Rejser til Polen – storbyferier og uberørt natur tæt på Danmark

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Rejser til Polen – storbyferier eller uberørt natur?

Rejser til Polen har været kendt siden og før Vindrose Rejser introducerede færgeture til Swinoujscie i 1977 og LOT, det polske luftfartsselskab, fokuserede på turisme fra Danmark. Det er et stort land med en bevægende historie, også lige nu i 22, hvor man viser sin solidaritet med et udsat naboland. Warszawa er en klar weekendtur værd. Hele Østersøkysten er yderst smuk, Krakow, Poznan, Wrozlav, Tatrabjergene også.

Det har været et spændende rejseland helt tilbage fra før jerntæppet faldt. Et land med en nyere historie som storebror i  EU og før det en sort periode  i russisk skygge. I dag en fri stolt nation med overkommelige rejsemål for enhver fra decideret luksus til backpacker budget. Det var den alt for korte version. Lad os gøre det samme med geografien:

Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje, rejser til Polen

Vienna House Amber Baltic Miedzyzdroje, rejser til Polen

Ravkysten i Polen

Østersø kysten er helt ærligt flottere end vor Nordsjællands kyst, bred og skovklædt bagland. Sorry guys. Den hedder Ravkysten og rummer bla. Gdynia, Gdansk, og Miedzyzdroje. Sidstnævnte med absolut 1. klasses hotel nærmest i vandkanten (Vienna House ovenfor)  og en golfbane, der kan måle sig med de bedste. Det hele er meget tæt på Danmark, vi kan næsten vinke, og Polen er klart en rejse eller 10  værd. Siger vi, der har været der mange gange.

Zakopane, rejser til Polen

Zakopane, rejser til Polen

Rejser til Polen er også Tatrabjergene. Skiløb i Zakopane?

Jamen så hopper vi lidt: Der er virkelig nice skiløb og vandreferie i Karpaterne. Der er jagtrejser bla. mod øst med store dyr i kikkerten, og der er storby ferie i mange byer som f.eks. Krakow, som  er UNESCO smuk og historisk og bevaringsværdig, eller der er trendy Warszawa med en total genopbygget gammel by, og så lærer vi lidt polsk, hedder nemlig Stare Miasto, ja den gamle by. Lad os se lidt på Warszawa:

Warszawa gennemlever en fantastisk byfornyelse med cafeer, restauranter og livsstil, og design

Warszawa vil med stor sikkerhed fortrylle dig med sin blanding af kulturelle strømninger fra Vest-og Østeuropa. Her mødes national historie og tradition med det moderne Europa.
Byen er fuld af kontraster, hvor historiske monumenter og moderne arkitektur ligger side om side. Monumentale paladser, historiske bygninger og arkitektoniske perler, der blev ødelagt under Anden Verdenskrig, er rekonstrueret med så stor omhu, at det er umuligt at skelne dem fra de autentiske bygningsværker. Byen er rig på åbne rum med grønne pladser og offentlige parker. Her er faktisk hyggeligt. Byen er loaded med brand stores og stories  fra hele verden og nye vellykkede bydele med cafeer og grønne oaser, så har du et udviklet shoppe-gen, be my guest. Michelin stjerne restauranter og natklubber vil også friste nogle af os. Andre fristes af de utroligt billige “almindelige” restauranter.  Dit betalingskort vil blive passende motioneret, men ikke lide overlast. Det er en kunst i sig selv. Warszawa er for os alle.

Rejser til Warszawa

Rejser til Warszawa

Rejser til Polen

Rejser til Polen med Vindrose Rejser

Spies

TUI

Apollo

Vitus

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler