Krydstogt i Middelhavet: Fra Italien til Spanien uden at løfte en finger

Krydstogt i Middelhavet er en ren buffet af smukke oplevelser

 

Der er mange måder at bruge krydstogter på fra ren afslapning til ren adventure rejse. En tredie mulighed er på den mest bekvemme måde at se så meget af  f.eks. Middelhavets rejsemål som muligt. Og lige en tilføjelse. Der er masser af tid i land på et krydstogt, så du får virkelig et indtryk af i dette tilfælde Middelhavskultur i flere lande.

På et krydstogt i Mddelhavet er der alle tiders mulighed for at komme væk fra hverdagen. Langt ude på havet med kun horisontlinjen som fixpunkt er det svært ikke at lade sig rive med af den feriestemning, der unægtelig hersker ombord. Vandets beroligende kræfter er som forstærkede, når man, sammen med resten af båden, lever i havets rytme. Den interesserede vil med lidt held kunne spotte et par hvaler eller delfiner boltre sig i vandet omkring skibet. Og så er det en særlig oplevelse at beundre den klare stjernehimmel, mens man bliver vugget af bølgerne.

Omgivet af azurblåt hav 24/7 er ikke den dårligste måde at tilbringe sin ferie på krydstogt i Middelhavet

Der er garanti for at kunne nyde naturen på forskellig vis fra bådens dæk, og hvad enten man kan lide at blive rusket igennem af vinden eller blive bagt af solen, har Middelhavet det hele. Både sommer- og vinterkrydstogter er fantastiske, om end forskellige oplevelser. I vinterhalvåret er der mulighed for at nyde et krydstogt i et endnu lavere tempo. Atmosfæren skifter, når sommerens turister forsvinder fra byerne, og der er mere plads til at gå på opdagelse i de kulturrige destinationer.

Athen, Venedig, Marseille og Barcelona på dit krydstogt i Middelhavet

På krydstogt i Middelhavet er der gode muligheder for at nyde det lækre sydeuropæiske klima. Byerne, der ligger ud til havet er rige på kultur og historie, og det kan anbefales at udforske de perler, skibet lægger til ved. Det er blandt andet velkendte byer som Athen, Venedig, Marseille og Barcelona, der er mulighed for at besøge. Udover sin unikke kulturarv er området selvfølgelig også kendt for sine pragtfulde strande, skønne øer og ikke mindst sin dejlige mad. Lad de forskellige lande og byer udfolde sin kulinariske kunnen, og smag den friske fisk fra de græske øer eller den lækre vin fra de kendte italienske vinområder.

Et krydstogt i Middelhavet kan rumme alle, og uanset om man planlægger en romantisk tur for to, en rejse med vennerne eller en familieferie, er krydstogt som rejseform altid en god mulighed. Med et bredt udvalg af underholdning på skibene, er det sikkert at ingen kommer til at kede sig. Swimmingpool, boldbaner, barer, diskotek og teater er nogle af de muligheder man finder. Det er en ideel måde, nemt at besøge flere af drømmedestinationerne på, uden bekymringer om transport, hoteller eller anden logistisk planlægning.

Krydstogter verden rundt

Krydstogter i Caribien? Det moderne krydstogt er fuld af aktiviteter

Det ultimative krydstogt er der flere kandidater til, men krydstogt fra Australien til New Zealand må være helt med i toppen

Eller læs om sejlads langs den norske kyst med berømte Hurtigruten, der oprindeligt var livsnerven i Norges kysters infrastruktur.

 

 

 

 

 

Nyeste Rejseartikler