Rejseguide til krydstogter i hele verden

Krydstogter world-wide fra Norge til Galapagos

Krydstogter world-wide er din introduktion til nogle af de allerbedste krydstogter i verden, der kommer det hele rundt fra Sydpolen til en tur på Amazonfloden,  ja praktisk talt overalt i verden. Du vil måske blive overrasket over, hvor stort “krydstogt” som rejsebegreb er blevet på relativt få år.
30 millioner mennesker valgte et krydsstogt for ferien i 2019, hvilket svarer til 10 millioner rejsende mere på 10 år. Nye krydstogtskibe popper ud på havet som popcorn i en gryde hvert år. Det fortæller alt i betragtning af den investering, der kræves for at bygge så enorme skibe og vækste markedet yderligere. Mere end 20 nye krydstogt skibe blev sat i søen i 2019. Komfort og udvalg i aktiviteter, restauranter, shows og rejsemål er enorm. Denne måde at tilbringe din ferie eller bryllupsrejse eller anden fest til søs så tæt på alle bekvemmeligheder og services ombord på er virkelig populær.

Gennemse hele introduktionen til de lækre sea crusies på ferie eller klik nedenfor og gå direkte til dit foretrukne krydstogt.

God fornøjelse.

New Zealand - South Island - Queenstown. Beautiful mountains landscape scenery with blue lake. Pacific Islands, Oceania

New Zealand – South Island – Queenstown. Beautiful mountains landscape scenery with blue lake. Pacific Islands, Oceania

Andre krydstogt artikler på traveltalk

Se flere links til sidst i denne artikel. Men læs videre for den store intro til krydstogter her.

 

Tahiti islands landscape seing from cruise ship during sailing

Tahiti islands landscape seen from a cruise ship during arriving at the island

Tahiti Krydstogt

Tahiti-krydstogter tilbyder nogle af de smukkeste syn i verden med azurblå farvande, storslåede toppe og frodige dale på en stor tropeø. Luksus-krydstogter i Tahiti kan omfatte udforskning af en lagune på en glasbundet båd, vandreture i bjergene med en spektakulær havudsigt eller shopping efter  de sorte perler i Tahiti. En række vand-aktiviteter er inkluderet i Tahiti-krydstogtsferien. Derudover er dykning, jetski, snorkling, parasailing og windsurfing også meget populære og sjove aktiviteter. Rejsende kan tage et krydstogt til Tahiti året rundt. Det er bare den slags perfekte vejr.
De fleste luksus krydstogter i Tahiti varer fra syv til fjorten dage. I tilfælde af nogle luksuskrydstogter i Tahiti kan rejsende muligvis nødt til at rejse lange afstande for at komme til afgangshavnen. Det anbefales, at rejsende generelt e ankommer til havnebyen mindst en eller to dage før deres krydstogt til Tahiti, for at have tid til at slappe af og orientere sig, inden de går om bord på skibet. Mange luksus cruise tilbyder hotelpakker inden krydstogtet.

Rejse til Papeete Tahiti på krydstogt

Life o Tahiti mount, on the biggest Tahiti island

Life o Tahiti mount, on the biggest Tahiti island

Vælg dit krydstogt baseret på dine rejse interesser i  Tahiti

Krydstogter i Tahiti er ofte tematiske. De tilbyder feriegæster muligheden for at forkæle sig selv med deres yndlings tidsfordriv og uddybe deres viden om en lang række emner fra fin mad til fin vin, musik, kultur og historie. Nogle programmer kan også omfatte musik, berømte forestillinger, tematiske udflugter på land og muligheden for at interagere med kendte, lokale personligheder i et bestemt område. Tematiske krydstogter er meget populære og sælges ofte tidligt.

Et krydstogt i Tahiti betragtes som en ideel ramme for en familieferie. Nogle krydstogter er designet med børns aktiviteter, rådgivere og børnepasning. Mange krydstogtskibe i Tahiti inviterer børn til at rejse ombord på deres skibe, selvom spædbørn og gravide kvinder er underlagt visse begrænsninger. På Tahiti-krydstogterne, der tilbyder omfattende programmer for unge mennesker, kan forældre planlægge deres ferier velvidende om, at de kan slappe af og have det sjovt. Deres børn bliver passede, får nye venner og har det sjovt hele vejen.

Mange krydstogtskibe tilbyder en slags forsikring for at beskytte deres passagerer mod økonomiske tab i tilfælde af uforudsete omstændigheder. Forsikring er ikke obligatorisk, men de fleste krydstogtskibe anbefaler, at passagerne køber en forsikring. Det er vigtigt at have den information på forhånd, du har brug for, inklusive prisændringer mellem krydstogtskibe samt dækningsgrænser og undtagelser.

Flere rejsetips til Tahiti 

Rejse til Papeete Tahiti på krydstogt

View of overwater bungalows at Le Meridien Tahiti Hotel at sunset, Pape'ete, Tahiti, French Polynesia

View of overwater bungalows at Le Meridien Tahiti Hotel at sunset, Pape’ete, Tahiti, French Polynesia

Bryllups krydstogt til Tahiti

Romantiske ture som bryllups eller forlovelsesture  er også et specielt rejetema til øerne Tahiti. Du kan tage en romantisk tur til det sydlige Stillehav ombord på krydstogtskibe, passager- og super yachter, der rejser til hjertet af Tahiti-øerne.

Par har nu et valg mellem verdens førende luksus krydstogtskibe, der tilbyder balkon kahytter og førsteklasses måltider udelukkende designet til en bryllupsrejse. Der er intet andet sted som Tahiti, hvor bryllupsrejsende kan nyde bryllupsrejsen i sådanne luksuriøse og eksotiske omgivelser. Det er også en god historie for familie og venner: Hvor tilbragte du din bryllupsrejse? Tahiti selvfølgelig.

Besøg Tahiti og oplev fornemmelsen af ​​romantik på dette unikke sted. Tahiti er  tilbage efter natur katastrofer for år siden. Det er et sikkert sted at rejse. Så giv det en chance på en krydstogt. Hvis du er et nygift par, eller hvis du vil forny dine løfter og ønsker at tilbringe en anden bryllupsrejse, er Haiti et meget godt sted at gøre det. Du vil ret sikkert altid vende tilbage til dette magiske og fortryllende sted.

Rejse til Papeete Tahiti på krydstogt

Transatlantic passenger terminal in Genoa, Italy

Transatlantic passenger terminal in Genoa, Italy

Transatlantisk krydstogt, the big one

Forestil dig, at du står på dækket og ser på Frihedsgudinden med den berømte Manhattan-silhuet bag sig. Dit kryfstogskib navigerer muligvis  rundt i indsejlingen eller fortøjrer til lyden af mange andre skibe og fugle og biler i det fjerne, mens du nyder den storslåede udsigt. Hvilken fantastisk måde at starte eller afslutte en transatlantisk krydsning. Hvis du ønsker det, kan du endda besøge den originale frihedsstatue i Paris efter afslutningen af dit krydstogt. Måske ikke en statue så stor, men det er ikke desto mindre en del af et panorama, der fortjener et besøg.

Måske er det mest ikoniske krydstogt i verden det transatlantiske krydstogt. Denne legendariske overfart over Atlanterhavet  har glædet passagererne i årevis. Denne fascinerende krydsning giver dig mulighed for at sejle fra de amerikanske havne til nogle af de smukkeste byer i Europa, eller omvendt, hvis du foretrækker det.

Kryds Atlanten med Norwegian Cruiseline. Sejl fra flere euopæiske havnebyer eller fra New York hjem?

The new Carnival Horizon, the 26th ship for Miami-based Carnival Cruise Line, passes by South Beach in Miami Beach, Fla., on a two-day inaugural cruise Thursday, Sept., 20, 2018. Horizon is cruising on year-round six- and eight-day Caribbean voyages from PortMiami. The 1,055-foot-long vessel accommodates more than 4,000 guests and some 1,450 crew members. FOR EDITORIAL USE ONLY (Andy Newman/Carnival Cruise Line/HO)

The new Carnival Horizon, the 26th ship for Miami-based Carnival Cruise Line, passes by South Beach in Miami Beach, Fla., on a two-day inaugural cruise. The 1,055-foot-long vessel accommodates more than 4,000 guests and some 1,450 crew members.

I Amerika kan du forvente at sejle fra havne som Miami, Port Canaveral og New Orleans. Miami er en virkelig unik by i Amerika og i verden. Byen er en ægte kosmopolitisk by med tunge indflydelser fra latinske samfund, jødiske Holocaust-overlevende, en pulserende homoseksuel scene, et rødhalset Amerika og en endeløs parade af de rige, berømte og smukke. Se på byens fantastiske art deco-arkitektur, og du får en virkelig forbløffende by.

New Orleans ‘Big Easy’ har altid haft sin unikke stil og atmosfære skabt af kombinationen af ​​raffineret europæisk stil og sprudlende latin- og Afrikakulturer. På trods af nogle synlige tegn på orkanen, der ramte i 2005, er hjertet af byen stadig i live og lever op til sit motto: “Lad den gode tid passere”.

I Europa kan du starte eller afslutte din rejse til Barcelona eller København. Barcelona betragtes med rette som en af ​​de smukkeste byer i verden. Denne kosmopolitiske by er fuld af restauranter, barer, natklubber og fantastiske butikker til at underholde dig, uanset hvor lang ophold du har. Byen er berømt for sin betagende arkitektur. Du vil finde mange ting at se, fra middelalderen til modernismen, at se og forbløffe dig.

Det siges ofte, at København er den grøneste og mest levende by i alle de skandinaviske byer. Danmarks hovedstad byder på en fængslende blanding af gammelt og nyt med brostensbelagte firkanter og middelalderlige bygninger sammen med det bedste af skandinavisk design. Byen er ren og en af ​​de sikreste i verden, og det er så let at komme rundt, så det er ikke underligt, at København regelmæssigt er i toppen af ​​verdens mest attraktive byer at besøge. Faktisk udnævnte CNN det som et sted at besøge i 2019.

Selvfølgelig er det ikke kun disse smukke byer, som du kan opdage under et transatlantisk krydstogt. Mellem byerne krydser du Atlanterhavet, en oplevelse, der er så spændende som Barcelona og New Orleans. På havet vil du udnytte dit krydstogtskibets faciliteter fuldt ud. Krydstogtskibe er i det væsentlige flydende resorts, der tilbyder alt hvad du kan ønske dig: restauranter, underholdning, kurbade, aktiviteter, svømmebassiner, barer, kvalitetsophold og stadigt skiftende landskaber.

Kryds Atlanten med Norwegian Cruiseline

Cruising ship on Santorini island in summer time on Aegean sea.

Cruising ship on Santorini island in the summertime on Aegean sea.

Krydstogt på Middelhavet, en ren tapas anretning af lande

Man kunne udforske de antikke græske og tyrkiske civilisationer, rejse til Det Hellige Land og blive beruset i kystnære pragt i Spanien, Italien og Frankrig. Der er nogle mindre kendte destinationer for krydstogter i Middelhavsområdet, såsom Bulgarien og Kroatien. Hver dag vågner vi op for at finde et nyt sted med nye steder at se på. Der er mange havne, hvorfra man kunne vælge at starte krydstogter i Middelhavet samt mellemlandinger gennem hele krydstogtet. Der er mange krydstogter, der afgår fra Athen og sejler rundt om de græske øer. På den anden side kunne mindre luksusskibe bo på øerne, eller med større skibe kunne krydstogtet også omfatte større havne på steder som Rom.

Havnen i Civitavecchia og Rom er de populære steder at starte et krydstogt. Nyd Rom en dag eller to og senere, tag en times busstur til havnen for at starte krydstogtet. Næsten alle større krydstogtskibe kører ind og ud af Rom ved Middelhavet. Venedigs krydstogter dækker også alle områder i Middelhavet og giver dig mulighed for at sejle på Giudecca-kanalen. Det menes at være en af ​​de bedste effekter af krydstogtet. Hvert år starter omkring en million mennesker deres krydstogt i Barcelona og nyder de butikker, kulinariske arkitektur og natteliv i Barcelona, ​​før de rejser til Middelhavet.

Mulige udflugter til havne og mellemlandinger under krydstogter i Middelhavet inkluderer steder som Cadiz, Sevilla og Spanien. Den kulturelle hovedstad i det sydlige Spanien er et andet must-see turiststed. De farverige gader, arkitekturen og den imponerende visning af vartegn ville bestemt give et varigt indtryk. Athen i Grækenland er porten til meget gamle steder som Akropolis og Hadrian’s Arch. Istanbul i Tyrkiet har sin egen lange historie. Det har været kendt som Konstantinopel og Byzantium. Ferier her kan hjælpe nogen med at se ting som den utrolige blå moske og Topkapi-paladset, hvor de osmanniske tyrkerne boede.

Dubrovnik i Kroatien er et verdensarvssted og er delvist omgivet af gamle mure. En sandsynlig udflugt vil omfatte et besøg på det kroatiske landskab og en bytur. De fleste krydstogtskibe tilbyder krydstogter i Middelhavet. Det betyder ikke noget, hvilket krydstogtselskab du vælger, så længe destinationerne er interessante, ligesom på disse krydstogter. Derfor skal hver enkelt tage et krydstogt i Middelhavet for at leve sit liv fuldt ud.

Crusing på et sejlskib til Santorini og øerne omkring?

Barcelona

Barcelona

Krydstogt i det vestlige Middelhav

I det vestlige Middelhav vil du opdage strande, livlige byer og badebyer. Når man går ud på et eventyr i det vestlige Middelhav, forlader krydstogtskibe normalt imponerende steder som Barcelona, Palma, Genoa eller Rom.

Hovedsageligt grænser op til Italien, Frankrig og Spanien, under et krydstogt i det vestlige Middelhav, tager du til anløbshavne såsom De Baleariske Øer (inklusive Mallorca, Ibiza, Menorca og Formentera). Italien er en anden destination. Her kan du udforske fascinerende historiske destinationer, herunder Pompeji, Rom og Pisa. Krydstogter i det vestlige Middelhav kan også indeholde stoppesteder i Portugal, Marokko, Monte Carlo, Malta, Kroatien og Dubrovnik.

Noget for enhver smag, en vestlig Middelhav er en feriefavorit hos familier og par.

Celebrity og deres krydstogter i Middelhavet

Krydstogt i det østlige Middelhav

Et krydstogt i det østlige Middelhav anløber havne fra Det Ægæiske Hav til Adriaterhavet. De vigtigste ind- og udskibningshavne i det østlige Middelhav er Athen, Grækenland; Istanbul, Tyrkiet og Venedig. Under din rejse til det østlige Middelhav kan du udforske gamle byer som Olympia i Grækenland eller Ephesus i Tyrkiet. Dubrovnik og Corfu, der ligger ved den kroatiske kyst, er også populære krydstogtsdestinationer i det østlige Middelhav. Græske øer som Mykonos, Rhodos og Santorini er også populære krydstogtsdestinationer.

Krydstogt med Celebrity Lines

Galapagos Islands - August 24, 2017: Boat riding on the coast of Santa Cruz island, Galapagos Islands, Ecuador.

Galapagos øerne, oplev din indre Darwin

Galapagosøerne har altid været fascinerende siden Charles Darwins berømte arbejde med naturligt udvalg blandt de 10 millioner år gamle vulkanske øhavs lava klipper. De fortryllede øer, som en spansk hacker har opkaldt, måske din næste destination for viden og eventyr. Tag et krydstogt til Galapagos med dine børn og oplev den samme naturlige skønhed som Charles Darwin, der er blevet kronisk.

Galapagos giant tortoise

Dyrene, Darwin havde set for mere end hundrede år siden, og som var genstand for hans undersøgelse, er stadig til stede: finker, havløver, leguaner og kæmpeskildpadder. Dyk ned i det krystalklare vand i det tropiske hav, der omgiver kæden på 6 øer og 52 mindre øer og holme, og se nogle delfiner og havskildpadder svømme i nærheden.

De vulkanske øer er perfekte steder at udforske med din familie. Der er stier, der starter på strandene og fører ind i de skovklædte bjerge. Nogle stier er perfekte, men sikre for eventyrlystne børn. Vælg den sti, der svarer til dit tempo og udholdenhed. Der kan ikke være andre helligdage, der er gavnlige for din krop og sind

Galapagosøerne består af 19 øer ud for Sydamerikas kyst. På grund af deres nærhed til ækvator kan de besøges året rundt på et luksuscruise.

Kryds Atlanten med Norwegian Cruiseline

Galapagos Islands - August 26, 2017: Landscape of the Lava tunnels of Isabela Island, Galapagos Islands, Ecuador

Galapagos Islands. The landscape of the Lava tunnels of Isabela Island, Galapagos Islands, close to Ecuador

Ud over idyllisk natur og godt vejr er Galapagos-øernes største attraktion det store udvalg af arter, som du interagerer med. Et krydstogt til Galapagos er den perfekte måde at opdage disse øer og alt hvad de skal medbringe. Et luksus krydstogt fører dig til øerne, hvor du kan se den biologiske mangfoldighed med dine egne øjne, og du vil forstå, hvorfor Galapagos-øerne fortjener deres titel UNESCOs verdensarvsliste.

Group of Galapagos penguins on a rock in Santiago Island, Galapagos Island, Ecuador, South America.

Galapagos skildpadde

Efter at have overlevet de fleste mennesker lever Galapagos-skildpadder godt over 100 år. De er den største skildpaddeart og kan veje op til 400 kg med en enestående længde på 5 fod 9. Disse skildpadder kan opdages på syv øer under Galapagos-krydstogter. Du vil bemærke subtile forskelle mellem skildpadder, hvor hver ø bringer sit eget miljømæssige præg – en vigtig faktor bemærket af Darwin, der påvirkede hans arbejde med titlen “Artenes oprindelse.”

Galapagos Penguin

Dette er de eneste pingviner, du finder på den nordlige halvkugle. Din bedste chance for at se begge figurer til fods under dit luksuscruise er, når du stopper ved Fernandina Island eller på vestkysten af ​​Isabela.

Galapagos Fur Sea Lions

Så unikke som skildpadder og pingviner i Galapagos er de Galapagos-pelsbærende havløver de mindste i verden. Under dit krydstogt til Galapagos kan disse benpattedyr observeres lokke på lavabergten eller på strande.

Galapagos hav leguan

Galapagos-krydstogterne giver dig muligheden for at se Galapagos marine iguaner, de eneste marine iguaner i verden. Disse marine skabninger findes på alle øer, og ligesom Galapagos-skildpadder varierer deres form og størrelse fra ø til ø.

Galapagos-delfiner

Delfiner, der er kaldet verdens mest venlige art, er langt fra et sjældent syn på et Galapagos-krydstogt. Isabelas vestkyst betragtes bredt som det bedste sted at se delfiner, idet flaske-delfiner er de mest rapporterede.

Så følg i Darwins fodspor og tag på dit eget Galapagos-krydstogt for at beundre det betagende Galapagos-landskab og opdage dyrelivet på egen hånd. Du er forpligtet til at værdsætte de minder, du får under denne fantastiske eventyrrejse.

Krydstogt til utrolige Galapagos øer

The riverboat Queen Violeta cruising along the River Amazon in Peru.

Flodbåden Queen Violeta på Amazon floden her i Peru. Krydstogt er mange ting.

Et krydstogt i Amazonas er det ultimative eventyr i junglen. Af det uendelige grønne tæppe af trætoppene, der udgør den tropiske skov til det eksotiske dyreliv, der beboer farvandet i den mægtige Amazon River, et Amazon cruise vil afsløre et imponerende økosystem både fængslende og lærerigt.

Hvis du altid har ønsket at se flokke af lyserøde delfiner i deres naturlige levested, eller opdage unikke medicinalplanter, der ikke findes andre steder i verden, kan et Amazon-krydstogt være lige den type ferie, du leder efter!

Ved at vælge dit Amazon-krydstogt vil du opdage, at du får præsenteret to forskellige valg af krydstogtsrejse. Hvis du ønsker at besøge Amazon med den komfort ​​et stor luksus krydstogtskib leverer, er Amazon-krydstogter fra byen Manaus i hjertet af Amazon Rainforest ideel.

Manaus, ved sammenløbet af floderne Negro og Amazon, repræsenterer det længste punkt op ad floden for dette store Amazon-krydstogt. Her er Amazonas 11 km bred, og det er den vigtigste havn, hvorfra mange krydstogtskibe afgår.

Den anden Amazon-krydstogtsmulighed giver rejsende mulighed for at udforske Amazon-floden i det østlige Peru. Her omkring 6.000 km vest for flodudgangspunktet i Atlanterhavet, Amazonas er økosystemer, dee er utroligt forskellige.

Floden er meget smallere her, så Amazon-krydstogtskibe er mindre og tager form af flodbåde, der ikke kan indeholde mere end 50 eller 60 passagerer. Den foretrukne afgangshavn på et krydstogt mellem Peru og Amazonas ligger i byen Iquitos.

De fleste passagerer ankommer i Iquitos med fly på en intern flyvning fra Lima – hovedstaden i Peru.

Et uforglemmeligt eventyr uanset hvor du sejler på Amazon, hvad du vil se og høre undervejs vil betage,  underholde og ofte gøre dig målløs! Du kan tage en kystudflugt, hvor du møder en lokal shaman i et afsides område Amazonas landsby, eller måske vil du gå vandreture i junglen søgen for at opdage sjældne arter af planter og dyr.

Fra krydstogtskibet er Amazonas også fuld af overraskelser! Forestil dig at komme ansigt til ansigt med verdens mindste abe, svinge til en trægren i nærheden af ​​din båd, eller se den hypnotiske visning af en seks fods gylden Dourada, der glitrer en af ​​de smukkeste ferskvandsfisk i verden. Det gør virkelig turen på Amazon floden til en uforglemmelig oplevelse.

Krydstogt på Amazonfloden, rejsearrangør

På krydstogt i Rusland på de store floder

På krydstogt i Rusland på de store floder

Rusland River Cruise, den var da en ny ide?

Under krydstogtet i Rusland lærer du mange russiske skikke og traditioner. En af traditionerne er kærlighedens låse. Russiske par, der for nylig er blevet gift, har en lang tradition for at sværge troskab. De hænger en hængelås på en bro efter at have skrevet deres navn eller deres initialer og kaste nøglen i vandet, så deres kærlighed bliver låst for evigt. Smukt ikke? Nogle par bruger to sammenflettede låse, der hver har deres navn / initialer. Foruden de elskende, har familiemedlemmer og nære venner også sat sådanne låse på disse steder for at låse deres forhold for evigt.

Du kan tage et krydstogt fra Moskva, Rusland, hvor byens embedsmænd opbyggede denne romantisk tradition, hvor par skriver deres navne på en hængelås fastgør det til træet og låser det.

Rusland set fra de enorme floder på krydstogt med Viking

Padlock-Tree, Moscow

Padlock-Trees, Moscow

Det næste stop på dit krydstogt i Rusland er Yaroslavl. I 2010 fejrede byen sit årtusinde. Yaroslavl er berømt for skønheden i sine dæmninger og flodens bredderpå Volga og Kotorosl fra profeten Elias kirke, indtil du vender tilbage til klosteret. Det udgør en storslået tur på 1,5 km. På vejen kan du beundre udsigten over St. Nicholas-kirken, mirakelarbejderen, en af ​​de første stenkirker i Yaroslavl, bygget i 1622. Der er udsigt til kajen i Volga, hvor de nygifte i Yaroslavl kommer til at binde deres kærlighedsvæk og kaster nøglen i Volga.

Volga Cruise i Rusland besøger Kostroma, hvor gaderne er som en central plads i en klassisk 18. og 19. århundrede konfiguration, hvor du kan se middelalderlige bondehuse og den gyldne kuppel i Ipatievsky-klosteret samt museet. I Kiev finder du kærlighedslåse på en fodgængerbro på Volodymyrsky Uzziz, nær National Philharmonic Hall, og i Odessa, på broen “Stemor”.

For mange mennesker, der deltager i krydstogter i Rusland, er en af ​​de bedste måder at besøge byen at tage en privat guidet tur, alene eller med en lille gruppe venner, der er interesseret i de samme områder. Hvis du vil se så meget du kan fra Hermitage Museum og Winter Palace – og du kunne tilbringe dage der og ikke se alt! – Din private guide tager dig direkte til dine ønskemål. Hvis du er specielt interesseret i den kolde krig, det russiske køkken eller kunst og kultur, giver en privat tur dig mulighed for at fokusere udelukkende på dine interesser og undgå følelsen af ​​at være bundet fra A til B i en grupperejse. Private rejsearrangører i Skt. Petersborg kan organisere også din visumfri landing i Rusland såvel som billetter til køen til Eremitasjen og til eventuelle koncerter, du gerne vil se.

Rusland set fra de enorme floder på krydstogt med Viking

Carribbean krydstogt

Caribien krydstogter

Caribbean cruises

Krydstogt i Caribien, så mange øer – så lidt tid!

Hvidt sand, varmt vand, tropiske drinks … Caribien kan være et ideelt sted at slappe af og undslippe kontorets monotoni. En ferie i Caribien kan være den belønning, du fortjener for din lange arbejdstid.

Et karibisk krydstogt er måske allerede i dine uovervejelser, men du kan stadig ikke helt  vide, hvad du kan forvente. Krydstogtskibe har også de faciliteter og tjenester, der findes på hoteller i høj klasse. Selvfølgelig vil du tilbringe din ferie afslappende. Du ønsker en miljørelateret ferie, en ferie med et aktivt natteliv og selvfølgelig en ferie med middag i en førsteklasses restaurant. Alle disse er inkluderet i cruise-feriepakkerne i Caribien.

Hvordan forestiller du dig nu en ideel ferie? Er det at leve med naturen en god idé for dig? Måske vil du shoppe i et førsteklasses stormagasin. Eller måske vælge diskoteker og støjende og aktive søjler? Uanset hvad du vælger, giver et krydstogt i Caribien dem alle.

Et af de mest populære krydstogtmål

Krydstogter i Caribien er en af ​​de mest populære feriekrydstogter over hele verden. Øen tilbyder en fantastisk blanding af moderne og naturlige landskaber, der tilbyder en spændende blanding i denne henseende.

Hvis du elsker udsigten til naturen og ønsker at leve en fabelagtig ferie på en tropisk paradisø, er det Caribiske krydstogt en ideel ferie for dig.

Caribien krydstogt fører dig normalt til et sted med rigelig flora, smukke strande og tykke skove. Blandt de bedste resorts vil du absolut have mulighed for at opleve luksus.

Du vil også se den naturlige verden i hele sin pragt, hvad enten det er i Puerto Rico, hvor du kan beundre den tykke regnskov, eller i Bonaire, hvor flamingoer er reserveret. Det caribiske klima er ideelt til svømning, snorkling eller bare for at slappe af på stranden. Det er et perfekt sted for alle naturelskere og eventyrere.

Et krydstogt i Caribien har sin særlige appel og karakteristiske appel. Selve øen har et tempereret klima, der vrimler af badebyer i verdensklasse, fremragende havliv, en fantastisk koralrev og en fantastisk havudsigt. En shoppingtur er også en attraktiv funktion, der inkluderer priser uden skat.

Et karibisk krydstogt vil tilbyde dig et udvalg af ture, der spænder fra to dage til en lang tur. Det afhænger kun af det valg, du vil have.

Puerto Rico, Aruba eller endda Barbados?

Caribien krydstogter er generelt opdelt i tre, østlige, vestlige og sydlige Caribien. Hvis du vil foretage korte ture til det sydlige Caribien, forlader du Puerto Rico, Aruba eller endda Barbados. Længere ture kan afvige fra USA, mens det vestlige krydstogt afgår fra Mexicogolfen, normalt fra Florida, Alabama eller Louisiana.

Krydstogter i Caribien er ideelle til familiekrydstogter, især i skoleferien. Ferien er den travleste tid for krydstogtet. Hvis du planlægger at tage på krydstogt i Caribien, skal du planlægge det på forhånd og booke det på forhånd.

Alle de bedste krydstogtskibe giver nogle krydstogtskemaer i Caribien. Du får en enestående spiseoplevelse, hjælpsomt personale og en smuk udsigt over naturen. Du vil også have mulighed for at hvile på dækket, nyde de sjove centre og tjene flere penge i Vegas-stil kasinoer.

Caribien krydstogt vil også tilbyde dig bemærkelsesværdige skjulte havne og fredfyldte bugter. Dette fører dig til en stille og fredelig verden uden for dinRoual Ca hektiske hverdag.

Caribien krydstogt giver dig mulighed for at se tiltrækningskraften og kvaliteten af ​​hvert sted, du besøger. For at give dig mulighed for at se denne skønhed skal du være tavs som en observatør af alle de naturlige ressourcer, der omgiver dig.

Hvis du leder efter en afslappende ferie med meget at byde på, er det sandsynligt, at et Caribien-krydstogt er din løsning.

Caribbean cruises med Royal Caribbean, størst i Caribien

Krydstogter: Panema cruises

Krydstogter: Panema cruises

Panama cruises

Havet, solen og smukke steder er det, krydstogter handler om. Der er noget i et krydstogt, der gør eventyret ved at besøge nye steder og kulturer sjovere og spændende. Måske er det ideen om at være på havet og opdage de usynlige regioner i verden, der forfører alle opdagelsesrejsende.

Hvis du planlægger et besøg i Panama, er den bedste måde at gøre dette på et Panama-krydstogt. Når alt kommer til alt, er landet på begge sider afgrænset af vandmasser, det nordlige Stillehav og Det Caribiske Hav. En af landets største skatte er dets storslåede og eksotiske marine liv. Og hvor kan du få en bedre oplevelse, men krydstogt?

Der er mange krydstogter og krydstogtskibe at vælge imellem. Du skal først beslutte, hvor du vil gå ombord på skibet. Hvis du bor i en havn, som Vancouver eller San Francisco, hvorfra turen begynder, kan du starte dit eventyr fra din hjemby. Alternativt kan du vælge den havn, hvorfra du ønsker at gå ud og bruge et par dage på at udforske den.

Der er mange typer krydstogter, såsom dem, der er mere formelle og dem, der er specielt designet til familier. Vælg et krydstogt, der opfylder dine krav og passer til dit perfekte cruise-projekt. Du kan vælge et cruise på en uge eller et cruise på mere end femten dage. Du skal også beslutte, om du vil afslutte dit krydstogt i Panama og gå til det indre af landet eller begrænse dig til kystområderne.

Et krydstogt til Panama inkluderer også ofte et mellemlanding i Costa Rica, og du vil også nyde at se landet. Endelig vil dit budget til krydstogt naturligvis også spille en vigtig rolle i dit valg af krydstogter. De fleste krydstogter i Panama stopper i nogle af de smukkeste dele af landet. Dette vil omfatte stop ved San Blas Islands, Isla de Coiba, Panamakanalen, Golfo Dulce, Corcovado National Park og Darien.

En af de vidunderlige ting ved et krydstogt er, at du ikke behøver at bekymre dig om at organisere din rejse, mad og indkvartering detaljer. Plus, du behøver ikke at bekymre dig om at komme i et fly eller et tog for at komme fra et sted til et andet. Dette hjælper med at gøre din ferie virkelig afslappet og underholdende. Omkostningerne ved et krydstogt i Panama afhænger af mange faktorer, herunder varigheden af ​​krydstogtet, indkvartering og tjenester.

Bedste årstid for et krydstogt til Pamana

Turistsæsonen i Panama starter i september og slutter i april. Vintermånederne er relativt tørre, mens sommermånederne er regnfulde. Du skal også bestemme tidspunktet for dit krydstogt i henhold til den type klima, du foretrækker. Januar og februar kan være ganske varm om dagen, mens april er relativt køligere. Hvis du er interesseret i dykning og hvalsafari, skal du kigge efter den bedste sæson til disse aktiviteter. Uanset når du vælger at tage på krydstogt til Panama, kan du være sikker på, at det vil være en oplevelse i dit liv.

Hvis du vil tage et kort krydstogt for at finde ud af, hvad det betyder at krydse Panamakanalen, kan du også gøre det. Du kan også gå i en af de valgte havne og beslutte at fortsætte din ferie i landene i Mellemamerika.

Et krydstogt til Panama er en vidunderlig måde at ankomme i dette vidunderlige tropiske paradis. Der er mange krydstogter at vælge imellem, og du er sikker på at finde den, der passer bedst til dig.

Cruising with Royal Caribbean

Krydstogter:Canary islands cruise

Krydstogter:Canary islands cruise

Krydstogt til de Kanariske øer

Hvis dit mål for at tage et krydstogt er at nyde noget solskin, er sejladser, der ringer til destinationer på De Kanariske Øer, sandsynligvis perfekte.

Gruppen af ​​øer, som er en del af Spanien, men beliggende ud for Afrikas nordvestkyst, har et fantastisk klima med lange, solrige dage og stigende temperaturer om sommeren. Selv om vinteren er regn sjælden, og det er mere end varmt nok til at nyde en eftermiddag på stranden eller sightseeing udendørs.

Sådan fint vejr har bidraget til at gøre mange af øerne i øhavet til populære feriedestinationer, især med mennesker, der kan lide at tilbringe deres pause med at gøre lidt mere end at arbejde på deres solbrun. Men smukke strande er ikke den eneste attraktion, da der er en rig kultur at nyde og et spektakulært vulkansk landskab at udforske.

Book De Kanariske Øer og Vestafrika krydstogter, og ruten vil sandsynligvis indeholde et stop ved havnebyen Las Palmas på Gran Canaria.

Las Palmas er fyldt med historiske bygninger, såsom Palacio Regental og den smukke Santa Ana-katedral, såvel som inden for nem rejseafstand fra nogle idylliske formelle haver.

Tag en tur ud til Palmitos-parken, og du kan tilbringe en afslappende eftermiddag i solen, hvor du spadserer gennem de botaniske haver og besøger fuglereservatet, hvor du kan se sådanne eksotiske arter som pelikaner og tukaner.

Tenerife er et andet godt sted at besøge under et krydstogt på De Kanariske Øer. Det er måske bedst kendt for sine barer og pakket strande, men det har også et spektakulært terræn at udforske i nationalparken omkring den sneklædte vulkan fra Mount Teide – som er Spaniens højeste bjerg.

Hvis du leder efter noget, der er lidt lazier at gøre, mens du er på Tenerife, hvorfor ikke tilbringe et par timer på de livlige markeder i Santa Cruz, inden du går ombord på en katamaran til en hvalsafari?

Lanzarote er en anden ø, der bedst er kendt for sine strande, men med en fantastisk natur at se ind i landet. Det robuste vulkanske landskab har en mærkelig skønhed, og du vil helt sikkert nyde at besøge La Geria-regionen, som er hjemsted for et antal vingårde.

Vælg det rigtige krydstogt på Kanariske Øer, og du vil også have mulighed for at gå af ad den sædvanlige turiststi og udforske nogle af de mindre øer. Du kan bare blive overrasket over landskabets uspolerede skønhed på La Gomera og de spektakulære kirker i La Palma.

Find dit krydstogt til de kanariske øer her

France barge cruise

Krydstogter har mange muligheder: France barge cruise

 

Et krydstogt på de franske floder, en helt anderledes søtur

Et havskrydstogt er uden tvivl en dejlig oplevelse, og et flodbåd cruise kan være en lige så skønferie. Men ingen af ​​dem kommer tæt på et luksus cruise i Frankrig. Spørgsmålet er, hvad er forskellen mellem franske flodkrydstogter og andre typer krydstogter?

For det første er Frankrig absolut det ideelle sted for sejlferie. Det er det ideelle stedat opleve  kunst, arkitektur, romantik, kultur, vin og gourmetkøkken. Du kan få alt dette ved stille at glide på Seinen gennem Paris og op til Normandiet, på Rhône ved solrige Provence, langs Canal de Bourgogne i rustik Bourgogne, gennem vådområderne i Camargue eller på den majestætiske Canal du Midi i Languedoc. Der er også Loire-dalen med dens overflod af renæssanceslotte samt regionerne Alsace og Champagne.

Barge cruise, som det hedder,  giver mulighed for at opdage den lokale kultur. Tempoet er langsomt, og de tilbagelagte afstande er korte. Derudover kan en pram/barge navigere i smalle, menneskeskabte kanaler og rejse til steder, hvor de største flodkrydstogtere aldrig kunne drømme om at nå. Af denne grund er det den ideelle måde at vove sig på mindre tilbagelagte ruter i landskabet. Når du først er der, har du masser af muligheder for at slentre gennem maleriske landsbyer, hvor de smilende ansigter fra de lokale byder dig velkommen. Det er også almindeligt at gå langs kanalens towpath og besøge små vinmarker for at møde vinproducenten og smage deres vin. Og det er ikke ualmindeligt at støde på et lokalt marked fyldt med usædvanlige ting, der er typiske for området.

Du kan “lave” dit eget krydstogt. De fleste pramkrydstogter har definerede ruter. De går op ad floden en uge og kommer tilbage den anden vej. Men pramme er normalt små (4 til 15 passagerer), et charter er let at organisere.

Der er tema-krydstogter til private grupper eller familier, og de kan organiseres efter dine behov og interesser. Vin, golf og cykling er de mest populære tema-krydstogter, men der er mange flere: chokolade og vin i Bourgogne, kunst og maleri i Provence, Middelhavshaverne i det sydlige Frankrig er en del af mulighederne.

Og flod cruise oplevelser handler også om  madlavning. Den kulinariske oplevelse er hjertet og sjælen i et flodcruise. Hver dag tilbereder kokken specielle gourmetmåltider ved hjælp af friske lokale og sæsonbestemte produkter. Lækre lokale vine er forbundet med dine måltider. Og oste er naturligvis altid en del af menuen. Vi bestræber os på at holde dine smagsløg glade hele tiden. På nogle af disse både er drikkevarer inkluderet i pakken.

Flod cruise er virkelig en oplevelse af afslapning og foryngelse. For mange mennesker er dette en unik begivenhed, der uundgåeligt efterlader kærlige og romantiske minder.

Dette er det gode liv langt fra presset i det moderne liv. Forestil dig at drive blidt ind i franske  landskaber, gennem historiske byer, under gamle stenbroer eller forbi middelalderlige palæer og slotte, mens du nipper til en lokal årgang excellent rødvin. Rent paradis!

Flod cruises i Frankrig

Krydstogter, inspiration og artikler på Traveltalk

Temarejer til hele verden

Her er 18 kategorier af temarejser til hele verden fra Antarktis til Borneo.

 

Man sightseeing on small raft amongst beautiful Icebergs at Antarctica.

Frankrigs Turistråd

Frankrigs Turistråd

Krydstogter i Caribien? Det moderne krydstogt er fuld af aktiviteter

Nyeste Rejseartikler