Camping i Sverige

Camping i Sverige fra Skåne til Lapland

Camping i Sverige byder på over 500 fantastiske campingpladser fra Skåne i syd til Lapland, nord for polarcirklen. Du kan campere i og nær  dejlige storbyer som  Stockholm, Gøteborg og Malmø, på mange skærgårdsøer, i hyggelige fiskersamfund eller i utrolige svenske naturområder omgivet af store skove og brusende floder, også helt mod nord. Det kan være en tur på 2000 km. Sverige et et kæmpe land som bekendt med mere end 2000 km fra syd til nord, men turen til den nære  del af Sverige og mødet med “et helt andet campingland” kan jo gøres på under en time fra København eller Helsingør. Hvis det skal gøres rigtigt hurtigt, så kunne du være i Skåne og på Camping i Sverige på meget kort tid. Du kan hygge dig med andre gæster, eller du kan vælge at være alene i  dagevis. Sverige kan det hele på campingferien på den der lidt storladne måde, lidt som du var i USA, det meste er større. og man regner i (svenske) miles.

Camping i Sverige er også for Børn

Camping i Sverige er også for Børn, Øresundbron

Camping i Sverige er også for børn

For børnene er en campingplads nærmest deres egen verden i verden. Her kan de boltre sig frit, finde nye legekammerater og opleve masser af sjov og udfordringer hver eneste dag. På Sveriges campingpladser finder du alt lige fra eksklusive swimming pools og pirat-klubber til sommer-shows og minigolf . Desuden findes der masser af andre tilbud såsom sejlsport, skattejagt, picnics og disco-aftener.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Mens nogle campingpladser er så store og spændende, at der går minitog mellem attraktionerne, så er andre placeret idyllisk i smukke naturreservater, der straks bringer dig tilbage til det grundlæggende – fred og afslapning. Sverige er bestemt også eksotisk og spændende, og enhver kan finde det helt rigtige campingparadis – her er camping for ethvert ønske – og for enhver familie!

Udvalgt billede

Fra lækker luksus til rå natur på campingferie i Sverige

Uanset om du har egen campingvogn, mobile home, telt eller slet ingenting, så har Sverige en campingplads, der passer perfekt til dig. Mange af campingpladserne har både huse og hytter, der ligger charmerende placeret i nærheden af søer eller havet, og byder på faciliteter såsom restauranter, børneklubber, butikker og egen strand eller klippekyst. Og ikke nok med det – i nærheden af din campingplads vil du oftest finde flere seværdigheder og attraktioner, hvilket er med til at berige familieferien. Sverige byder på masser af zoologiske haver, forlystelsesparker, klatremuligheder, kano-sejlads, cykelstier, dressine-ture, muséer, golfbaner og rafting, samt meget meget mere. Opfyld børnenes vildeste feriedrømme. Hvis du har drømmen, har Sverige helt sikkert den rette campingplads! Find mere inspiration til din camping i Sverige – find campingpladser i hele Sverige her.

Turen går til Sverige

Campingferie i andre lande

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler