraply formerede fyrretræer og figentræer og er din perfekte golfcamp på din Golfrejse til Portugal: Hele 36 huller af høj klasse og mange gode baner i nærheden.  Ocean ligger tættere på  stranden og havet og Royal ligger højere i baglandet  med dramatiske klipper i spil. Begge i det golf klassiske Algarve. Royal Golf Course er en af de første baner bygget i Vale do Lobo, det så golf berømte område i Algarve siden 1960’erne. The Royal Course har ganske enkelt masser af natur i spil og mindre byggeri rundt om banen og en enestående smuk del af banen ligger helt op til Atlanterhavet, der giver den helt specielle havluft og havets brusen i baggrunden. Det er golfhuller, man altid vil huske.

val do lobo golf course

 

Spiller du bedre på en smuk golfbane?

Sandsynligvis! Det er motiverende for spillet, og en smuk bane i et dejligt klima slår hver dag en kedelig bane i regn og rusk. Her får du statistisk set masser af sol og stempel på du er midt i et af verdens bedste golfområder. What is not to like?
Begge baner har ondulerende fairwways mellem fyretræer og smukke søer og vilde blomster. Vale do Lobo Royal Golf Course er måske især kendt for sin green på 9. hul med vand næsten 360 grader rundt om greenen, og det berømte hul 16. skal også fremhæves, med klipper nærmest ud over greenen, absolut spektakulært og et golf ikon for hele Algarve kysten.  

Der kommer mere på www.traveltalk.dk om de bedste golfrejser og golfrejsemål  i Europa, både i Portugal og resten af verden. Så hver måned mere golfnyt!

Læs mere her Vale do Lobo.

Portugal golf, Monte rey

Portugal golf, Monte Rey

Monte Rei golfbanen

Den storslåede Monte Rei golfbane ligger i det indre område af Algarve og ligger i nærheden af byen Tavira. Denne fremragende nye Jack Nicklaus signatur golfbane tilbyder alt, hvad en spiller med rette kan forvente af denne internationale golfspiller og designer. Corso Monte Rei finder sted på de bølgende bakker nord for Via Infante-motorvejen (A22).

Rejser til portugal

Rejser til Portugal

Hvert hul har en attraktiv visuel udfordring, der kombinerer en række testfaktorer for at sikre, at de fleste standardgolfspillere kan være med og alligevel får en udfordring på hvert hul. Detaljerne kombineret med naturlige aspekter, allerede eksisterende eller specielt oprettet, tilbyder et kursus at huske. Ved ankomst får du omhyggelig 5-stjernet service, sikker parkering og Buggy inkluderet i prisen på greenfee.

quinta-do-lago-Portugal

Quinta-do-lago-Portugal

 

Golfbanen Quinta do Lago

Quinta do Lago South 18-hullers golfbanen ligger inden for i den luksuriøse Quinta do Lago estate og blev redesignet i 2014. Den originale bane blev brugt flere gange til den prestigefyldte turnering Portuguese Open. Kursen favoriserer den langtlående hitter, men kræver, at spilleren vælger strategisk rigtigt alligevel for at score godt. Frøste 9 huller favoriserer en draw, mens bag 9 favoriserer en fade fra teested.

På huller 3, 15 og 17 findes søer, der skal håndteres med forsigtighed. Hullerne 8, 10, 15 og 18 er de mest udfordrende test for scratch spilleren, mens hullerne 2,3,5,12, 13 og 17 giver de bedste muligheder for birdies. En varieret spiloplevelse for spillere med alle typer handicap.

Mange flere portugiske golfbaner på vej. 

https://www.traveltalk.dk/golfbaner-i-sydafrika/

Læs mere Portugal

Golfrejser over hele verden

Se vor temaside Golfrejser først og fremmest og kom videre derfra. Eller hop direkte til et golfrejsemål, du vil læse om.
Spanien og Thailand er blandt de største rejsemål. Vi har plukket nogle topbaner. Bare at have spillet en af dem på din golfferie gør en forskel i dit golfliv.

Portugals turistbureau

Portugals turistbureau

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler