Ryder Cup, sidste nyt om verdens største golfturnering: Udsat til 2021

Scroll

Ryder Cup, verdens næst-største sportsbegivenhed udsat til 2021. Se detaljerne.

Ryder Cup afvikles hvert andet år som verdens største golfturnering. USA og Europa skiftes til værtsskabet og i 2020 skulle Ryder Cup spilles  på Whistling Straits i Kohler Wisconsin. Men det er nu udsat et år pga risikoen for Corona virus/Covid 19. Arrangørerne ventede ekstremt længe med denne beslutning,  og der er nu en masse billetter der skal refunderes. Og nye planer og logistik der skal på plads.

Se hvad de to Ryder Cup kaptajner siger om udskydelsen til 2021

Den 43. Ryder Cup, der er planlagt til 22.-27. September, ved Whistling Straits i Kohler, Wisconsin, er hermed blevet planlagt til 21.-26. September 2021.

Presidents Cup også udskudt

Ligeledes spilles præsidenterne Cup, der oprindeligt var planlagt til 30. september-3. oktober 2021, i Quail Hollow Club i Charlotte, North Carolina, nu 19-25 september 2022.

Presidents Cup er en serie af mænds golfmatcher mellem et hold, der repræsenterer USA og et internationalt hold, der repræsenterer resten af ​​verden minus Europa. Europa som kontinent konkurrerer kun mod USA i Ryder Cup matchen.

Vil du vide mere om Presidents Cup?

Ryder Cup udskydelsen baseret på ufravigelige lægefaglige skøn

Beslutningen om at planlægge Ryder Cup til 2021 var baseret på vejledning fra USAs Centers for Disease Control and Prevention og i samarbejde med staten Wisconsin og Sheboygan County med sundhed og velvære for alle involverede som højeste prioritet. Måske de kunne have set lyset lidt før?

”I modsætning til andre større sportsbegivenheder, der spilles i eksisterende golfklubber og rammer, var vi nødt til at tage en beslutning nu om at bygge faciliteter for (midt juli 20)  at være vært for Ryder Cup 2020 på Whistling Straits,” sagde PGA for America’s CEO Seth Waugh. ”Det blev tydeligt, at fra i dag kunne vores medicinske eksperter og de offentlige myndigheder i Wisconsin ikke give os sikkerhed for, at det var muligt at gennemføre en begivenhed med tusinder af tilskuere ansvarligt i september. I betragtning af at usikkerheden vidste vi, at omplanlægning var det rigtige opkald. Vi er taknemmelige for PGA TOUR-kommissær Jay Monahan og vores partnere ved TOUR for deres fleksibilitet og generøsitet i den komplekse opgave at skifte den globale golfkalender. ”

I og med der spilles i 2021, så flyttes den planlagte Ryder Cup i 2022 i Rom (Scroll ned for at se den valgte golfbane i Rom)  også et år til 2023.

 

Whistling Straights har tidligere været vært for tre amerikanske PGA-mesterskaber: i 2004 vundet af Vijay Singh, i 2010 vundet af Martin Kaymer og i 2015 vundet af Jason Day.

 

Det europæiske Ryder cup hold og hvordan det vælges

Det blev Padraig Harrington, der er kaptajnen i 2021. Han har vundet 3 Majors, han har spillet 6 Ryder Cups og været med til at vinde 4 gange. Han spiller stadig fremragende golf, så til lykke Europa med udnævnelsen.

Hvem kvalificerer sig til Ryder Cup 2021 for Europa?

Kvalificeringsperioden for Europas Ryder Cup-hold i 2021. Der er et freeze i proceduren lige nu. Skydes sikkert et år.

Det 12-mand europæiske hold vil bestå af de første fire spillere fra den europæiske pointliste, efterfulgt af de førende fem spillere fra World Points List. (Det var for 2020 men kopieres forventelig)

Hvor mange wild cards vælger Padraig Harrington? Dette kan skifte nu, da turneringen ligger i 2021.

I en væsentlig ændring fra kvalificeringsprocessen i 2018 vil Captain Harrington foretage tre Wild Card-valg i stedet for fire.

Hvorfor Rolex-serien betyder noget (Tællende resultater for Race til Dubai forventes at skydes et år)

Race til Dubai-point (Europa turen)  og World Ranking-point ganges med 1,5 mod slutningen af ​​kvalifikationsperioden, der starter ved 2020 Estrella Damm N.A. Andalucía Masters, der har Sergio Garcia Foundation som vært.

Kvalificeringspoint i både 2019 og 2020 fra RAce til Dubai  vil ikke tælle med overalt i verden fra en turnering, der spilles samtidigt med en Rolex Series-begivenhed, hvilket yderligere forbedrer status for den førende serie på European Tour.

Hvem er kaptajn for det amerikanske Ryder Cup hold 2021

Steve Stricker er valgt som kaptajn på det amerikanske Ryder Cup hold i matchen mod Europa 2021. Forventelig stadig i måneden i September på Whistling Straits in Kohler, Wisconsin.

Stricker er selv fra Wisconsin og har spillet tre Ryder Cups i streg. (2008, ‘10, ‘12).
En meget vellidt og moden kaptajn, der taler ubesværet med alle.

Ryder Cup 2021 spilles på den berømte golfbane Whistling Straits i USA

Whistling Straits golf club

Whistling Straits golf club

Kort om Whistling Straights

Whistling Straits er en af ​​to 36-hullers links-stil golfbaner forbundet med The American Club, et luksus golf resort beliggende i nærheden af ​​Sheboygan, Wisconsin, og ejes af et datterselskab af Kohler Company. Den anden er Blackwolf Run, syd for Kohler Village.

 

Bestil billetter til Ryder Cup 2021 på Whistling Straights via link her

Følg med her for at se hvornår der sælges billetter til Ryder Cup i USA 2021.

Ryder Cup 2020, billetter

Ryder Cup 2020, billetter, men de refunderes nu.

 

Ryder Cup 2022 går til ….Italien! Men spilles ikke før 2023 pga. Corona

Ryder Cup feberen vil ramme Italien hårdt, men nu i 2023 og tilmed i Rom. Turneringen er flyttet et år, fordi Ryder Cup 2020 i USA er flyttet et år. Det bliver den vildeste golftur ever: Se Ryder Cup og så nyde utrolige Rom om aftenen med lækker mad og vin og omegn. Banen hedder Marco Simone og en ombygning til state of the art Ryder Cup formatet blev påbegyndt allerede i 2018. Så i 2023 burde den bane bare være perfekt.

De 44. Ryder Cup-kampe afholdes  hermed i Italien i september 2022 på Marco Simone Golf and Country Club i Guidonia Montecelio nær Rom.

Ryder Cup 2024 spilles på Bethpage Black i New York
-all golfers want to play the Black!

Ja det er i USA igen i 2024: på Bethpage Black i New York, der er top-dollar i golfverdenen i USA.

Bethpage Black i New York er vært for 2024 Ryder Cup på Bethpage Black såvel som banen lagde græs til  det 101. amerikanske PGA-mesterskab i 2019.

Der er fantastiske golfbaner rundt om New York, som Westchester Golf, Long Island, en af USAs bedste, som red. her spillede for nogle år siden og aldrig rigtigt er kommet over. Det er en kongebane. Gotta go back.

Men så er der the Bethpage Black. De profilerer banen som modbydelig svær og kun for bedre spillere, og dog. Se videoen herunder 🙂 Mon ikke du også kunne spille den?

Bethpage Black-banen er et af de mest populære golf steder på den anden side af dammen og er en af fem kvalitets golfbaner inden på Long Island. Den er berømt for at være vært for US Open for fem år siden, hvor Lucas Glover vandt sin vigtigste titel.

Det er også gode nyheder for Rory McIlroy. Nordireren vandt på Bethpage Black-banen for to år siden på Barclays i slutningen af ​​FedEx Cup-sæsonen, og han håber ret sikkert på mere succes, når han vender tilbage.

Med en bane på lidt over 7.400 meter, har både det amerikanske og det europæiske hold brug for deres længste køller og jern for at have nogen chance for succes på en bane, der er notorisk utilgivelig for den spiller, der ikke slår virkelig langt. Den offentlige bane åbnede oprindeligt i 1936, designet af Albert Warren Tillingharst. Yes who? Men hvilken bane og hvilken golf arkitekt!

Præsident for PGA of America, Ted Bishop, talte om sin glæde over beslutningen ved pressemødet for valget af Bethpage for 2024 og fortalte journalisterne: ”Hvor passende er det ikke, at vi tager to af golfens førende begivenheder til en stat, der var stedet for vores første PGA-mesterskab og til et spektakulær bane, hvis design blev tegnet af en af ​​golfsportens dygtigste arkitekter og en god ven af ​​The PGA of America.

Ryder Cup 2026 i Irland!

Ryder Cup er tilbage i Irland for første gang. Og Irland er helt oppe at køre allerede nu. Golf er megastort i Irland. Det er yderst prestigefyldt og indtægtsgivende at hoste Ryder Cup turneringen. Banen er Adare Manor i County Limerick, der  stiller sig til rådighed som vært for den episke golf battle mellem Europa og USA for første gang.

Ryder Cup Europe annoncerede i juli 19, at det femstjernede feriested vil følge i Whistling Straits ‘fodspor i Wisconsin (2020), Marco Simone i Italien (2022) og Bethpage Black i New York (2024) som spillested for golfsportens største holdkonkurrence.

Det betyder, at Ryder Cup vil blive iscenesat i Irland for anden gang, 20 år efter, at The K Club var vært for konkurrencen i 2006, da Team Europe – under kaptajn i Ian Woosnam og med tre irere, Darren Clarke, Padraig Harrington og Paul McGinley – besejrede USA mindeværdig med en rekordmargin på 18½ – 9½. Do it again ?

……………

Fra vor dækning af  tidligere Ryder Cup events:

Ryder Cup golf historie

Ryder Cup i Frankrig  i september, 2018. Europa vandt stort

De to hold blev udvalgt primo september 18, der er ingen vej tilbage, may the best man/men win.

Her er det europæiske hold, en solid blanding af nyt talent og garvede kræfter, og den ikke  formstærke Garcia, som Thomas Bjørn tror 100% på alligevel. Ryder Cup er teamsport og nogle som Garcia kæmper bare bedre og hårdere, når de spiller for landet eller som her en verdensdel og der er mere end penge på spil.

For Europa:
Francesco Molinari
Justin Rose
Jon Rahm
Alex Noren
Thorbjørn Olesen
Rory McIlroy
Tyrrell Hatton
Tommy Fleetwood
Paul Casey
Sergio Garcia
Ian Poulter
Henrik Stenson

På USA teamet finder vi de fleste sikre valg. Tiger Woods er med sin udnævnelse til at spille for USA hele vejen tilbage på en respektindgydende come-back rejse efter skandaler og skader i stimevis i årevis. Det må aftvinge respekt. Det er ikke hvad der sker der i livet, der er hvordan du tackler det, der er afgørende.

US holdet:
Bryson Dechambeau
Tony Finau
Ricky Fowler
Dustin Johnson
Bruce Koepka
Phil Mickolsen
Patrick Reed
Webb Simpson
Jordan Spieth
Justin Thomas
Bubba Watson
Tiger Woods

 

Ryder Cup i Frankrig på le National!

Traveltalk skriver om Ryder Cup til vore mange golfrejsende, som måske ser Frankrig som et ret ny og totalt relevant golfrejsemål. Ikke særligt langt væk fra Danmark og fuld af store baner og det gode liv og store rejseoplevelser, Frankrig er berømt for.

Ryder Cup 2018 blev afholdt på den franske golfbane le National, der ligger i Paris Ile-de-France  ca. 25 km fra Paris. Frankrig har for alvor markeret sig på verdenskortet for golf, med den succesrige afholdelse af Ryder Cup i efteråret 2018. Det var kæmpestort for banen, Paris og golfverdenen.

Med sine 600 golfbaner  og en af verdens absolut største golfnationer målt på baner er Frankrig indtil nu en lidt overset golfnation for golfspillere på udkig efter en god golfrejse. Det er lidt synd, for det fantastiske rejseland har faktisk fremragende baner, både i nord og helt syd på, f.eks. langs Rivieraen. Det ændrede Ryder Cup delvist med et trylleslag. Som verdens 3. største sportsbegivenhed, når Europa spiller mod USA i golf, er mediedækningen og tilskuerantallet massivt.

Ryder Cup trofæ

Ryder Cup 2018 afholdt på Le Golf National

Ryder Cup 2018 blev  afholdt på Le Golf National 3 dage fra den 29. septemberryder cup 2020, hvor også Open de France spilles hvert år. Banen har plads til 80.000 tilskuere. Albatros mesterskabsbanen på Le Golf National er designet af arkitekterne Hubert Chesneau og Robert Von Hagge. Golfbanen har en god afveksling i designet og en af sværeste huller i verden. Det svære 18. hul er frygtet for indspillet til greenen, der ligger på en lille ø. Det er kun 2. gang i Ryder Cup´s historie at det kontinentale Europa er vært for turneringen.

Ryder Cup 2016 1

71 golfbaner lige uden for Paris

Ikke mindre end 71 golfbaner med fornemt ry og flere golfbaner med på Top 100 Continental European list, lavet af Golf World Magazine, ligger i Paris Ile-de-France lige unde for Paris. Af disse 71 er Le National den mest berømte. Intet under at Ryder Cup 2018 endelig kom til Frankrig.

Nogle af de bedste og mest anderkendte golfbaner i og omkring Paris Ile-de-France:
Nord for Paris ved d’Auvers-sur-Oise og d’Enghien-les-Bains; Golf de Mont Griffon, Golf de l’Isle Adam og Club du Lys-Chantilly
Øst for Paris ved Disneyland Paris; Golf Disneyland
Sydøst for Paris ved Fontainebleau; Exclusiv Golf du Chateau de Cely, Golf de Fontainebleau og Golf Du Chateau D’Augerville
Vest for Paris ved Versailles; Le Golf National
Sydvest for Paris RambouilletExclusiv Golf de Courson Stade Français og Golf des Yvelines

Kombiner golf med et besøg på et af de smukke slotte i området, nyd en klassisk fransk gastronomisk oplevelse og slut natten af på en hyggelig jazzklub. Lad golf, kultur, shopping og den overdådige franske livsstil gå hånd i hånd når du besøger Paris Ill-de-France.

Sådan fungerer golfturneringen Ryder Cup. Intro på 2 minutter

Ryder Cup er den tredje mest medieomtalte sportsbegivenhed efter VM i fodbold og de olympiske lege. Afholdelsen af denne prestigefyldte turnering i Frankrig vil bidrage til at udvikle og demokratisere golfspillet, der i øvrigt kom på programmet ved OL og De Paraolympiske Lege i Brasilien i 2016. Ryder Cup turneringen løber af stablen på Golf National i Saint-Quentin-en-Yvelines. Golf National er en af de få golfbaner i Europa, der kan modtage op til 80.000 tilskuere.

Ryder Cup skifter mellem Europa og USA hvert 2. år

Ryder Cup spilles hvert andet år og er en dyst mellem to hold bestående af de bedste europæiske og amerikanske spillere. I 2018 er danske Thomas Bjørn holdkaptajn, og det giver ekstra dnske interesse. Turneringen foregår skiftevis i Europa og i USA. Der er gennem årene blevet skrevet en hel del golfhistorie under Ryder Cup.Trofæet tilhørte længe USA, men er siden 1985 oftere blevet vundet af de europæiske spillere (8 sejre ud af 11 turneringer). Verdens bedste golfspillere har deltaget i begivenheden, såsom Severiano Ballesteros, Sergio Garcia, Phil Mickelson, Tiger Woods o.a. Til dags dato har to franskmænd kvalificeret sig: Berømte Jean Van de Velde i 1997 og Thomas Levet i 2004. Turneringen foregår over tre dage, hvor to hold med 12 spillere mødes. De anvendte spiltyper er for to par og singler. Efter 28 matcher er vinderne dem, der har fået over 14 ½ point. Hulspil for to par er temmelig udfordrende, idet denne spiltype kræver en fælles strategi og derfor et godt samarbejde spillerne imellem.Der er altså spænding i luften for både tilskuere og fjernsynsseere verden over i tre dage.

Thomas Bjørn

Thomas Bjørn klar til det krævende job som Ryder Cup holdkaptajn

Hvem spiller på Ryder Cup holdene i 2018?

På den officielle Ryder Cup hjemmeside, kan du følge udviklingen i de kvalificerende point og evt. udtagelse fra de to holdkaptajner, hvor det er danske Thomas Bjørn, der har final call for det europæiske holds sammensætning. Thorbjørn Olesen ligger, da dette skrives på en flot 5. plads lige uden for de 4 førende, med italienske Molinari i spidsen, der reelt via point har kvalificeret sig.

Læs mere her om Ryder Cup 2018 i Frankrig

Læs mere om Frankrig, f.eks. om Frankrigs bedste vine

Er du til golfrejser, så se mere end 20 golfrejse mål og golfrejsetips

Se vor temaside  om Golfrejser til hele verden først og fremmest og kom videre derfra. Eller hop direkte til et golfrejsemål, du vil læse om Spanien og Thailand er blandt de største rejsemål. Vi har plukket nogle topbaner. Bare at have spillet en af dem på din golfferie gør en forskel i dit golfliv. Traveltalk.dk dækker en masse golf rejsemål,  og antallet vokser løbende, så kom tilbage regelmæssigt. Du finder også tilbud på attraktive golfrejse tilbud, udvalgt  sammen med vore golfrejse partnere.

Top golfbaner i Thailand

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner i Thailand

Golf i Irland, “as green as golf gets”

Costa del Sol´s golfbaner taget fra toppen af den lange liste over fremragende golfbaner.

Kort oversigt

Populære rejseartikler