Flere fremragende golfbaner i Sydafrika

Scroll

Golfbaner i Sydafrika er ekstraordinært lækre!

Der er måske langt for at spille de bedste golfbaner i Sydafrika, men alle der har gjort turen i golfens hellige navn  siger, det er hele turen værd, og så får du ikke jetlag. da du jo rejser sydpå. Vi har lavet en lille buket af flere af Sydafrikas bedste golfbaner. De er godt nok gode! Læs også første del, så har du i alt 10 golfbaner i Sydafrika at vælge imellem.

Pearl Valley golfbane Sydafrika

Pearl Valley Golf Course, først på listen over golfbaner i Sydafrika

Golfbaner i Sydafrika oversigten er ikke komplet uden Pearl Valley Golf Course, der  ligger for det første utroligt smukt, og så har banen en ret uimodståelig track record. Det er en karakteristisk Jack Nicklaus bane med store udfordringer, men fair og oplevelsen er stor, uanset scoren på kortet også er det. Banen er “moden”, og det gør noget godt ved enhver golfbane, tilvokset tilspillet og tilrettet. Jack Nicklaus og Sydafrikas største golfspiller gennem tiderne, still going strong, Gary Player åbnede banen i november 2003, og fra 2006 og frem har den altid ligget i top 10 i Sydafrika. en stor oplevelse venter.

Gå til banens hjemmeside

 Sct Francis golf course sydafrika

The St Francis Links Golf Course selvskreven på ” Top 10 Golfbaner i Sydafrika”

En anden selvskreven top 10 bane på listen over golfbaner i Sydafrika, og også “Bedste nye bane”, da den åbnede  i 2007og velsignet med placeringer og omtaler lige siden.  Jack Nicklaus signerede også denne bane. Well done.

Gå til banens hjemmeside

Sydafrikanske golfbaner.

Gary Player Golf Course, et golf ikon tegner golfbaner i Sydafrika

Den utroligt populære Gary Player er manden bag dette golf resort, som fra a-z udstråler kvalitet. Er selvskrevet på vor liste bedste golfbaner i Sydafrika.

Banen er naturligvis designet af golf legenden selv, Gary Player, og ligger foran the Soho Hotel og  Cascades Hotel. Den er vært for den årlige Nedbank Golf Challenge med en første pris på $2-million, så forståeligt, at de bedste pro golfspillere på turen tager et smut til Sydafrika for at være med. Det er en meget kreativt udtænkt bane med strategiske bunkers og flere rækker  tee steder, der gør banen spilbar for langt de fleste. Kikuyu fairways græs og “bent-grass greens”giver optimale spilleforhold. Klarer top 10 listen over golfbaner i Sydafrika uden at løfte en finger.

wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Wild Coast Course

Der er noget magisk over The Wild Coast Sun Country Club. Det er en tilsyneladende ikke så svær bane i et mildt bakket område og designet af den allestedsnærværende Robert Trent Jones Jr, der er det måske bedst kendte navn i golfbane design og også har lavet baner i Danmark. Den fortjener klart at være med i vor oversigt bedste golfbaner i Sydafrika. Wild Coast Course er meget smuk og spiller som en links bane, hvilket det er taget hensyn til. Selv den mindste forandring i vindretning kan komplet ændre spillet, så det handler om enten at spille den på en vindstille dag eller virkelig have sin golfstrategi på plads og kunne “slå under vinden”. Du vil kunne glæde dig over at se det Indiske  Ocean fra flere huller og det er tilmed et vandfald ved banen.

wild-coast-country-club-golf-1st-hole

Link til banen

Mere om golf i Afrika

Læs om de første 6 sydafrikanske baner på Top 10 Golfbaner 

Golf i Sydafrika

 

Har du spillet golf i Marokko?

Fine golfbaner, flere lige ved Atlanterhavet og i overkommelig afstand fra Danmark. Denne er vort bedste forslag: Mesterskabsbanen Mazagan

Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane, og er ren luksus

Afrikanske rejseeventyr venter

Kort oversigt

Book din rejse her

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål