Hvad koster en safari i Afrika?

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

En safari i Afrika koster fra 10.000 kr. og langt op

Hvad koster en safari i Afrika? Det bedste råd, hvis du lige vil se, om safari er noget for dig,  er at kombinere de ikke helt så berømte safariparker med lidt billigere mellemsæsoner, og så dukker der en safari op i prisklassen 10.000 kr  til 20.000 kr. En safari kan også sagtens koste over 40.000 kr per person, så det er værd at lede lidt. Det er helt op til pengepungen, dine forventninger og krav, og der er mange der kan levere en safarirejse. De dyrere safarier sælger faktisk godt, fordi en safari er den store rejse i livet for mange, så den skal bare være i orden og helst uforglemmelig.

Her er en uhøjtidelig første pris-pejling og nogle danske safarirejse leverandører, der er værd at kigge nærmere på. Alle anslåede priser i 2020 er per person og kan rumme forskellige ydelser.

Cob Antelope in Queen Elizabeth National Park Uganda with the Rwenzori mountains in the background

Hvad koster en safari i Afrika, spørger denne smukke cob antilope midt i Uganda. Den kan bare spørge os.

Afrika Safari

Et veletableret bureau med 100% focus på safaripakker, dvs. du har en one stop rejseleverandør, der leverer alt fra fly til oplevelserne på savannen, når du når frem til en af deres 7 safari rejsemål i Afrika. Priser fra ca. 15.000 kr.

Albatros Safari

Albatros har lavet safarirejser siden 1986 og har i dag ikke mindre end 26 safari rejsemål, hvilket er imponerende. Regn med priser fra små 13.000 kr og op. Kenya er nok stadig det største rejsemål, og der man startede. En dansk safari pioner, der kan det med grupperejser og dygtige guides.

Blixen Tours

Med det navn skal man sælge safarirejser og helst mange.  Det gør man så også til mindst 4 afrikanske lande og flere rejsemål i hvert land, også rejser med kombinationer af flere safarilande. Vi er i den øvre ende af rejsepris skalaen med topdestinationer og all taken care of. Regn med fra 30.000 kr og op.

Discovery Travel

Discovery Tours har arrangeret rejser i Afrika i 25 år og idag til ikke mindre end 6 lande. Denne Afrika expert leverer rejser i mellem priskategorien, ofte med alt inkluderet, fke.s Sydafrika og the big 5 for ca. 17000 kr.

Nyhavn Rejser

Kipling Rejser

Sidebyside safaris

Store verden

Tanzania Tours

Hvad koster en safari i Afrika? Safari i Uganda, Mountain gorilla tænker lidt over det

Hvad koster en safari i Afrika? Fx safari i Uganda, Mountain gorillaen tænker lidt over det

Mere om safarirejser her

Der er mere at besvare før afrejsen, end hvad koster en safari i Afrika. Her er gode råd om de 7 største safarilande, væsentligste parker, forholdsregler, tidspunkter på året, det er bedst at rejse, indkvartering, rejseetik og meget mere.

Safari i Namibia

Safari i Sydafrika – de imponerende safariture

Safari i Kenya fra Masai Mara til Laikipia

Safari rejsemål i Afrika

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler