Krydstogter i Caribien? Det moderne krydstogt er fuld af aktiviteter

Krydstogter i Caribien er den perfekte intro til de fantastiske øer

Royal Carribbean  leverer krydstogter, der i dag er så meget anderledes end fortidens “vi dovner på dækket hele dagen og så spiser vi os runde 3 gange om dagen, og så skal vi i baren efter 21:00, så skal vi sove, og så skal vi, ja du gættede det. ”

En kongelig Royal Carribbean oplevelse

Royal Caribbean har de største mest luksuriøse skibe, men der er meget  mere at sige herom, end at det er yderst komfortabel transport: Mange yngre mennesker vælger netop krydstogtet for den mængde af aktivitet,  der er i land og til vands. Det er en kæmpe legeplads og sportsarena,  faktisk ufatteligt stort, og der er noget for hele familien. Og det med “i land” skal tages alvorligt, du oplever en masse rejsedestinationer på kortere tid, og tilbringer mere aktiv tid i land end på skibet. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre på anden rejsevis, undtagen du køber flybilletter til du segner 🙂

Se her fra Royal Caribbean, en af verdens største Cruiselines og du kan booke hos MyCruise, en trusted Traveltalk.dk partner.

PS: Og her i disse år med hurricanes, som vi skal vænne os til,  sejler Royal Caribbean bare uden om. Det er måske det sikreste sted at være i sådan en vejr situation i Caribien.

Gå til Mycruise for booking

Krydstogter verden rundt

Caribiens skønne øer

Klik en intro for hver af disse skønne øer i Caribien.

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler