Malaysias bedste golfbane ligger i Kuala Lumpur

Malaysias bedste golfbane er det nye asiatiske golfrejsemål

I oktober blev Europaturen afholdt på  Malaysias bedste golfbane TPC Kuala Lumpur.

Klubben er dog ikke ny, men den mest prestigefyldt golf klub i Malaysia og ikke “out of reach” for green-fee spil. Regn med under 500 kr pr runde på en god hverdag.  Det er er billigt i Asien og herhjemme for en topbane.

De smukke fairways på Malaysias bedste golfbane slynger sig gennem landskabet i Bukit Kiara, kun 8 km fra centrum af Kuala Lumpur. Bukit Kiara ligger i  et smukt landskab og infrastrukturen er i top. Der er både velhavere, business og underholdning, gode restauranter og cafeer i området, så det bliver ikke nødvendigvis kedeligt. Det er også en fancy Country Club, åben for gæster, så træd bare inden for og nyd atmosfæren og den lækre mad efter golfrunden.  Rundt om klubbens restaurant  vil du udover banen se udover et fredet naturområde.

TPC Kuala Lumpur er uden tvivl Malaysias bedste golfbane, ja men også en af Asiens bedste golfoplevelser med 36 huller til rådighed og vært for adskillige kendte turneringer som CIMB Classic,  Sime Darby LPGA og  Maybank Malaysian Open.

Banen blev åbnet i 1991, og senere blev begge baner redesignet af det internationale golf arkitekt firma Parslow & Winter Golf Design og genåbnet i 2008 og 2010. Med det klima vokser golfbaner sig flotte i løbet af færre år end i Danmark, så du vil opleve en fin “gammel”bane, hvor enhver detalje er næsten hysterisk passet og plejet så du kan få en extraordinær golfoplevelse.

Malaysia har også andre virkelig fine baner. Dem vender vi tilbage til, men læs videre her.

Mere en 20 golfrejsemål og golfrejsetips

Spanien og Thailand er blandt de største rejsemål. Vi har plukket nogle topbaner.

 

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler