Rejser til Slovenien

Rejser til Slovenien. Høje bjerge og Adriaterhavet

Rejser til Slovenien tibydes af et mindre udvalg af danske rejsebureauer. Slovenien er et land i Centraleuropa, det gamle Østeuropa. Slovenien har en ganske kort, men smuk kystlinje, kun omkring 47 kilometer, til Adriaterhavet og grænser op til Italien, Østrig, Ungarn og Kroatien. Landet har også de smukkeste bjerge. Et fantastisk pioner rejseland for danskerne.

Slovenien  byder på store naturoplevelser (se fotos her og video, de er selvforklarende), som  fascinerende grotter, majestætiske bjerge og pittoreske byer – en rejse til Slovenien byder på noget helt anderledes. I Slovenien kender mange hovedstaden Ljubljana, en af verdens grønneste hovedstæder, og det vidunderlige Bled med sin smukke sø.

Bled søen, et af de skønneste steder i Slovenien

Bled (Se fotoet øverst) ligger en time inde i landet fra Ljubljana, og er bedst kendt for søen med samme navn. Det var engang et kursted for landets elite, men er i dag et naturskønt turistmål. Om sommeren byder søen på dejlige svømmeture, bådture og kajakudflugter. Fra Bled er der ikke langt til skisportsstederne i Alperne – hvorfor ikke tage på en skiferie, når du er i Slovenien?

Piran badeby i Slovenien

Piran badeby i Slovenien

Piran lige ud til Adriaterhavet og tæt på Italien

Hvis du vil opleve den slovenske Riviera på 47 km, er badebuen Piran en populær mulighed. Piran ligger langs Sloveniens kyst og inviterer dig til en dejlig dukkert i Adriaterhavet. I denne hyggelige badeby venter både sten- og sandstrande, klipper og smalle gyder, der minder om en hvilken som helst Middelhavsby.

Rejser-til-slovenien: Jasna Lake,Mountain Range-Kranjska Gora, Slovenien

Rejser til Slovenien: Jasna Lake, Mountain Range-Kranjska Gora

Apollo Rejser

Et af dem er Apollo Rejser, der er lidt eller meget specialister i Slovenien

Apollo skriver: “Smukke naturoplevelser, fascinerende grotter og pittoreske byer – en rejse til Slovenien byder på noget helt anderledes. I Slovenien venter hovedstaden Ljubljana, en af verdens mest frodige hovedstæder, og Bled med sin smukke sø. Book fly og hotel til Slovenien med Apollo!”

Vitus Rejser

Vitus har busture for voksne danskere til Slovenien: “Rejs med til naturskønne og pragtfulde Slovenien, hvor vi bor på gode 4-stjernede hoteller med inkluderet halvpension ved den eventyrlige bjergsø Bled og De Julianske Alper samt i kurbyen Portoroz i Istrien ved det azurblå Adriaterhav.”

Rejseforslag til Slovenien med Vitus Rejser.

Se intro til rejser i Slovenien på traveltalk

Det officielle turistwebsite for Slovenien

Besøg Kroatien

Ungarn som rejseland

Besøg Budapest i Ungarn

Camping ferie i Kroatien er super populært

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler