Rejser i EU og de 27 lande

Rejser i EU og de 27 lande

Rejser i EU går til et eller flere af 27 lande. Med sine forskelligartede kulturer, dynamiske byer og smukke landskaber er EU en uhyre populær destination for turister. Fra Paris’ travle gader til Italiens bølgende bakker er der noget, som alle kan nyde. Men med så mange lande i EU og en bred vifte af kulturer og destinationer at udforske, kan det være svært at beslutte, hvor man skal starte. Dette blogindlæg skitserer nogle gode tips til, hvordan du bedst får mest ud af dit besøg i EU-lande, hvorfra du skal tage hen, og hvilke seværdigheder du bør se, mens du besøger.

European-Countries map

European-Countries map

Hvad er fordelene ved vælge rejser i EU?

Den Europæiske Union er et unikt politisk og økonomisk partnerskab mellem 27 europæiske lande, siden Storbritannien forlod Unionen, som tilsammen dækker store dele af kontinentet. EU har sin egen valuta, euroen, og sine egne love. Det giver også muligheder for europæere at rejse, arbejde og studere i andre EU-lande uden at skulle have visum.

Der er mange fordele ved at besøge EU-lande. For det første kan du nyde den mangfoldighed af kulturer og sprog, som Europa har at byde på, inden for en afstand fra hinanden, som er nem at krydse. Du kan også drage fordel af EU’s regler for fri bevægelighed til at rejse rundt på kontinentet med lethed. Og hvis du er studerende, kan du få midler til at betale for dine studier gennem programmer som Erasmus+.

At besøge EU-landene er også en fantastisk måde at lære mere om europæisk historie og politik. Med så mange forskellige lande i EU er der meget at udforske! Og sidst, men ikke mindst, er maden i Europa fantastisk – du vil helt sikkert prøve nogle traditionelle retter, mens du er her!

Her er samtlige EU lande

Belgien

Bulgarien

Cypern

Danmark

Estland

Finland

Frankrig

Grækenland

Holland

Irland

Italien

Kroatien

Letland

Litauen

Luxembourg

Malta

Polen

Portugal

Rumænien

Slovakiet

Slovenien

Spanien

Tjekkiet

Sverige

Tyskland

Ungarn

Østrig

Hvilke EU-lande er bedst at besøge?

Der er så mange fine EU-lande at besøge! Her er nogle af vores topvalg:

1. Frankrig – Med sit forbløffende smukke landskab, rige historie og kultur og lækker mad og vin, er det ikke underligt, at Frankrig er et af de mest populære turistmål i verden.

2. Italien – Fra kanalerne i Venedig til ruinerne af Pompeji, der er så meget at se og lave i Italien. Og lad os ikke glemme landets verdensberømte køkken!

3. Spanien – Fra de solrige strande på Costa del Sol til den livlige atmosfære i Barcelona, Spanien har noget for enhver smag. Plus, nævnte vi Sangria?

4. Tyskland – Fra eventyrslotte til øl i verdensklasse, Tyskland er et must-besøg for alle, der elsker historie og kultur (og velsmagende bryg!).

5. Belgien – Sidst, men ikke mindst, er Belgien hjemsted for noget af Europas bedste chokolade, samt fantastiske middelalderbyer som Brugge og Bruxelles. Stol på os, dette land er en sød godbid!

Hvordan får du mest muligt ud af din rejse til EU-landene?

Når du rejser til EU-lande, er der et par ting, du kan gøre for at sikre, at du får den bedst mulige rejse. Først skal du undersøge de lande, du planlægger at besøge. Dette vil hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente, og hvad du skal se, mens du er der. For det andet, lav et budget og hold dig til det. Dette vil hjælpe dig med at spare penge, mens du stadig nyder din rejse. For det tredje, vær forberedt på hvad som helst. Medbring behagelige sko, tøj, der passer til vejret og andre ting, du måtte have brug for. Slap endelig af og nyd din tid i EU-landene!

Konklusion om valget af Rejser i EU

At besøge EU-landene er en fin mulighed for at udforske nye kulturer, møde interessante mennesker og opleve en unik livsstil. Med sine mange forskellige lande tilbyder EU noget for enhver smag – fra kunstelskere, der undrer sig over ikoniske mesterværker i Italien, til madelskere, der smager traditionelle retter i Frankrig. Uanset om du er en erfaren rejsende eller en person, der leder efter deres næste eventyr i udlandet, så sørg for at tjekke EU-medlemslandene ud og få en uforglemmelig oplevelse!

Læs mere at rejse i EU

De østeuropæiske rejselande

De vesteuropæiske rejselande

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler