Dejlige campingpladser i Tyskland

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Campingpladser i Tyskland, nogle af de bedste ud af  750 i alt

Campingpladser i Tyskland valgt med omhu, smukt sået over det store land, tyske campingpladser,som ret sikkert vil give er en god oplevelse.

Listen over udvalgte campingpladser i Tyskland begynder tæt på kurstedet Erding.

Campinacgpladser i Tyskland. https://www.loanerland.de/

Campinacgpladser i Tyskland. https://www.loanerland.de/

Campingpladser i Tyskland. Freizeit-Camping Lain am See

Idyllisk camping i fortryllende natur for fastliggere, ferierende og turister (tæt ved kurstedet Erding). Naturbadesø med kildevand, kiosk, blokhuse, mobilhomes af træ,  vital centerkabiner, ion-terapi, sauna, massage, yoga, kosmetik, Anna’s Beautyhair, Loanerland restaurant med ølhave, forsamlingslokale, solterrasse, keglebane, værelsesudlejning, 3D bueskydning.

Website Loanerland.de

Campingpladser i Tyskland. Schwabische Alper

Campingpladser i Tyskland. Schwabische Alper

AZUR Rosencamping Schwäbische Alb

Glimrende plads med mange faciliteter og mange fritidsmuligheder: Friluftsbad, soppebassin, tennis, bordtennis, haveskak, boulebane, legeplads og meget mere. De swabiske alper er helt klart på listen over campingpladser i Tyskland.

Website

Alb-Camping i ægte naturomgivelser

Ved luftkurstedet Westerheim ligger campingpladsen Alb-Camping i ægte naturomgivelser. Gæsterne sætter pris på den sunde luft og det aktiverende helseklima samt beliggenheden midt i UNESCO biosfæreområdet og geopark Schwäbische Alb. På campingpladsen findes et friluftsbad med tre bassiner og rutsjebane med bølger samt en legeplads med multifunktionsbane.

Se Alb-Camping Westerheims hjemmeside

Campingpladser i Tyskland. Alfsee-Ferienpark-Rieste-Alfen-Saunaland-Außenbereich

Campingpladser i Tyskland- Alfsee-Ferienpark-Rieste-Alfen-Saunaland-Außenbereich

Alfsee Ferien- und Erholungspark

Hjertelige hilsner fra det sydvestlige Niedersachsen inden ferien! Find dine ferieoplevelser i Osnabrücker Land. Når I har fået et adrenalinkick på vandski eller i gokart, kan I slappe vidunderligt af i Alfen-Saunaland – den germanske WellnessWelt ved Alfsee, ved badesøens sandstrand eller på en spadseretur i naturbeskyttelsesområdet. Man keder sig aldrig ved Alfsee! Besøg også det indendørs funcenter, labyrinten, børne-billandet, og deltag i latteren – med klovnen Ati og hans enestående show. Alt efter lyst og humør kan I overnatte i vores 5-stjernede campingpark, i en udlejnings-campingvogn, det 3-stjernede superior-hotel eller i en ferielejlighed. Og som noget helt nyt – oplev germanernes verden! I kan tilbringe ferien i en alfs hus, fra germanernes tid. En helt fantastisk oplevelse er alfernes AbenteuerWelt (EventyrVerden) med så mange fikse tricks og historier, at også de voksne kan tage på en rigtig opdagelsesrejse. Vores germanske spøg- og legeteam viser, hvordan germanerne i sin tid morede sig. Og det helt uden Nintendo og lignende. Som medlem af LeadingCampings er vores plads, der har fået tildelt mange udmærkelser, blandt de førende i Europa. Et veludbygget WLAN-net, et supermarked og lækkerier i restaurant Alfsee Piazza er rene selvfølgeligheder i den 5-stjernede camping-park.

Hjemmeside for Alb Camping

Barracuda Beach Camping

Listen over campingpladser i Tyskland fortsætter, Sådan skriver Barracuda Beach Camping:  “Vi byder jer hjerteligt velkommen i vores nyanlagte Barracuda Beach Camp. Det store område har pladser til campingvogne, autocampere og telte lige ned til søen. Vi sikrer vores gæster et behageligt ophold i kraft af moderne sanitære faciliteter, el-tilslutning direkte på de enkelte standpladser samt et stor antal fritidsaktiviteter.”

Website Barracuda

Blütencamping Riegelspitze

4-stjernet anlæg for hele familien lige ned til Glindowsee. Let at komme til Berlin og Potsdam med bus, tog eller cykel. Billetter kan købes i receptionen.

Hjemmeside for Blütencamping Riegelspitze

Camping-walkyrien

Camping Ostseeferienpark Walkyrien

På campingpladser i Tyskland listen faldt vi for denne perle så tæt på Danmark, især hvis man kommer fra JyllandCamping med velvære og nydelse – jeres 5-stjernede “friluftshotel” ved Østersøen med et enestående Østersøpanorama. En førsteklasses og uforglemmelig ferie for hele familien! Sjov, leg og underholdning for de små, og afslapning og wellness for de store. Autocamper-plads uden for bommen med vidunderlig udsigt over Østersøen. Kun 3,5 km til det nærliggende østersøbad Grömitz langs den idylliske klintekyst. Kompletpris for plads til campingvogn inkl. 2 personer, strøm, 1 personbil, brusere fra 22,- €.

Website: Camping Walkyrien

Nationalpark Hunsrück-Hochwald

Nationalpark Hunsrück-Hochwald

En vidunderligt beliggende 5-stjernet campingplads ved Nationalpark Hunsrück-Hochwald. Kom og nyd et afvekslende ophold med specielle naturoplevelser og seværdigheder i den mere end 500 år gamle ædelstensregion. Oplevelser midt i naturen, med vandløb, skov og åbne områder, afslapningszoner og sportsaktiviteter.

Hjemmesiden for Camping Harfenmühle

Hjemmesiden for Nationalpark Hunsrück-Hochwald

Campingpladser i Tyskalnd:  Fuldaschleife tæt på floden Fulda

Mellem Kassel og Melsungen i en romantisk bugtning i floden Fulda ved cykelruten R1. 4 stjerner fra DTV (Det tyske turismeforbund). Bett & Bike, bådførerstation, 2 campingtønder. Meget god restaurant og café på pladsen. Ideel overnatningsplads. Motorvej A7 frakørsel 81, følg derefter de blå campingskilte, A44-A49, frakørsel Guxhagen, 4,6 km til pladsen. Baby-, børne- og familiebad, handicaptoilet og -bruser.

Hjemmesiden for Camping Fuldaschleife

Bodensee

Bodensee

Camping Park Gohren am Bodensee slutter listen over campingpladser i Tyskland

Vi byder jer velkommen på vores 4-stjernede campingplads ved Bodensøen med privat naturstrand. Familier har her det ideelle udgangspunkt til interessante udflugter. Udforsk vores region, og nyd vores feriehuse, safaritelte, mini-lodges, det alsidige program for børn og rabatterne med gæstekortet samt meget mere. Vi glæder os til at se jer!

Website til Camping Gohren

Vil du læse mere om campingpladser og ferie i Tyskland?

Læs om campingferie til Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Kroatien, Spanien m.fl.

Læs også her på traveltalk om camping i Tyskland

Det tyske turistkontor har et fantastisk redskab, et kort over tyske campingpladser i hele Tyskland.

10 udvalgte rejsemål i Tyskland, alle med super campingpladser tæt på!

Rejse til Tyskland, et kæmpe rejseland lige om hjørnet

Tyske slotte, både fantastiske rejsemål og ofte et sted at overnatte

20 Slotte i Tyskland, du burde besøge

https://www.traveltalk.dk/rejse-til-tyskland/

Glæd jer til meget mere tysk rejseinspiration!

Her er historien om det fantastiske ukendte Berlin

Holzmarkt– Frirum i Berlin med urban kreativitet

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler